Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Nireglina @ 2012 05 16, 16:08)
Na, va neišlaikiau šiandien egzo  cray.gif Einame su egzaminuotoju prie mašinų. Stovi daug golfiukų (su tokiu mokinausi) ir vienas Hyunday. Bliamba galvoju, kad tik jo negaučiau. Aišku gavau  doh.gif  Nesu važiavusi su Hyunday. Pakirto kojas. Vis nesisekė įjungti pirmos pavaros. Ant estakados užvažiavau gerai, ribotame apsisukime ir stabdyme taip pat viskas gerai. Pakibau lengviausiame pratime-  T formos sankryžoje. Važiuodama atbulyn, nosimi užkliudžiau gairelę. Dar nė karto nebuvau suklydusi atlikdama šį pratimą. Na ir kodėl pirmas kartas turėjo būti Regitroje... Pykstu ant savęs nerealiai.

console.gif Kada dabar planuoji perlaikyti?
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2012 05 16, 16:15)
console.gif Kada dabar planuoji perlaikyti?

Visi šaukia, kad ilgai nelaukčiau ir registruočiausi kitam trečiadieniui. Turbūt taip ir darysiu g.gif
Kažkokia likimo ironija. Su savo didele mašina puikiai išlaviruoju aikštelėje, o su mažesne Regitroje susikirtau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 05 16, 16:20)
Visi šaukia, kad ilgai nelaukčiau ir registruočiausi kitam trečiadieniui. Turbūt taip ir darysiu g.gif
Kažkokia likimo ironija. Su savo didele mašina puikiai išlaviruoju aikštelėje, o su mažesne Regitroje susikirtau verysad.gif

Neliudek,nors zinau,kad liudna,bet sekantis egzaminas bus sekmingas. mirksiukas.gif Jau,tu Hyundai masinu ir as bijoti pradejau.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 05 16, 16:20)

Gal kita savaitė mums bus sėkminga!
Atsakyti
o regitroje pries egzamina uzduoda klausimu ?
Atsakyti
QUOTE(ziurim @ 2012 05 16, 16:34)

man uzdave 3 klausimus pries vaziuojant i miesta.
Atsakyti
QUOTE(ziurim @ 2012 05 16, 15:34)

man is 3 kartu nei karteleio nei vieno klausimo neuzdave.
Atsakyti
vairuokite mintyse. tai vadinama kuriamaja vizualizacija, proto treniruotemis...ir as meginsiu....sekmes

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal paguosiu ką nors smile.gif Manęs čia kažkas klausė iš kelinto karto išlaikiau, nesinori nė sakyti doh.gif iš 7 karto. Tris kartus gatvėj ir tris k aikštelėj, žiauriausiai buvo kai 5k ar 6 kartus užgesau ant estakados, ko niekad nebūdavo(iš kažko man rodos pasijuokiau sad.gif )
QUOTE(Nireglina @ 2012 05 16, 16:08)
Na, va neišlaikiau šiandien egzo  cray.gif Einame su egzaminuotoju prie mašinų. Stovi daug golfiukų (su tokiu mokinausi) ir vienas Hyunday.

Neliūdėk, išlaikysi, tik nesustok, aš vis mesdavau tą reikalą, bet vis sugrįždavau ko pasekoje tiek neišlaikymų skaičius.
O hyundai aš kaip tik norėjau, vieną kartą ir su ja laikiau, labai smagi mašinėlė.
QUOTE(rasiux000 @ 2012 05 16, 16:26)
Neliudek,nors zinau,kad liudna,bet sekantis egzaminas bus sekmingas.  mirksiukas.gif Jau,tu Hyundai masinu ir as bijoti pradejau.

Nebaisios jos visai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Zitukas♥ @ 2012 05 16, 17:23)
Gal paguosiu ką nors smile.gif Manęs čia kažkas klausė iš kelinto karto išlaikiau, nesinori nė sakyti doh.gif iš 7 karto. Tris kartus gatvėj ir tris k aikštelėj, žiauriausiai buvo kai 5k ar 6 kartus užgesau ant estakados, ko niekad nebūdavo(iš kažko man rodos pasijuokiau sad.gif )
Neliūdėk, išlaikysi, tik nesustok, aš vis mesdavau tą reikalą, bet vis sugrįždavau ko pasekoje tiek neišlaikymų skaičius.
O hyundai aš kaip tik norėjau, vieną kartą ir su ja laikiau, labai smagi mašinėlė.

Nebaisios jos visai  mirksiukas.gif

Zituk, kokios buvo pertraukos tarp laikymu? Ar mokeisi tarpais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 16 gegužės 2012 - 16:41
sveikutes 4u.gif as turbut jums pasirodysiu nenormali,bet po dvieju metu nevairavimo ir poros praliotu Regitroj ryt einu i pirma papildoma pamoka...ir ....ziauriai bijau doh.gif baisiau negu kai eidavau i Regitra biggrin.gif bijau apsijuokt,nes nebemoku net pradet vaziuot-viska pamirsau per tuos pora metu,kai buvau nusprendus mest sita reikala,bet...gyvenimas vercia
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 05 16, 17:40)
sveikutes 4u.gif as turbut jums pasirodysiu nenormali,bet po dvieju metu nevairavimo ir poros praliotu Regitroj ryt einu i pirma papildoma pamoka...ir ....ziauriai bijau doh.gif baisiau negu kai eidavau i Regitra biggrin.gif bijau apsijuokt,nes nebemoku net pradet vaziuot-viska pamirsau per tuos pora metu,kai buvau nusprendus mest sita reikala,bet...gyvenimas vercia

pas Lauryna eini?
Atsakyti