Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

as jau dedu i kelnes...liko 2 vairavimai ir regitra.norejau abu vairavimus prie regitros,ale sake,kad ryt i aikstele,bet gal ir gerai,neesu vaziavus gatvej per lietu...siaubingai bijau,tai gerai,kad bent 45min.prastumsiu aikstelej.ten bent nieko nenutrenksiu....
Atsakyti
Man liko viena vairavimo pamoka, matau, kad teks dar bent 2 pirkti, nes mieste manevruoju kaip maniake. Ir vakarais,po 17val.,tai visi pikti po darbu, kamsciai.
Gerai, kad bent aikstelej normaliai, dar yra ka slifuoti, bet ismoksiu,o del miesto taip baisu. Blogai, kad keiciau instruktoriu (senasis isejo is m-klos), tai kol pripratau prie naujos masinos, kol kas... Jau taip bijau egzamino, turbut bus antras baisiausias dalykas po bakalauro darbo gynimo scare.gif
Atsakyti
QUOTE(zeizdre @ 2012 05 11, 07:22)
Vakar islaikiau praktikos egzamina Vilniaus regitroje  thumbup.gif smile.gif

Sveikinu 4u.gif
QUOTE(Caridian @ 2012 05 11, 16:08)
nes mieste manevruoju kaip maniake.

Ir aš anksčiau taip važiavau. Nepraleisdavau mašinų, lįsdavau joms prieš nosis doh.gif Kai instruktorius pasakė, jog neišlaiskysiu Regitroj, nes vairuoju nesaugiai, susimąsčiau. Jau geriau pabūti kvailesne, nei be reikalo rizikuoti.
Atsakyti
sveikinu ir aš naujai iškepta vairuotoja 4u.gif

QUOTE(Nireglina @ 2012 05 11, 19:04)
Sveikinu  4u.gif

Ir aš anksčiau taip važiavau. Nepraleisdavau mašinų, lįsdavau joms prieš nosis doh.gif  Kai instruktorius pasakė, jog neišlaiskysiu Regitroj, nes vairuoju nesaugiai, susimąsčiau. Jau geriau pabūti kvailesne, nei be reikalo rizikuoti.

mano pagrindinis tikslas išmokti vairuoti saugiai o ne lysti ir nesuprasti kur lendu ir t.t. aš juk paskui su vaikais dažnai važinesiu tai turiu bent jau pati del ju saugumo nekelti pavojaus.

regitros kol kas nebijau nes nusiteikiau kad nieko ten baisaus nera atsakomybes jokios nenešu o ir reikes tik keleivi pavežioti gatvem ir aprodyti miesta tai ko čia bijoti lotuliukas.gif juk ne dede su beisbolke vežti lotuliukas.gif per galva tikrai neduos lotuliukas.gif laukiu nebesulaukiu pravažiavimo pirmadieni noriu nerealiai vel sesti už vairo wub.gif man egzaminas numatytas birželio 5d 9:00 regitroj instruktorius po primo pravažiavimo iš kart pasake kada man registruotis egzaminui. liepe tai šventa ir užsiregistravau bigsmile.gif tikiuosi kad daugiau nei karto ir enreiks registruotis noriu vairavimo mokykla "raudonu" diplonu pabaigti lotuliukas.gif ir išlaikyti iš pirmo karto aišku kaip bus taip svarbiausia nusiteikimas kad aš galiu
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 05 11, 19:04)
Sveikinu  4u.gif

Ir aš anksčiau taip važiavau. Nepraleisdavau mašinų, lįsdavau joms prieš nosis doh.gif  Kai instruktorius pasakė, jog neišlaiskysiu Regitroj, nes vairuoju nesaugiai, susimąsčiau. Jau geriau pabūti kvailesne, nei be reikalo rizikuoti.

Tai kad biski ne taip yra...butent,kad visiski kvailiai nepraleidzia masinu ir lenda joms pries nosi... g.gif Vaziuoti reiketu saugiai,taip,kad niekam del tavo manevru nereiketu keisti vaziavimo krypties ar greicio...
Atsakyti
Šian kaip ir nepadariau nei vienos kritinės klaidos drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Didžiuojuosi savimi kaip reikalas lotuliukas.gif Žodžiu,liko pirmadienį pamoka ir jei nepridėsiu į kelnes,tai eisiu antradienį Regitron unsure.gif
Atsakyti
Važinėjome šiandien su vyru aikštelėje. Bliamba kaip išmokti idealiai parkuotis įstrižai ir statmenai g.gif Jei Regitroje papuls kuris nors iš šių parkavimų, man egzas bus baigtas verysad.gif
Šįryt su vyru prie Regitros aikštelės trumpai stebėjome kaip keturi mokiniai laikė egzaminus. Tik viena iš jų išvažiavo į miestą. Visi krito prie statmeno parkavimo.
Kitą savaitę laikysiu pravažiavimą Regitroje. Jau dabar nebeturiu ramybės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 05 12, 19:24)
Važinėjome šiandien su vyru aikštelėje. Bliamba kaip išmokti idealiai parkuotis įstrižai ir statmenai  g.gif Jei Regitroje papuls kuris nors iš šių parkavimų, man egzas bus baigtas  verysad.gif
Šįryt su vyru prie Regitros aikštelės trumpai stebėjome kaip keturi mokiniai laikė egzaminus. Tik viena iš jų išvažiavo į miestą. Visi krito prie statmeno parkavimo.
Kitą savaitę laikysiu pravažiavimą Regitroje. Jau dabar nebeturiu ramybės  verysad.gif

reikia ismokti pasitaisyti masina jeigu matai kad blogai ivaziuoji, nes juk kiekviena karta atvaziuosi vis kitaip. praktikuotis praktikuotis smile.gif

Siandien irgi su vyru pasivazinejome regitros aiksteleje, saunu kad ja atidare, ryt vel vaziuosim smile.gif
Atsakyti
Na va, jau visos su praktiniais egzaminais džiaugiatės, o aš vis tą teoriją mokausi doh.gif vis padarau kokių žioplų klaidų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2012 05 13, 12:48)
Na va, jau visos su praktiniais egzaminais džiaugiatės, o aš vis tą teoriją mokausi  doh.gif vis padarau kokių žioplų klaidų  blush2.gif

kas dziaugiasi praktiniais egzais,kas ne biggrin.gif as tai bijau,negera daros vien pagalvojus apie Regitra.Zinokit,as taip noriu teisiu,kad pagalvoju,kad jei jas gausiu,vasaros gale draugus bandysiu kalbint pakeliaut biski su masina.iki kokios vokietijos tarkim ar dar toliau.turetu but smagu,tik reik,kad dar kazkas is draugu vairuotu,nes levai vienam vairuot.
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif Tik,dabar pastebejau sia tema. doh.gif Mokyklinius egzus islaikiau,beliko man,tik regitra.Treciadieni laikykiuos regitroj teorija,gal galetumet patarti del namuose pasikartojimo teorijos.Kur jus moketes teorija internete. blush2.gif www.alsket.lt ar www.ketbilietas.lt ? Kuri grafika atitinka regitros? blush2.gif Ir,gal galetumet rekomenduoti Vilniuje gera instruktoriu?Noriu imti papildomas valandas pas kita instruktoriu,nes mano instruktorius yra suinteresuotas,tik pinigus lupti ir tel.plepeti ir nieko neismoko. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux000: 14 gegužės 2012 - 10:46
Na va,esu po paskutinės pamokos.Ryt laukia Regitra.Viskas lyg ir neblogai,pasitaiko sužioplinėjimų ir tt.dėl skubėjimo (kur skubu-nežinau doh.gif ).Laurynas sako,kad jei tik neskubėsiu,susikaupsiu ir į kelnes nekrausiu-išlaikysiu lotuliukas.gif Sako: -Paskambink ryt apie 16.30-17.00 ir pasakyk,kad išlaikei biggrin.gif Sakau,kad tik nebūtų,kad paskambinu 16.05 ir pasakau,kad neišlaikiau doh.gif
Atsakyti