Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Amise @ 2012 06 06, 16:47)

Broliukai dobiliukai be popieruko.. Kai užaugs tada žinosiu kas biggrin.gif

Super derlius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 06 04, 14:34)
Na tikekimes, ir man uzaugs tie pers  odinti, tik dar turiu nemazai namie ant palangiu, galvoju, gal visus issodint, aisku, baimes yra, kad neprarast ju visu ... unsure.gif  unsure.gif

užaugs tikrai. mano jau senokai sode auga
Atsakyti
Pas mane derliaus dar nerasta , bet auginukai paaugę thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Ir pirmosios pražydusios gėlytės wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gražiai išsirikiavę smile.gif O kokios veislės antroj nuotraukoj?
Atsakyti

QUOTE(Amise @ 2012 06 06, 20:47)
Gražiai išsirikiavę  smile.gif  O kokios veislės antroj nuotraukoj?

Bajaja gal , kažkaip lapukai susisuka , gal per šalta doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

gražūs visų daržai ir derliai 4u.gif Pas mane buvo seneliai atvažiavę, tai močiutę gavo pylos nuo dieduko, kad turi tooookį balkoną ir nieko neaugina jame lotuliukas.gif
Salotos pas mane pilnas lovys- nes vis pataikau, kad iš tėvų sodo gaunu , tai gražiai bujoja ant palangės, pražydo mano petunijos ir pelargonijos, žirnių dalį nuvalgėm, panos sakė, kai daigelius rodžiaus, kad anksti, užtat jau mažius nuvalgė, žiūriu dar bus kelios ankštys thumbup.gif
Pomidorai auga, žydi, vaisių dar nemačiau ax.gif bazilikai kažkaip slabnai auga g.gif
Braškės, žemuogės auga, bet šiemet matyt nieko nebus...
o šiaip smagu, gražu, tik reik sumastyt, kaip tuos lovelius pakabint g.gif
reiks kada pafotkint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2012 06 07, 08:18)
Pomidorai auga, žydi, vaisių dar nemačiau ax.gif  bazilikai kažkaip slabnai auga g.gif
Braškės, žemuogės auga, bet šiemet matyt nieko nebus...
o šiaip smagu, gražu, tik reik sumastyt, kaip tuos lovelius pakabint g.gif
reiks kada pafotkint blush2.gif

Jau bazilikai tai tikri silumos myletojai. Pas mane beveik visi irgi balkone.. auga graziai bet letokai. O vienas paliktas virtuveje ant palanges tai tikrai dvigubai didesnis. Nekirpau as jam virsunes bet jis vistiek pradeda sakotis.. kaip pazasteles prileido.
user posted image
tik kazin kiek jam tos saknys vietos reikalauja nes dabar jis auga pas mane grietines indelyje ir galvoju ar cia ji bandyt persodinti i didesni??
Atsakyti
Lavrynka, - puikus darželis thumbup.gif

QUOTE(Lavrynka @ 2012 06 06, 23:24)
Bajaja gal , kažkaip lapukai susisuka , gal per šalta doh.gif

Pas mane taip atrodo "Vilma". Lapukai sukosi tik į balkoną gyventi išnešus. Dabar jau išsitiesino. Apsiprato, matyt. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, paskaitinėju šią balkoninių daržininkių temą kartas nuo karto, noriu prisijungti ir draugauti 4u.gif Šiemet pirmą kartą užsiėmiau balkoninių pomidoriukų auginimų, pasisėjau "Vilma" veislės, sau pasilikau 8, nemažai išdalinau smile.gif Tiesa, sėjau vėlokai, balandžio pradžioje, bet jau žydi kai kurie, o pumpurus žiedams krauna visi smile.gif Tik ramybės neduoda ant kai kurių pomidoriukų stiebų pasirodę tokie gumbeliai, nė nežinau, kaip vaizdžiau paaiškint, na, tokios pūslelės blink.gif Neišvaizdžiai atrodo, tai mąstau, gal kažko jiems trūksta, ar kokia liga čia g.gif Gal numanot, kas jiems galėtų būti, ar man vienai tokia bėda iškilo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Romantic violence @ 2012 06 07, 20:08)
Sveikos, paskaitinėju šią balkoninių daržininkių temą kartas nuo karto,  noriu prisijungti ir draugauti  4u.gif Šiemet pirmą kartą užsiėmiau balkoninių pomidoriukų auginimų, pasisėjau "Vilma" veislės, sau pasilikau 8, nemažai išdalinau smile.gif Tiesa, sėjau vėlokai, balandžio pradžioje, bet jau žydi kai kurie, o pumpurus žiedams krauna visi smile.gif Tik ramybės neduoda ant kai kurių pomidoriukų stiebų pasirodę tokie gumbeliai, nė nežinau, kaip vaizdžiau paaiškint, na, tokios pūslelės  blink.gif Neišvaizdžiai atrodo, tai mąstau, gal kažko jiems trūksta, ar kokia liga čia  g.gif Gal numanot, kas jiems galėtų būti, ar man vienai tokia bėda iškilo?  g.gif

amm.. jei ant kotelio prie žemės tai ten galbūt papildomos šaknelės nori augt, bet jei kitur unsure.gif Jei nufotografuotum būtų daug aiškiau smile.gif
Pas mano black cherry tai ant lapų kotelių "blogojoj" pusėj kažkokie dygliukai auga blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia anksti sėtas Venusiukas. Pirmąjį persprogusį skyniau, bet dukrai atidaviau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 06 07, 20:27)
Čia anksti sėtas Venusiukas. Pirmąjį persprogusį skyniau, bet dukrai atidaviau smile.gif

user posted image

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti