as jau dedu i kelnes...liko 2 vairavimai ir regitra.norejau abu vairavimus prie regitros,ale sake,kad ryt i aikstele,bet gal ir gerai,neesu vaziavus gatvej per lietu...siaubingai bijau,tai gerai,kad bent 45min.prastumsiu aikstelej.ten bent nieko nenutrenksiu....
Man liko viena vairavimo pamoka, matau, kad teks dar bent 2 pirkti, nes mieste manevruoju kaip maniake. Ir vakarais,po 17val.,tai visi pikti po darbu, kamsciai.
Gerai, kad bent aikstelej normaliai, dar yra ka slifuoti, bet ismoksiu,o del miesto taip baisu. Blogai, kad keiciau instruktoriu (senasis isejo is m-klos), tai kol pripratau prie naujos masinos, kol kas... Jau taip bijau egzamino, turbut bus antras baisiausias dalykas po bakalauro darbo gynimo
Gerai, kad bent aikstelej normaliai, dar yra ka slifuoti, bet ismoksiu,o del miesto taip baisu. Blogai, kad keiciau instruktoriu (senasis isejo is m-klos), tai kol pripratau prie naujos masinos, kol kas... Jau taip bijau egzamino, turbut bus antras baisiausias dalykas po bakalauro darbo gynimo

QUOTE(zeizdre @ 2012 05 11, 07:22)
Vakar islaikiau praktikos egzamina Vilniaus regitroje

Sveikinu

QUOTE(Caridian @ 2012 05 11, 16:08)
nes mieste manevruoju kaip maniake.
Ir aš anksčiau taip važiavau. Nepraleisdavau mašinų, lįsdavau joms prieš nosis

sveikinu ir aš naujai iškepta vairuotoja
mano pagrindinis tikslas išmokti vairuoti saugiai o ne lysti ir nesuprasti kur lendu ir t.t. aš juk paskui su vaikais dažnai važinesiu tai turiu bent jau pati del ju saugumo nekelti pavojaus.
regitros kol kas nebijau nes nusiteikiau kad nieko ten baisaus nera atsakomybes jokios nenešu o ir reikes tik keleivi pavežioti gatvem ir aprodyti miesta tai ko čia bijoti
juk ne dede su beisbolke vežti
per galva tikrai neduos
laukiu nebesulaukiu pravažiavimo pirmadieni noriu nerealiai vel sesti už vairo
man egzaminas numatytas birželio 5d 9:00 regitroj instruktorius po primo pravažiavimo iš kart pasake kada man registruotis egzaminui. liepe tai šventa ir užsiregistravau
tikiuosi kad daugiau nei karto ir enreiks registruotis noriu vairavimo mokykla "raudonu" diplonu pabaigti
ir išlaikyti iš pirmo karto aišku kaip bus taip svarbiausia nusiteikimas kad aš galiu

QUOTE(Nireglina @ 2012 05 11, 19:04)
Sveikinu
Kai instruktorius pasakė, jog neišlaiskysiu Regitroj, nes vairuoju nesaugiai, susimąsčiau. Jau geriau pabūti kvailesne, nei be reikalo rizikuoti.

mano pagrindinis tikslas išmokti vairuoti saugiai o ne lysti ir nesuprasti kur lendu ir t.t. aš juk paskui su vaikais dažnai važinesiu tai turiu bent jau pati del ju saugumo nekelti pavojaus.
regitros kol kas nebijau nes nusiteikiau kad nieko ten baisaus nera atsakomybes jokios nenešu o ir reikes tik keleivi pavežioti gatvem ir aprodyti miesta tai ko čia bijoti

QUOTE(Nireglina @ 2012 05 11, 19:04)
Sveikinu
Kai instruktorius pasakė, jog neišlaiskysiu Regitroj, nes vairuoju nesaugiai, susimąsčiau. Jau geriau pabūti kvailesne, nei be reikalo rizikuoti.

Tai kad biski ne taip yra...butent,kad visiski kvailiai nepraleidzia masinu ir lenda joms pries nosi...

Šian kaip ir nepadariau nei vienos kritinės klaidos
Didžiuojuosi savimi kaip reikalas
Žodžiu,liko pirmadienį pamoka ir jei nepridėsiu į kelnes,tai eisiu antradienį Regitron

Važinėjome šiandien su vyru aikštelėje. Bliamba kaip išmokti idealiai parkuotis įstrižai ir statmenai
Jei Regitroje papuls kuris nors iš šių parkavimų, man egzas bus baigtas
Šįryt su vyru prie Regitros aikštelės trumpai stebėjome kaip keturi mokiniai laikė egzaminus. Tik viena iš jų išvažiavo į miestą. Visi krito prie statmeno parkavimo.
Kitą savaitę laikysiu pravažiavimą Regitroje. Jau dabar nebeturiu ramybės

Šįryt su vyru prie Regitros aikštelės trumpai stebėjome kaip keturi mokiniai laikė egzaminus. Tik viena iš jų išvažiavo į miestą. Visi krito prie statmeno parkavimo.

QUOTE(Nireglina @ 2012 05 12, 19:24)
Važinėjome šiandien su vyru aikštelėje. Bliamba kaip išmokti idealiai parkuotis įstrižai ir statmenai
Jei Regitroje papuls kuris nors iš šių parkavimų, man egzas bus baigtas

reikia ismokti pasitaisyti masina jeigu matai kad blogai ivaziuoji, nes juk kiekviena karta atvaziuosi vis kitaip. praktikuotis praktikuotis

Siandien irgi su vyru pasivazinejome regitros aiksteleje, saunu kad ja atidare, ryt vel vaziuosim

Na va, jau visos su praktiniais egzaminais džiaugiatės, o aš vis tą teoriją mokausi
vis padarau kokių žioplų klaidų

QUOTE(astuškinas @ 2012 05 13, 12:48)
Na va, jau visos su praktiniais egzaminais džiaugiatės, o aš vis tą teoriją mokausi
vis padarau kokių žioplų klaidų 

kas dziaugiasi praktiniais egzais,kas ne

Sveikutes.
Tik,dabar pastebejau sia tema.
Mokyklinius egzus islaikiau,beliko man,tik regitra.Treciadieni laikykiuos regitroj teorija,gal galetumet patarti del namuose pasikartojimo teorijos.Kur jus moketes teorija internete.
www.alsket.lt ar www.ketbilietas.lt ? Kuri grafika atitinka regitros?
Ir,gal galetumet rekomenduoti Vilniuje gera instruktoriu?Noriu imti papildomas valandas pas kita instruktoriu,nes mano instruktorius yra suinteresuotas,tik pinigus lupti ir tel.plepeti ir nieko neismoko.

Na va,esu po paskutinės pamokos.Ryt laukia Regitra.Viskas lyg ir neblogai,pasitaiko sužioplinėjimų ir tt.dėl skubėjimo (kur skubu-nežinau
).Laurynas sako,kad jei tik neskubėsiu,susikaupsiu ir į kelnes nekrausiu-išlaikysiu
Sako: -Paskambink ryt apie 16.30-17.00 ir pasakyk,kad išlaikei
Sakau,kad tik nebūtų,kad paskambinu 16.05 ir pasakau,kad neišlaikiau