Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Magnifique @ 2012 05 14, 22:20)
tikiuosi,kad su gerom naujienom ateisiu.na,manau,kad ilgiau,nei iki 17val.nelaikykit.nes darba baigia regitra apie 17val.tai gal nekankins ilgiau jau.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 05 14, 23:25)
Merginos, ar visais parkavimo variantais is desiniojo sono turi buti atstumas ne daugiau nei metras i ne maziau (butinai) nei puse ar gali buti ir maziau siek tiek?

Mane mokino taip: 1.lygegiagrečiam 1m. 2.statmenam ir įstrižam 0.5-1m.
Aš paprastai prilaikau apie metro atstumą.Stengiuosi nenutolti per daug nuo po kaire esančios ištisinės linijos ir tada viskas būna gerai.
Papildyta:
BijauBijauBijauBijauBijau! doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 15, 09:25)
Mane mokino taip: 1.lygegiagrečiam 1m. 2.statmenam ir įstrižam 0.5-1m.
Aš paprastai prilaikau apie metro atstumą.Stengiuosi nenutolti per daug nuo po kaire esančios ištisinės linijos ir tada viskas būna gerai.
Papildyta:
BijauBijauBijauBijauBijau! doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aciu 4u.gif as visad gan arti pastatau.

O soniniam parkavimui jus metra paliekat nuo ko...?gal nuo kapoto, ne nuo sono?nes kiek pamenu turi buti ne daugiau 40 cm nuo padangos iki bortelio.
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 15, 09:25)

SekmesSekmesSekmes!:)
Atsakyti
Oj,aš ne apie tai pagalvojau,pagalvojau apie atstumą nuo mašinos šono iki gairelių,prieš įvažiuojant į parkavimo vietą.Ten kiek liena-nežinau lotuliukas.gif jei nieko nepradžiopsau-būna tinkamas atstumas ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 15, 10:25)

Nebijok mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 15, 09:35)
Oj,aš ne apie tai pagalvojau,pagalvojau apie atstumą nuo mašinos šono iki gairelių,prieš įvažiuojant į parkavimo vietą.Ten kiek liena-nežinau  lotuliukas.gif  jei nieko nepradžiopsau-būna tinkamas atstumas ir tiek  rolleyes.gif

kaip pavydziu,paskutinis zingsnelis liko tau siandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 05 15, 10:54)
kaip pavydziu,paskutinis zingsnelis liko tau siandien 4u.gif

Jau trečią kartą tą "paskutinį" žingsnelį žengiu doh.gif Belieka tikėtis,kad šį kartą jis tikrai bus PASKUTINIS biggrin.gif Bėgu į vaistinę valerijono pirkt lotuliukas.gif doh.gif
"Gyriausi" vakar,kad lyg ir kabinau ištisinę ten nuo regitros sukant į dešinę,tada į kairę? doh.gif Po vakar nežmoniškai bijau,kad reiks sukt dešinėn.....o tiesa,gal kas žino,kur ten sukant į dešinę nuo Regitros,tada į kairę yra geležinkelio pervaža? g.gif Bijau ir jos labai,nes neesu per ją važiavusi.Dar sugebu kartais iš streso sumaišyti puses doh.gif lotuliukas.gif Sako vakar instruktorius :- Sankryžoje suksime į kairę. Aš sau patenkinta rodau dešinį posukį.Turėjo dar porą kartų pakartot,kad į kairę suksim,kol susivokiau doh.gif TOTAL BLOND! doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 15 gegužės 2012 - 10:02
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 15, 10:57)
Jau trečią kartą tą "paskutinį" žingsnelį žengiu  doh.gif  Belieka tikėtis,kad šį kartą jis tikrai bus PASKUTINIS biggrin.gif Bėgu į vaistinę valerijono pirkt  lotuliukas.gif  doh.gif

Linkiu, kad butu paskutinis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 15, 09:57)
Jau trečią kartą tą "paskutinį" žingsnelį žengiu  doh.gif  Belieka tikėtis,kad šį kartą jis tikrai bus PASKUTINIS biggrin.gif Bėgu į vaistinę valerijono pirkt  lotuliukas.gif  doh.gif
"Gyriausi" vakar,kad lyg ir kabinau ištisinę ten nuo regitros sukant į dešinę,tada į kairę? doh.gif  Po vakar nežmoniškai bijau,kad reiks sukt dešinėn.....o tiesa,gal kas žino,kur ten sukant į dešinę nuo Regitros,tada į kairę yra geležinkelio pervaža? g.gif Bijau ir jos labai,nes neesu per ją važiavusi.Dar sugebu kartais iš streso sumaišyti puses  doh.gif  lotuliukas.gif  Sako vakar instruktorius :- Sankryžoje suksime į kairę. Aš sau patenkinta rodau dešinį posukį.Turėjo dar porą kartų pakartot,kad į kairę suksim,kol susivokiau  doh.gif TOTAL BLOND! doh.gif

Oh, as irgi per gelezinkelio pervaza niekad nevaziavau... Na, bet jei yra stop linija,tai tiesiog pries ja sustosi, apsiziuresi ir vaziuosi smile.gif Juk ten perdaug variantu ir nera.

O beje, ar praso siais laikais siaip kurnors sustoti?smile.gif Zinau, kad anksciau labai megdavo sita,nes sustodavo mokiniai ten, kur negalima.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 05 15, 11:18)
Oh, as irgi per gelezinkelio pervaza niekad nevaziavau... Na, bet jei yra stop linija,tai tiesiog pries ja sustosi, apsiziuresi ir vaziuosi smile.gif Juk ten perdaug variantu ir nera.

O beje, ar praso siais laikais siaip kurnors sustoti?smile.gif Zinau, kad anksciau labai megdavo sita,nes  sustodavo mokiniai ten, kur negalima.

Mano tėtis sako,kad realiai egzaminuotojai turi pasirašyti tokį lapą,kuriame vienas iš punktų yra,kad jie negali klaidinti.Tai jei bandytų tarkim klaidint ir susimaučiau,tai iškart grįžus į Regitrą,eičiau pas vyresnybę aiškintis kokį čia šd mala.Šiaip esu nusteikusi,kad gali klaidint,bet čia matyt nuo instruktoriaus priklauso.
Reikpažiūrėt kokie žibintai ties pervaža ką reiškia doh.gif
Šiaip jei prašo stot kur negalima,reik nestot,o jei jau sustojai,mygam įsijungt avarinį.Tada tipo pateisini tą sustojimą,kaip priverstinį.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 15, 09:57)
"Gyriausi" vakar,kad lyg ir kabinau ištisinę ten nuo regitros sukant į dešinę,tada į kairę? doh.gif  Po vakar nežmoniškai bijau,kad reiks sukt dešinėn.....o tiesa,gal kas žino,kur ten sukant į dešinę nuo Regitros,tada į kairę yra geležinkelio pervaža? g.gif Bijau ir jos labai,nes neesu per ją važiavusi.Dar sugebu kartais iš streso sumaišyti puses  doh.gif  lotuliukas.gif  Sako vakar instruktorius :- Sankryžoje suksime į kairę. Aš sau patenkinta rodau dešinį posukį.Turėjo dar porą kartų pakartot,kad į kairę suksim,kol susivokiau  doh.gif TOTAL BLOND! doh.gif

abu kartus mieste kai laikiau, sukau i desne poto i kaire, pervazos ten nebuvo smile.gif gal yra kazkoks marsrutas kur ji yra, bet maniskiuose nebuvo. Tik ta karta kai islaikiau tai kamsciai buvo, ir masinu kazkodel didelis srautas visur, tai rikiuotis gan bjauru, bet kai reikia rikiuotis perspeja is anksciau ir gali ilgeliau paieksot tinkamo momento. Viskas bus gerai, tik neskubek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeizdre: 15 gegužės 2012 - 10:41
padaryk 50g pries egzamina ir islaikysit, patikrinta. smile.gif
Atsakyti