Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(Montera @ 2012 04 27, 21:42)
nu maniskiai dar mazesni bet nesenai pasodinti. Labai greit sudygo ir sakyciau greit auga.

va jau kokie

user posted image

pas tave labai grazus daigeliai thumbup.gif ikelsiu savo gal kita savaite.Pas mane skurdesnis buvo,gal patyses palyginus su tavo,bet lyg nieko.Greiciausiai per anksti sejau :)jauksim vaisiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MigleMama8: 27 balandžio 2012 - 21:13
QUOTE(Montera @ 2012 04 27, 21:17)
nu va kaip idomiai o man atvirksciai tas vazonas kur namie tai bazilikai dvigubai didesni nei tie kur balkone. O pikiuoti vienu metu ta pati rusis g.gif

Ar kas nors tokius bandet baklazanus auginti?
Nusipirkau pakutti nes labai man jie grazus pasirode buvo 10 seklu tai 8 sudygo. Kazin kokio jie dydzio ir i koki vazona juos sodinti?? g.gif
user posted image

aš dabar auginu šiuos penkis. Labai gerai auga. Beje patys augalai dideli, lapai, kaip delnai, daug šaknų priauginta ( jeigu žinote, kaip atrodo Black beauty pats augalas, tai šie gerokai didesni). smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Norėčiau jungtis į jūsų gretas 4u.gif

Neturim šiltnamio, tad nusprendėm auginti pomidorus ant palangės vazonėliuose smile.gif
Pirkau šiemet specialiai balkoninius trijų rūšių-juodus, geltonus ir raudonus. Neusižymėjau, kas yra kas, tai vieni jau daug stipriau pažengę, nei kiti. Ir iškilo klausimas. Kadangi jau pradėjo auginti tas pažastines atšakas (nežinau, kaip jas pavadint), nežinau, ar jas reik nuskabyt, ar ne. Kažkaip iš inercijos pirmas nuskabiau, bet paskui susimąsčiau, gal šituos reik kitaip augint turbūt g.gif
Ir kadangi palangės nestiklintos biggrin.gif tai kada jau galima daigelius į lauką nešti?

Atsakyti
QUOTE(Limit @ 2012 04 27, 22:29)
. Kadangi jau pradėjo auginti tas pažastines atšakas (nežinau, kaip jas pavadint), nežinau, ar jas reik nuskabyt, ar ne. Kažkaip iš inercijos pirmas nuskabiau, bet paskui susimąsčiau, gal šituos reik kitaip augint turbūt g.gif

balkoniniams pomidoriukams nereikia nuskabyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 27 balandžio 2012 - 21:44
QUOTE(Limit @ 2012 04 27, 22:29)
Labas vakaras,
Norėčiau jungtis į jūsų gretas 4u.gif

Neturim šiltnamio, tad nusprendėm auginti pomidorus ant palangės vazonėliuose smile.gif 
Pirkau šiemet specialiai balkoninius trijų rūšių-juodus, geltonus ir raudonus. Neusižymėjau, kas yra kas, tai vieni jau daug stipriau pažengę, nei kiti. Ir iškilo klausimas. Kadangi jau pradėjo auginti tas pažastines atšakas (nežinau, kaip jas pavadint), nežinau, ar jas reik nuskabyt, ar ne. Kažkaip iš inercijos pirmas nuskabiau, bet paskui susimąsčiau, gal šituos reik kitaip augint turbūt g.gif
Ir kadangi palangės nestiklintos biggrin.gif tai kada jau galima daigelius į lauką nešti?

pas mane red cherry,jau gan pusmetrio ilgio g.gif ir tu atsaku yra,as ir skaiciau,kad jas skabyt g.gif o kam to reik g.gif ?o kas del balkoniniu,tai nezinau schmoll.gif red cherry rase ir balkoniniai smile.gif ,bet isbujojo vaikai,tai ka darysi,auginsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 25, 20:43)
galiu paguosti, kad kitąmet susitaupys ant vazonų, pikiavimo indelių. tačiau žemių vistiek reikės. o ir naujų sėklų, naujų veislių biggrin.gif
tik 30 pomidorų tikrai jau kad per daug. aš va turėsiu 11, ir nežinau nežinau, ar ne per daug. nes kai reikia laistymui tampyt bambalius vandens...  wacko.gif

drinks_cheers.gif
as pernai auginau 27 pomidorus ir 3 lovius ciliuku blink.gif doh.gif
tikra tiesa, kad laistymas, ypac grizus is darbo, lengvas nebuvo smile.gif tai susiradau 4-5 5l butelius, kuriuos palaiscius, pripildavau kitai dienai, balkone susildavo, tai buvo kiek lengviau smile.gif

QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 04 25, 22:10)
O su pomidorais tai taip jau gavosi, net nesitikėjau, kad taip gerai sudygs ir visi atrodo gražiai auga, sėjau 2 rūšis... dabar augančių daigelių ir išmesti net negalėčiau  schmoll.gif  gal kur lauke prie daugiabučio reiks pasodint  biggrin.gif

lauke nesodink 4u.gif as pernai nebeturedama vazoneliu, sukisau i paprastus geliu lovelius, augo ne prasciau nei kiti vazoneliuose.
is mano 27 krumu priaugo tiek nemazai pomidoriuku, kad net primarinavom bigsmile.gif
kiek siemet bus, dar nezinau, bet ne maziau. prisidejo nauji(pernai netureti) red robin, nuo pernai likusiu seklyciu bus mini bel, vilma, venus.
labai noreciau pabandyti trumbling tom, bet neradau seklyciu verysad.gif
Atsakyti
Reiškias leisiu nevaržomai šakotis, bus krūmeliai smile.gif

Aš pernai turėjau kelis Betalux ir auginau lauke, tai nepasiteisino schmoll.gif Nes stiprus vėjas ir lietūs nudaigojo juos anksčiau laiko. Todėl šiemet su vazoniniais bandysiu laimę biggrin.gif
Reiks ryt paskiačiuot, kiek daigiukų turiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 27 balandžio 2012 - 22:06
sveikos, ar būna pirkti žemių parduotuvėse ar tik durpių substratai būna?
Atsakyti
QUOTE(Elafonisse @ 2012 04 28, 10:02)
sveikos, ar būna pirkti žemių parduotuvėse ar tik durpių substratai būna?

berods tos žemės kitaip vadinamos gruntu (juodžemio, durpių mišinys); šiaip tai yra
Atsakyti
sveikos

sakykit kas is dazoviu nebijo tiesiogines pietines saules... nes suvargau per tas kelias dienas prieskoniai galvojau galutinai iskeps. visi spinatai salotos isvirte buvo .. nu bet nors atsigavo. Vienas mazas ciliukas tai aleliuja per diena sudziuvo. tai kiek tilpo sudejau salotu krapu spinatu virtuvej ant palanges. Kazin kaip cili paprikos baklazanai agurkai ar gali taip ant saules stovet? dar braskes zemuoges. ?
nezinau kaip po balkonus isdalinti. Kitas balkonas sone tai ten daugiau iki pietu saule

Kosmaras bus jei vasara bus karsta kazin kas cia man uzaugs tokiam karstyje doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kaip tylu per savaitgalį čia... Matyt visos darželiuose kapstosi, saulute lepinasi biggrin.gif
Aš va, vakar pikiavau rukola, nu nuleipo daug jų vienoj vietoj augančių tai bandau gelbėt. Katės išverstos salotos irgi mažai gyvybės rodo... Galvoju mažum reiks ieškot tinginių salotų sėjamų ir sodintis tiesiai į lovelius g.gif
Dar šiandien bazilikus pikiavau... Kiek daug doh.gif Vis iš to gobšumo vdrug neišaugs, o dabar dalinsiuos su visais kuom netyngiu ir dar sėsiu, bo noriu ir kitokių rūšių turėt lotuliukas.gif
Prisirinkau tai iš vienos, tai iš kitos mamytės, tai ir pomidoriukų ir pipiriukų turiu biggrin.gif Tai smaginsiuos dabar rolleyes.gif Nors mano 04-15 sėtos paprikos žiūriu dygsta sau vargo nematydamos, stiepiasi thumbup.gif
Gal apie hibiskus yra girdėjusių? Pasisodinau, auga, o kas toliau neįsivaizduoju lotuliukas.gif
Kaip keista, mane naktim ant sodinimo pramuša, jaučiu reikia eit biški pasiteršt su žemėm, o tai ryt tikrai laiko nebus... biggrin.gif
O turguje pirktas rozmarinas kaip auga gražiai smile.gif Tik va į viršų, be šakelių. Gal jam padėt reikia? rolleyes.gif
Gal yra norinčių baziliko? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 04 29, 22:15)

Gal apie hibiskus yra girdėjusių? Pasisodinau, auga, o kas toliau neįsivaizduoju  lotuliukas.gif

cia tos, dar kitais okra vadinamos? jos savo gimtinej iki poros metru aukscio uzaugt megsta. kazin ar patiks jom balkone. as pernai 3 turejau pasisejus. buvo paauge iki kokiu 30 cm. graziai augo, nedziuvo, negelto. o paskui staiga viena po kitos savaites begy isgriuvo ir pasimire. verysad.gif
Atsakyti