Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(mėnulis @ 2012 05 16, 17:40)
Zituk, kokios buvo pertraukos tarp laikymu? Ar mokeisi tarpais?

po pirmo neišlaikymo 3metai(ilgai atsigavinėjau lotuliukas.gif man tokia trauma buvo, nes gi viskas man iš pirmo pasiseka, o čia susimoviau blush2.gif ) , po antro metai ir ėjau kol išlaikiau. Va ir pasimokiau, kad nevalia šaipytis iš kitų nesėkmių.
QUOTE(jurmarta @ 2012 05 16, 17:40)
sveikutes 4u.gif as turbut jums pasirodysiu nenormali,bet po dvieju metu nevairavimo ir poros praliotu Regitroj ryt einu i pirma papildoma pamoka...ir ....ziauriai bijau doh.gif baisiau negu kai eidavau i Regitra biggrin.gif bijau apsijuokt,nes nebemoku net pradet vaziuot-viska pamirsau per tuos pora metu,kai buvau nusprendus mest sita reikala,bet...gyvenimas vercia

blush2.gif na žinok nuėjau po metų pertraukos, papuoliau su V golfiuku, buvau prie astros pripratus, gesau ir gesau,tokia gėda, kaip pirmą kart už vairo, paskui sustojom, gal nusiraminau ir viskas gerai buvo, na aišku ne taip gerai, kaip norėjosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 16, 17:46)
pas Lauryna eini?

taip..jau geriau eiciau pas koki senuka-su tais kazkaip gyvenime man labiau sekasi sutart biggrin.gif o tai sakys sis,kas cia per durna blondine apsireiske biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(♥Zitukas♥ @ 2012 05 16, 17:48)
po pirmo neišlaikymo 3metai(ilgai atsigavinėjau lotuliukas.gif man tokia trauma buvo, nes gi viskas man iš pirmo pasiseka, o čia susimoviau blush2.gif ) , po antro metai ir ėjau kol išlaikiau. Va ir pasimokiau, kad nevalia šaipytis iš kitų nesėkmių.

blush2.gif na žinok nuėjau po metų pertraukos, papuoliau su V golfiuku, buvau prie astros pripratus, gesau ir gesau,tokia gėda, kaip pirmą kart už vairo, paskui sustojom, gal nusiraminau ir viskas gerai buvo, na aišku ne taip gerai, kaip norėjosi  smile.gif

as irgi pataikiau ant sito golfo ir neislaikiau tik del to,kad gesau istisai doh.gif su astra niekad negesdavau....nors egzaminatorius buvo ziauriai fainas ir labai norejo kad islaikyciau,net atleido man kritine klaida,bet...baigesi ir jam kantrybe kai uzgesau koki astunta karta biggrin.gif ..bet tada bent jau pasigerino tuo,kad uzrase,jog neislaikiau aisktelej o ne mieste,kad kita karta reiktu maziau moket biggrin.gif saunus egzaminatorius-sutinku Pilaitej malonu prisimint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 16 gegužės 2012 - 16:49
QUOTE(jurmarta @ 2012 05 16, 17:52)
taip..jau geriau eiciau pas koki senuka-su tais kazkaip gyvenime man labiau sekasi sutart biggrin.gif o tai sakys sis,kas cia per durna blondine apsireiske biggrin.gif
Papildyta:

as irgi pataikiau ant sito golfo ir neislaikiau tik del to,kad gesau istisai doh.gif su astra niekad negesdavau....nors egzaminatorius buvo ziauriai fainas ir labai norejo kad islaikyciau,net atleido man kritine klaida,bet...baigesi ir jam kantrybe kai uzgesau koki astunta karta biggrin.gif ..bet tada bent jau pasigerino tuo,kad uzrase,jog neislaikiau aisktelej o ne mieste,kad kita karta reiktu maziau moket biggrin.gif saunus egzaminatorius-sutinku Pilaitej malonu prisimint

Nemanau, kad taip pasakys, patikėkit kokių jie ten mato smile.gif
Na iki neišlaikymo daug netrūksta, man vis koją pakišdavo begalinis jaudulys, niekad nieko taip nebijojau kaip šito egzamino, nors gal kai reikėdavo prieš visą klasę eilėraštį kokį deklamuoti biggrin.gif
Dar prisiminiau apie regitrininkus, na man jie visi neblogi buvo,na ta prasme neturiu ko prisikabinti,pati kalta kai neišlaikydavau, bet... Paskutinis, pažiūrėjau, ir galvoju:na, Zituk, paremsim Regitrą doh.gif Parvairavau mašiną į Regitrą, o tas taip išburbėjo, kokia netikus ir t.t.(mintyse, vsio,reiks vėl čia pasivaidenti) Matau lape, kad išlaikytas ir negaliu patikėti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥Zitukas♥: 16 gegužės 2012 - 17:01
QUOTE(ziurim @ 2012 05 16, 16:34)
o regitroje pries egzamina uzduoda klausimu ?

Man prieš pradedant važiuoti uždavė tris klausimus.
QUOTE(mėnulis @ 2012 05 16, 17:09)
vairuokite mintyse. tai vadinama kuriamaja vizualizacija, proto treniruotemis...ir as meginsiu....sekmes

Kaip tik šiandien pagalvojau apie kuriamąją vizualizaciją. Reikės pabandyti.
QUOTE(♥Zitukas♥ @ 2012 05 16, 17:23)
O hyundai aš kaip tik norėjau, vieną kartą ir su ja laikiau, labai smagi mašinėlė.

Sutinku, kad smagi, bet aš buvau įsitikinusi, kad gausiu golfą. Kai kas nors vyksta ne taip kaip noriu ar planuoju, man tartum griūva pasaulis. Kvaila charakterio savybė blush2.gif
QUOTE(♥Zitukas♥ @ 2012 05 16, 17:48)
man tokia trauma buvo, nes gi viskas man iš pirmo pasiseka, o čia susimoviau blush2.gif )

Aš šiandien jaučiuosi lygiai taip pat.
QUOTE(♥Zitukas♥ @ 2012 05 16, 18:00)
Na iki neišlaikymo daug netrūksta, man vis koją pakišdavo begalinis jaudulys, niekad nieko taip nebijojau kaip šito egzamino

Tartum mano mintis parašei biggrin.gif Aš galėčiau pasakyti kalbą prieš minią žmonių ir nesijaudinčiau nė kruopelytės. Ten kur reikia malti liežuviu, man juokas. Egzo metu Regitroje liežuviu nepamalsi. Štai ir susidirbau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 16 gegužės 2012 - 18:12
QUOTE(jurmarta @ 2012 05 16, 17:52)
Papildyta:

oj ne,patikek manim,jis geresnes nuomones apie mane,nei as pati biggrin.gif blondine gali pavadint,bet ne piktybiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 05 16, 16:52)
Papildyta:

eik tu! Laurynas tolerancijos isikunijimas! ne karto nepakele tono ir nenusikeike! as net labiau keikiausi kai man nesiseke..
jau kantrybe zmogaus auksine! as labai labai dziaugiuos kad pas ji lankiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 17 gegužės 2012 - 13:39
QUOTE(taša @ 2012 05 17, 14:39)
eik tu! Laurynas tolerancijos isikunijimas! ne karto nepakele tono ir nenusikeike! as net labiau keikiausi kai man nesiseke..
jau kantrybe zmogaus auksine! as labai labai dziaugiuos kad pas ji lankiau

As jau irgi dziaugiuosi!Siandien buvo pirma papildoma pamoka-galvojau is vietos nepavaziuosiu po dvieju metu pertraukos,bet...viskas visai neblogai pavyko-buvau pati nustebus,normaliai perjunginejau pavaras,negesau-kazkaip jis sugeba nuimti stresa ir jautiesi visai komfortiskai-fobija ,kuria as maniau turinti kazkur dingo ir-o stebukle!-net pradejau tiket,kad bus is manes vairuotoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 05 17, 13:56)
As jau irgi dziaugiuosi!Siandien buvo pirma papildoma pamoka-galvojau is vietos nepavaziuosiu po dvieju metu pertraukos,bet...viskas visai neblogai pavyko-buvau pati nustebus,normaliai perjunginejau pavaras,negesau-kazkaip jis sugeba nuimti stresa ir jautiesi visai komfortiskai-fobija ,kuria as maniau turinti kazkur dingo ir-o stebukle!-net pradejau tiket,kad bus is manes vairuotoja biggrin.gif

bus bus! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2012 05 17, 14:56)

Tikrai,kad bus. drinks_cheers.gif Visos,mes greit patapsim vairuotojos. thumbup.gif
Atsakyti
Na va, užsiregistravau trečiadienį dar vienam egzui Regitroje. Bliamba, jei vėl neišklaikysiu, vadinasi esu visiška žioplė.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 05 17, 15:41)
Na va, užsiregistravau trečiadienį dar vienam egzui Regitroje. Bliamba, jei vėl neišklaikysiu, vadinasi esu visiška žioplė.

Nesakyk,taip nes zinai,kad tokia neesi. mirksiukas.gif Vienom lengva ir is pirmo karto issilaiko,o kitom sunkiau.Nukreipk savo mintys,kad islaikysi,tai taip ir bus. mirksiukas.gif

Aisku,lengva man sakyti,bet jauciu ir as pati taip paskuj apie save sakysiu,kai reiks egza vairavimo laikyti. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux000: 17 gegužės 2012 - 15:00
Aš eisiu Regitron kitą savaitę,bet dar neužsiregistravau doh.gif Mąstau ar ketvirtadieniui ar penktadieniui rašytis.Ketvirtadienį dar papildomą turėsiu,tai gal po papildomos Regitron šiaušt...nu nežinau...šiaip išvis nenoriu aš į tą Regitrą eit verysad.gif unsure.gif
Atsakyti