Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(denaxa @ 2012 05 16, 14:43)
Issilaikiau,be problemu smile.gif Problema buvo tik ta,kad vairas nesireguliavo,o as labai arti prisitraukiu,nes kitaip pedalu nesiekiu,tai gavosi taip kad sedyne isiremusi i vairo kolonele,o ta zaraza stora,tai pedalus maigiau perkreipus kojas tik pedos isorine dalim... doh.gif Egzaminatorius sako nu,ka padarysi dabar,reiks pakenteti... doh.gif

Sveikinu,saunuole. thumbup.gif O,siaube,bet svarbiausia,kad issilaikei ir rami galva. Man kita antradieni teorija regitroj laikytis reiks,tai nelabai pergyvenu,tikiuosi,kad issilaikysiu is pirmo karto ir liks,tik vairavimas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2012 05 16, 14:49)
Sveikinu,saunuole.  thumbup.gif O,siaube,bet svarbiausia,kad issilaikei ir rami galva. Man kita antradieni teorija regitroj laikytis reiks,tai nelabai pergyvenu,tikiuosi,kad issilaikysiu is pirmo karto ir liks,tik vairavimas.  smile.gif

Tai as ta D1 seniai laikiau jau,pries tris metus... biggrin.gif Paskui buvo dar D,C ir CE biggrin.gif O sunkiausia tai buvo su B ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 16, 14:37)
realiam kely salia manes nesedes joks egzaminuotojas,kuris man streso ir ivaro.realiai gatvej tarp automobiliu prisiparkuoju normaliai.zinojimas,kad tai yra egzaminas ir piktas dede salia man visa reikala gadina.o vazinet po issilaikymo planuoju tik viena,kad nereiktu sukt plauciu,kad kazkam reikia itikti savo vairavimu.

Nereikia is egzaminuotoju daryti kazkokiu zudyku. Normalus jie zmones. aisku daznai susirauke, bet... Poliklinikose dazniausiai kurkas labiau susiraukusios bobeles sedi. Egzaminuotojas bent pasisvekina ir balso nekelia smile.gif
------------------------------------------------------------------------

Pas mus mokykliniame buvo tas pats kas ir Regitroje, visi tiek patys pratimai + po naujuju dar gyvatele (tai kiek cia bendrai gaunasi, 6 berods?).
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 05 16, 14:51)
Tai as ta D1 seniai laikiau jau,pries tris metus... biggrin.gif Paskui buvo dar D,C ir CE biggrin.gif O sunkiausia tai buvo su B ax.gif

Oho,kiek kategoriju jau issilaikius. blink.gif Saunuole. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 16, 14:58)
Nereikia is egzaminuotoju daryti kazkokiu zudyku. Normalus jie zmones. aisku daznai susirauke, bet... Poliklinikose dazniausiai kurkas labiau susiraukusios bobeles sedi. Egzaminuotojas bent pasisvekina ir balso nekelia smile.gif
------------------------------------------------------------------------

Pas mus mokykliniame buvo tas pats kas ir Regitroje, visi tiek patys pratimai + po naujuju dar gyvatele (tai kiek cia bendrai gaunasi, 6 berods?).

kodel tada kitiems duoda 4? o mano draugei isvis "egzamino" nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 05 16, 15:20)

Pries,kiek laiko drauge mokesi vairavimo?
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2012 05 16, 15:22)
Pries,kiek laiko drauge mokesi vairavimo?

viena seniai, o kita po naujuju metu pazystama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 05 16, 13:12)
Kaip ten tie vaistai? Propranolol actavis 40 mg? Man irgi reikia nuo drebejimo ranku...Nuo pasimetimo pries kamera .Tik man dar del mokyklinio. Gal galit parasyti ar kas laikete pastaruoju metu mokyklini praktikos egzamina? Man duoda 5 pratimus mokyklinius aiksteleje. O kiek jums?
Man duoda: 1)gyvatele pirmyn atgal, 2)siauras ivaziavimas pirmyn atgal, 3)T forma, 4)apsisukimas mazam plote arba estakada, 5)vienas kuris parkavimas...Toks jausmas  jau uzplusta, kad mano instruktorius gryba pjauna, kad man ji pasunkina ta egzamina, juk apsimoku as jam...Tada imu naujas pamokas.....Sakykite kiek jums pratimu duoda? Gali buti, kad klystu as, tai ir klausiu. Bet siandien neislaikiau aiksteleje mokyklinio, kliudziau gairele, nes vairas parejes - nesisuka normaliai. O as megstu sukti laisva eiga, tada jauti masina, jauti lengvai jos eiga. Tad per letai vaziuojant ji susukau. Tai uzmokescio neeme. O kitais kartais tai buvo pats lengviausias pratimas....Buvau supykus juodai. Pazadejo sutvarkyti vaira iki kitos savaites. Dar kartas, keisiu instruktoriu.    verysad.gif Tikrai keisiu. Tai ne jums vienoms liudna, mergaites, as mokyklinio negaliu iveikti. Ir dar jauciu jo pikdziuga  verysad.gif Kad tik nepasisektu man  verysad.gif  verysad.gif Juk esu seimos maitintoja...Pats sake taip apie kita mokine kuri ima daug pamoku, tai, ka as kitokia? Verkiau eidama per lietu, beeee.
Juk gyvatele pirmyn tai jau 1, o atgal tai jau 2 pratimai, irgi taip  g.gif

As geriau tuos vaistus pries regitros egzamina. bet tai nereiskia, kad kiti turi gerti kazkas paklause pavadinima ir parasiau. Man padejo labai gerai. Gal del vasitu geriau bent su vaistininke konsultuotis, kiekviena vaistine savo pasiulys gal ir geresniu.
Mokykliniam aikstelej privalomas gyvatele ir apsisukimas mazam plote, poto man sake pasirink ka nori (gali ir viena papildoma) as pasirinkau dar 3 pratimus. Pasakiau kokio nenoriu, zodziu leido paciai sprest kaip vaziuot aiksteleje.
Mokyklini issilaikiau su kamerom siu metu balandi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeizdre: 16 gegužės 2012 - 14:50
QUOTE(mėnulis @ 2012 05 16, 15:20)

egzaminas privalo buti, gal ji tiesiog nebuvo ispeta oficialiai, kad cia egzaminas. Nes jei nebutu egzamino mokykla rizikuoja prarasti licencija.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 16, 15:50)
egzaminas privalo buti, gal ji tiesiog nebuvo ispeta oficialiai, kad cia egzaminas. Nes jei nebutu egzamino mokykla rizikuoja prarasti licencija.

Mano "mokykla" jau būtų be licencijos.Nelaikiau aš jokio mokyklinio egzo.Tai vakar egzaminuotojas sako,o tai kaip tau per mokyklinį buvo?Pasakiau,kad ai,viskas gerai,nes jis vis tiek reikšmės tiek neturi ir tt.O šiaip nelaikiau aš jokio mokyklinio egzo doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Na, va neišlaikiau šiandien egzo cray.gif Einame su egzaminuotoju prie mašinų. Stovi daug golfiukų (su tokiu mokinausi) ir vienas Hyunday. Bliamba galvoju, kad tik jo negaučiau. Aišku gavau doh.gif Nesu važiavusi su Hyunday. Pakirto kojas. Vis nesisekė įjungti pirmos pavaros. Ant estakados užvažiavau gerai, ribotame apsisukime ir stabdyme taip pat viskas gerai. Pakibau lengviausiame pratime- T formos sankryžoje. Važiuodama atbulyn, nosimi užkliudžiau gairelę. Dar nė karto nebuvau suklydusi atlikdama šį pratimą. Na ir kodėl pirmas kartas turėjo būti Regitroje... Pykstu ant savęs nerealiai.
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 16, 11:53)
Kai pagalvoju,gerai,kad aš blondinė,nes matyt per tą Regitrą pražilsiu anksčiau laiko doh.gif

O aš priartėsiu prie kritinės svorio ribos doh.gif Nukrito nemažai kg, nors niekada neturėjau nė gramo antsvorio.
QUOTE(mėnulis @ 2012 05 16, 14:12)
Gal galit parasyti ar kas laikete pastaruoju metu mokyklini praktikos egzamina? Man duoda 5 pratimus mokyklinius aiksteleje. O kiek jums?

Mokyklinį laikiau gegužės pradžioje. Buvo gyvatėlė pirmyn atgal, koridorius pirmyn atgal, įsibėgėjimas, estakada, T formos sankryža.
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 16, 14:58)
Nereikia is egzaminuotoju daryti kazkokiu zudyku. Normalus jie zmones. aisku daznai susirauke, bet...

drinks_cheers.gif Šiandieninis mano instrukorius buvo labai šaunus, tik kad aš žioplė viską sugadinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 16 gegužės 2012 - 15:09
QUOTE(Nireglina @ 2012 05 16, 16:08)
Na, va neišlaikiau šiandien egzo  cray.gif Einame su egzaminuotoju prie mašinų. Stovi daug golfiukų (su tokiu mokinausi) ir vienas Hyunday. Bliamba galvoju, kad tik jo negaučiau. Aišku gavau  doh.gif  Nesu važiavusi su Hyunday. Pakirto kojas. Vis nesisekė įjungti pirmos pavaros. Ant estakados užvažiavau gerai, ribotame apsisukime ir stabdyme taip pat viskas gerai. Pakibau lengviausiame pratime-  T formos sankryžoje. Važiuodama atbulyn, nosimi užkliudžiau gairelę. Dar nė karto nebuvau suklydusi atlikdama šį pratimą. Na ir kodėl pirmas kartas turėjo būti Regitroje... Pykstu ant savęs nerealiai.

O aš priartėsiu prie kritinės svorio ribos  doh.gif Nukrito nemažai kg, nors niekada neturėjau nė gramo antsvorio.

Mokyklinį laikiau gegužės pradžioje. Buvo gyvatėlė pirmyn atgal, koridorius pirmyn atgal, įsibėgėjimas, estakada, T formos sankryža.

drinks_cheers.gif Šiandieninis mano instrukorius buvo labai šaunus, tik kad aš žioplė viską sugadinau.

console.gif console.gif
Atsakyti