Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Magnifique @ 2012 05 17, 16:25)
Aš eisiu Regitron kitą savaitę,bet dar neužsiregistravau  doh.gif  Mąstau ar ketvirtadieniui ar penktadieniui rašytis.Ketvirtadienį dar papildomą turėsiu,tai gal po papildomos Regitron šiaušt...nu nežinau...šiaip išvis nenoriu aš į tą Regitrą eit  verysad.gif  unsure.gif

as po vairavimo pamokos budavau pavargusi, tad tikrai neiciau ta pacia diena i Regitra. Bet gal tu kitaip jauties.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 17, 16:25)
šiaip išvis nenoriu aš į tą Regitrą eit  verysad.gif  unsure.gif

Aš taip pat nenoriu, bet reikia.
Atsakyti
Užsiregistravau doh.gif Ketvirtadieniui..nes penktadienį dirbt turėsiu,tai reiks ketvirtadienį laikyt,bet aš ne vieną kartą turėjau dvigubas pamokas ir nepervardavau,o čia dar tarpas bus,tai vdug imsiu ir išlaikysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 05 18, 21:45)
vdug imsiu ir išlaikysiu  g.gif

To ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
sveiki, siandien pavyko klaipedos regitroje islaikyt is pirmo karto smile.gif aikstelei 3 ar 4 kartus uzgesau ant kalniuko.. laikydamas darbini stabdi su sankaba, paskui 5 karta meginau su rankiniu ir pavyko... be to 1 karta mieste uzgesau smile.gif baiges egzamina slapes islipau biggrin.gif

sekmes visiems laikantiems!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziurim: 19 gegužės 2012 - 14:13
Sveikos. Siandien ir man trecias kartas buvo laimingas smile.gif . Islaikiau praktika Vilniuje. Pati kol kas nelabai galiu patiketi, bet kokia laiminga tai negaliu apsakyti.
Gavau hiundai, golfu kazkaip mazai ir buvo. aikstele idealiai jokio gesimo, ir seip labai gerai masinyte buvo,neuzgisau ne karto. po aiksteles uzdave du klausimus: kaip tikrinsiu ar veikia avarinis, ir ir kaip tikrinsiu ar veikia darbinis stabdys. po klausimu is vaziavom is regitros sukant i desine, taip iki savanoriu, savanoriuose apsisukom ne sankryzoje o apsisukimo vietoje grizom atgal, tada pro maxima, apsukom kelis kartus pro virsu isvaziujant i gariunus ir galiausiai grizom atgal.

P.S. egzaminuotojas pasitaike tas pats su kuriuo laikiau antra karta, ir jis prisimine mane.
P.S.S.Islipau irgi visa slapia smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai naujiems vairuotojams 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mergyte irgi siandien islaike... biggrin.gif Is antro karto,pirmas buvo praeita sestadieni.Mes abi labai laimingos thumbup.gif Aikstele idealiai (tupejau uz puseliu pasislepus kad ji nematytu ir is nervu zoles kramciau lotuliukas.gif ),labai svariai pravaziavo,mieste kai nuovargis priveike klaidu buvo (vaikas i regitra vaziavo iskart po anklu k. egzo doh.gif ),nu bet praleido,sake,vaziuoti moki,nu tai... biggrin.gif Gavo,aciu Dievui,Hunday,labai ilgai meginosi,net kelis ratus apvaziavo,ismegino stabdzius,gaza ir ties kuria riba gesta (egzaminatorius sake apsales buvo,kai suprato,kokiu budu ji nori masina uzgesint... doh.gif ),isvada-sita masinyte negestanti,sankaba dirba puikiai ir ne tokia jautri kaip golfu (dukros zodziai),taigi per egzamina nei vieno uzgesimo thumbup.gif Masina tai labai patiko smile.gif
Atsakyti
Sveikinu visas islaikiusias/-usius smile.gif
Isivaizduoju koks geras jausmas.
Kas del gesimu sakyciau cia labai individualus dalykas, as bendrai besimokindama ir po to vazinedama uzgesau tik 2 ar 3 kartus. Kazkaip labai jauciu sankaba. Uztat turiu/turejau kitu sunkumu smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai naujiems vairuotojams.
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 05 19, 20:32)
Kas del gesimu sakyciau cia labai individualus dalykas, as bendrai besimokindama ir po to vazinedama uzgesau tik 2 ar 3 kartus. Kazkaip labai jauciu sankaba. Uztat turiu/turejau kitu sunkumu  smile.gif

drinks_cheers.gif Aš taip pat mažiausiai bijau užgesti. Mano baubas- aikštelė. Konkrečiau parkavimas.
Atsakyti
aš jau visiškoj nevilty su tais laikymais-perlaikymais doh.gif verysad.gif visais atvejais kalta pati. dabar dramlio dydžio paranoja verysad.gif
Atsakyti
Sestadieni stebejau regitros aikstelej kaip sekasi egzamino metu, tai keista kaikas pasirode. Greitejimo juostoj visi (~7 vairuojantieji) sustojo 2m. atstumu nuo stop linijos. Ir tik 1 is ju neleido testi egzamino. Gal 3 egzaminuojamieji nuriedejo nuo estakados daugiau nei 30 cm. Viena mergina bande 7 kartus (!) jungtis 3 pavara vietoj pirmos,kol egzaminuojanciam truko kantrybe ir ji baige egza po sustojimo prie stop juostos. Kita moteriske ribotam apsisukime nuverte gairele (bet jai nesiseke,nes geso ant estakados,riedejo...). Is visu matytu tik 1 isvaziavo i miesta. Kiek pamenu, dar nemazai kam nesiseke soninis parkingas (kas iki parkavimo apskritai atejo).
Atsakyti