Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

O čiliams ir kitoms paprikoms pagelbėt išdykaujant nereikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MigleMama8 @ 2012 05 18, 21:56)
pas mane panasios isvaizdos agurkai,dar nekrenta g.gif bet ir nedideja g.gif pavadinimas pasamonte H.Idomu,kas cia su jais gausis lotuliukas.gif merginos,gal kuri is tikro pomidoro seklytes ruoset?gal galit papasakot,kaip tai reik daryt?nusipirkau siandie toki,tai noriu seklu jo biggrin.gif

aš taip paprastai geltonosios paprikos sėklytę įkišau prie bazilikų, tai išdygo daigelis, kaip jam seksis toliau - matysim.

Bet jergau jergau, kaip pomodorai užkariavo mano balkoną, tai net baisu darosi, kitąmet tikrai sėsiu ir auginsiu su protu doh.gif
Atsakyti
Božečki kiek šiandien dirbau... susodinau visus pomidorus į galutinius vazonus, jau nebežaidžiau tų tarpinių žaidimų po biškį po biškį didint, nes prieš atostogas nepersodinau, nors jau prašėsi, tai grįžusi radau pageltusiais apatiniais lapais paliegusius visai. na tai tikiuosi dabar jau jie man ims bujoti.
nefotkinu nes visai negražūs jie kol kas.
patikrinau prognozes, tai man pasisekė, gali jau nakvot visas gėris lauke, valio valio.

pasodinau ir žemuogėlių balkoninę kompoziciją, žiūrėsim, kaip joms ten patiks. turiu dar vieną vazoniuką, tai jei kas mesit lauk žemuoges, sakykit kur. na ir žinoma sakykit, kur dar būna sodinukų mugė. nors jaučiu reikia į Kalvarijų turgų kadanors palėkt. oi, tas kadanors...
Papildyta:
QUOTE(Simumu @ 2012 05 19, 14:19)
O čiliams ir kitoms paprikoms pagelbėt išdykaujant nereikia?  blush2.gif

reikia šiek tiek. pgl Gaudvilės patentuotą metodą reikia skelti sprigtą į kotą. toks šiek tiek sadomazo reikaliukas ane.

QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 05 19, 18:39)
Bet jergau jergau, kaip pomodorai užkariavo mano balkoną, tai net baisu darosi, kitąmet tikrai sėsiu  ir auginsiu su protu  doh.gif

atsispausdint šitą tekstą sau, užsiklijuok ant veidrodžio, kad kaskart matytum. ir patikėk, kitąmet vistiek protas laikinai bus kažkur kitur sėjos metu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos gal galit placiau apie tuos isdykavimus parasyt?paskutiniam poste su sprigtu tinka visiem augalam?ar imt teptuka geriau?gal vatos krapstuka?aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2012 05 19, 23:10)
sveikos gal galit placiau apie tuos isdykavimus parasyt?paskutiniam poste su sprigtu tinka visiem augalam?ar imt teptuka geriau?gal vatos krapstuka?aciu smile.gif

Sprigtas tinka pomidorams ir paprikoms, agurkams, jei jie ne savidulkiai reikia teptuko, arba nuskinti vyrišką žiedą ir su juo pabaksnoti moteriškus. Jei agurkai savidulkiai - nieko nereikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2012 05 20, 07:29)
Sprigtas tinka pomidorams ir paprikoms, agurkams, jei jie ne savidulkiai reikia teptuko, arba nuskinti vyrišką žiedą ir su juo pabaksnoti moteriškus. Jei agurkai savidulkiai - nieko nereikia.  mirksiukas.gif

Jooo, nu tos moteriškės, tai barbės devyndarbės, įsivaizduoju, kaip vyrai stovi balkone ir baksnoja žiedelius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 05 20, 13:56)
Jooo, nu tos moteriškės, tai barbės devyndarbės, įsivaizduoju, kaip vyrai stovi balkone ir baksnoja žiedelius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vaikai ne vyrai. šitą darbą iš vaikystės pamenu šiltnamy. man patikdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 05 20, 13:56)
Jooo, nu tos moteriškės, tai barbės devyndarbės, įsivaizduoju, kaip vyrai stovi balkone ir baksnoja žiedelius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

laki vaizduote pas jumis biggrin.gif

tikriausiai imsiu teptuka,nes dar ne tuos nuskinsiu vyriskai palaikiu tai bus bedos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 05 19, 22:24)
Božečki kiek šiandien dirbau... susodinau visus pomidorus į galutinius vazonus, jau nebežaidžiau tų tarpinių žaidimų po biškį po biškį didint, nes prieš atostogas nepersodinau, nors jau prašėsi, tai grįžusi radau pageltusiais apatiniais lapais paliegusius visai. na tai tikiuosi dabar jau jie man ims bujoti.
nefotkinu nes visai negražūs jie kol kas.
patikrinau prognozes, tai man pasisekė, gali jau nakvot visas gėris lauke, valio valio.

pasodinau ir žemuogėlių balkoninę kompoziciją, žiūrėsim, kaip joms ten patiks. turiu dar vieną vazoniuką, tai jei kas mesit lauk žemuoges, sakykit kur. na ir žinoma sakykit, kur dar būna sodinukų mugė. nors jaučiu reikia į Kalvarijų turgų kadanors palėkt. oi, tas kadanors...
Papildyta:

reikia šiek tiek. pgl Gaudvilės patentuotą metodą reikia skelti sprigtą į kotą. toks šiek tiek sadomazo reikaliukas ane.
atsispausdint šitą tekstą sau, užsiklijuok ant veidrodžio, kad kaskart matytum. ir patikėk, kitąmet vistiek protas laikinai bus kažkur kitur sėjos metu biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jus nesijuokit,as jau vel prisisejau pomidoru,nesvarbu,kad balkonas pilnas lotuliukas.gif priklausomybe nuo pomidoru lotuliukas.gif nauja diagnoze lotuliukas.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif o kaip suprast kur vyriskas kur moteriskas ziedas ax.gif ? blush2.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš savo pomidoriniais džiaugsmais.

Savaitei buvau palikusi be priežiūros. Prilaisčiau, šakės. Net nesupratau kur tiek tilpo. Matyt, dėl vermikulito.

Po savaitės radau visus vis dar šlaputėlius. thumbup.gif
Ir, o stebukle! Mano Vilmukas, kuris buvo visiškai nulūžęs ir įsmeigtas į žemę tik kotelis - rodos, prigijo!!! blink.gif blink.gif thumbup.gif Jei pasitvirtins mano toks spėjimas - tai esu apakinta gajumu.

O Black Cherry, tai... pyp... dideli, po galais jie! Radau pilnumoj atsirėmusius į langą. Pajudinau, kad į balkoną išnešti, tai ėmė ir nulinko! Tai apraišiojau aplink tuos bambukinius, bet jau irgi peraugo juos.... nesąmonė kažkokia. Nifiga jie ne balkoniniai, atsiprašant. schmoll.gif Net nežinau ką daryti... liko jiems į aukštį koks 50 cm vietos... žemiau statyti negaliu - vaikai nutampys.

Ir nieks dar net nežydi pas mane. Rodos, Vilmukai ir Čeriukai krauna žiedelius... bet dar iki jų tolokai. Ech. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2012 05 20, 17:38)
blink.gif  blink.gif  blink.gif o kaip suprast kur vyriskas kur moteriskas ziedas ax.gif ? blush2.gif

va cia kur agurkiukai matos yra moteriski ziedai
user posted image
O vyriski tai toks grynai ant plono kotuko tik ziedas
Atsakyti