Na, va neišlaikiau šiandien egzo

Einame su egzaminuotoju prie mašinų. Stovi daug golfiukų (su tokiu mokinausi) ir vienas Hyunday.
Bliamba galvoju, kad tik jo negaučiau. Aišku gavau

Nesu važiavusi su Hyunday. Pakirto kojas. Vis nesisekė įjungti pirmos pavaros. Ant estakados užvažiavau gerai, ribotame apsisukime ir stabdyme taip pat viskas gerai. Pakibau lengviausiame pratime- T formos sankryžoje. Važiuodama atbulyn, nosimi užkliudžiau gairelę. Dar nė karto nebuvau suklydusi atlikdama šį pratimą. Na ir kodėl pirmas kartas turėjo būti Regitroje... Pykstu ant savęs nerealiai.
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 16, 11:53)
Kai pagalvoju,gerai,kad aš blondinė,nes matyt per tą Regitrą pražilsiu anksčiau laiko

O aš priartėsiu prie kritinės svorio ribos

Nukrito nemažai kg, nors niekada neturėjau nė gramo antsvorio.
QUOTE(mėnulis @ 2012 05 16, 14:12)
Gal galit parasyti ar kas laikete pastaruoju metu mokyklini praktikos egzamina? Man duoda 5 pratimus mokyklinius aiksteleje. O kiek jums?
Mokyklinį laikiau gegužės pradžioje. Buvo gyvatėlė pirmyn atgal, koridorius pirmyn atgal, įsibėgėjimas, estakada, T formos sankryža.
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 16, 14:58)
Nereikia is egzaminuotoju daryti kazkokiu zudyku. Normalus jie zmones. aisku daznai susirauke, bet...

Šiandieninis mano instrukorius buvo labai šaunus, tik kad aš žioplė viską sugadinau.