Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 18, 16:35)
o bent jau pavadinimą žinai, galima būtų greit atrast, savidulkiai ar nea. Beje, kartais ir savidulkiai turi vyriškus žiedus, ale juos išskint reikia tokiu atveju.

va tokie mano
http://parkseed.com/.../p/05123-PK-P1/
bet lietuviskai kazkaip neradau jokiu aprasymu o angliskai nezinau kaip turi rasytis ar savidulkiai ar ne???
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 05 18, 17:12)
va tokie mano
bet lietuviskai kazkaip neradau jokiu aprasymu o angliskai nezinau kaip turi rasytis ar savidulkiai ar ne???

šitam reikia pagelbėt ir pabūt bitute wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Amise @ 2012 05 18, 16:45)
Maniškiai tai irgi tipo savidulkiai.. Pavadinimas "PAPRASTIEJI TRUMPAVAISIAI AGURKAI ,,FASON H"",  bet va užžydėjo irgi vyriškų žiedelių keletą, tai turbūt teks eit juos nuskainiot..

taip taip, šitam reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 05 18, 16:45)
Maniškiai tai irgi tipo savidulkiai.. Pavadinimas "PAPRASTIEJI TRUMPAVAISIAI AGURKAI ,,FASON H"",  bet va užžydėjo irgi vyriškų žiedelių keletą, tai turbūt teks eit juos nuskainiot..

drinks_cheers.gif Mano irgi tokie patys mirksiukas.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 18, 18:17)
taip taip, šitam reikia  4u.gif

O kam juos skainioti blush2.gif ? Kad neeikvotų maisto medžiagų žiedams ar dėl kokios kitos priežasties blush2.gif blush2.gif ?
Atsakyti
nu sveikos sveikos.
po savaitės liūdnos be šeimininkės ir be saulės mano sodelis gerokai apvytęs, apgeltęs, sumenkęs.
rytoj imsiuos persodinimo darbų, skubios pagalbos ir t.t. na ir tikiuosi orai pasitaisys ir kraustysis jie visi laukan
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2012 05 10, 17:42)
Kad neteršti temos, atsiųsiu parduotuvių sąrašą į AZ

tai jau tikrai prašom pateršti temą svarbia visoms informacija wink.gif

QUOTE(Amise @ 2012 05 14, 21:44)
nusipirkau ir aš tokį vazoniuką. Dvejojau dvejojau ar laikysis jis man, bet kažkaip nuatrėm su MB kad turėtų laikyt biggrin.gif

pernai ir užpernai auginau tokiuose gėlės, laikėsi puikiai.

tik viskas pas mane kaba į balkonų vidų. tokia tvarka ir taisyklė.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 05 18, 18:44)
drinks_cheers.gif Mano irgi tokie patys  mirksiukas.gif
O kam juos skainioti  blush2.gif ? Kad neeikvotų maisto medžiagų žiedams ar dėl kokios kitos priežasties  blush2.gif  blush2.gif ?

Blogina skonines agurko savybes, jei netyčia bus apdulkinti vyriškų.
Atsakyti
mergaitės,

ar kuri gal turite vazoninio agurko atliekamą daigelį?

ir ar kuri turite žemuogių dar atliekamų?

pirkčiau mainyčiau ar už šokoladą paimčiau 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 05 18, 17:12)
va tokie mano

pas mane panasios isvaizdos agurkai,dar nekrenta g.gif bet ir nedideja g.gif pavadinimas pasamonte H.Idomu,kas cia su jais gausis lotuliukas.gif merginos,gal kuri is tikro pomidoro seklytes ruoset?gal galit papasakot,kaip tai reik daryt?nusipirkau siandie toki,tai noriu seklu jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MigleMama8 @ 2012 05 18, 21:56)
pas mane panasios isvaizdos agurkai,dar nekrenta g.gif bet ir nedideja g.gif pavadinimas pasamonte H.Idomu,kas cia su jais gausis lotuliukas.gif merginos,gal kuri is tikro pomidoro seklytes ruoset?gal galit papasakot,kaip tai reik daryt?nusipirkau siandie toki,tai noriu seklu jo biggrin.gif

nieko ypatingo. išėmi ir pasėji.
liaudis šnekėdavo, kad reikia leisti nudžiūti, tada aplie sėklytę nudžiuna tas glitus sluoknis (kuris neva neleidžia jai dygti) ir jis buna virtęs plėvele, vat ją reikia nuvalyt tą plėvelę.
tačiau aš sėjau su visa ta plėvele ir dygo greitai ir puikiai.

jei šiemet nesiruoši sėt, tai išimk sėklas ir leisk joms išdžiūt ant kokio popierinio rankšluoščio.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 05 18, 22:03)
nieko ypatingo. išėmi ir pasėji.
liaudis šnekėdavo, kad reikia leisti nudžiūti, tada aplie sėklytę nudžiuna tas glitus sluoknis (kuris neva neleidžia jai dygti) ir jis buna virtęs plėvele, vat ją reikia nuvalyt tą plėvelę.
tačiau aš sėjau su visa ta plėvele ir dygo greitai ir puikiai.

jei šiemet nesiruoši sėt, tai išimk sėklas ir leisk joms išdžiūt ant kokio popierinio rankšluoščio.

aciu partizane 4u.gif experimentuosim toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 18, 20:35)
Blogina skonines agurko savybes, jei netyčia bus apdulkinti vyriškų.

Ačiū 4u.gif , apie tai nieko nežinojau ir tikrai nemaniau, kad reikia nuskinti tuos žiedelius, nes mama daug metų augindavo šiltnamyje agurkus, bet nepamenu, kad skabydavo vyriškus žiedelius (savidulkių) ax.gif . Dar kartelį ačiū 4u.gif .
Atsakyti
Agurkėlių susirinkimas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti