QUOTE(Magnifique @ 2012 05 14, 15:17)
Na va,esu po paskutinės pamokos.Ryt laukia Regitra.Viskas lyg ir neblogai,pasitaiko sužioplinėjimų ir tt.dėl skubėjimo (kur skubu-nežinau

).Laurynas sako,kad jei tik neskubėsiu,susikaupsiu ir į kelnes nekrausiu-išlaikysiu

Sako: -Paskambink ryt apie 16.30-17.00 ir pasakyk,kad išlaikei

Sakau,kad tik nebūtų,kad paskambinu 16.05 ir pasakau,kad neišlaikiau
Sekmes. Jei labai jaudinies pries egzamina regitroje, isgerk kokiu raminamuju, gal pades susikaupti...
Papildyta:
QUOTE(rasiux000 @ 2012 05 14, 10:33)
Sveikutes.

Tik,dabar pastebejau sia tema.

Mokyklinius egzus islaikiau,beliko man,tik regitra.Treciadieni laikykiuos regitroj teorija,gal galetumet patarti del namuose pasikartojimo teorijos.Kur jus moketes teorija internete.

www.alsket.lt ar www.ketbilietas.lt ? Kuri grafika atitinka regitros?

Ir,gal galetumet rekomenduoti Vilniuje gera instruktoriu?Noriu imti papildomas valandas pas kita instruktoriu,nes mano instruktorius yra suinteresuotas,tik pinigus lupti ir tel.plepeti ir nieko neismoko.
Teorijos testai man geriausi buvo, kur mokykla dave (nemokamai duoda knygute taisykliu ir testukus), identiski regitros klausimams keli buvo. Internete nesprendziau, ejau i mokykla. Siaip jei islaikei mokyklinius manau regitroj nebus tau sunku, nes ten man atrodo nera sudetingiau. Del instruktoriu yra atskira temele.