Įkraunama...
Įkraunama...

Tiem, kas išgyveno..... 90-uosius

90 -ieji... che, įstrigo chaosu visur ir visose sferose. Bizniukais smulkiais ir nesmulkiais, dolerių keitimu į vagnorkes, šnapso talonų padirbinėjimais ir masišku pardavinėjimu prie "komercinės šnapsinės" Gorkio gt.... Kai dolerio ekvivalentas buvo 565 vagnorkės (tiek kainavo šnapso butelis su "talonu"), o paskui pravalas 1993m. vasarą, kai krito iki 340 vagn. Blin, tada patyriau pirmą gyvenime nuostolį finansainį verysad.gif

Muzika....visus Ace & Base, Unlimited visuomet laikiau paaugliukų muzonu, taigi nepaliko jie man jokio įspūdžio. Tiesiog neklausiau aš jų ir mano aplinkoje praktiškai nieks jų neklausė.
Buvo ir kt. įšgyvenimų, bet tiek to. Dūšios čia ant lėkštutės nepadėsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukas36: 07 gegužės 2006 - 21:46
Prisiminimams atgaivinti biggrin.gif

http://www.youtube.c.....0music parody

Atsakyti
QUOTE(-Linda- @ 2006 05 20, 09:17)

Jezau.... alpau dėl šitos dainos.... Nors gal tada ir tas Janavičius labai patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
kam SEL, kam NP, kam janavicius hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vild @ 2006 04 22, 07:26)
žAIDIMAS thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif SURINKAU 203 thumbup.gif TIK POTO KAŽKODĖL NUO 203 PASIBAIGĖ KIAUŠINIAI  tongue.gif.NAMIE GULI ŠIS ŽAIDIMAS  TIK NEVEIKIA O VA VAIKUI BUS TIKRAS DŽIAUGSMAS,NES VISADA NORĖJO ŠIUO ŽAIDIMU PAŽAIST tongue.gif

Va va man irgi nuo 203 kiausiniai pasibaige lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2006 04 29, 00:55)
biggrin.gif  O as ir 80 prisimenu ten isviso gerai buvo.......... Bet geriausiai pamenu eiles mesos pardoje ir kai pirma karta Pepsi gerem doh.gif  O dar bonine Klaipedoje kai pirkdavo Montana trenigus ir dzinsus........AVIS o tas kvapas iki siol pasamoneje gyvas doh.gif  labai gerai pamenu kai tevai gryze is Kubos parveze ananasa, oho kokis stebuklas buvo! O po to is Japonijos kramtoske su tatu ir tusinukas kur laivas plaukia arba moteris nuoga arba ne! Tik kaip pykdavau kad neleido su tusiniu rasyt mokykloje doh.gif

Mano tevas tokius tusinukus buvo parvezes dar 60 taisiais biggrin.gif Tada ir kokosa pirma karta paragavau, ir konservuotus ananasus, ir pirma "Playboy"zurnala pamaciau:wub:
Atsakyti
Lotuke, nu tai isvis jauciu stebuklas buvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 06 03, 17:31)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Siracusa @ 2006 06 03, 17:31)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotuke @ 2006 06 03, 16:27)
Tada ir kokosa pirma karta paragavau

Mano pirmasis kokosas buvo toks neskanus,kad ilgam tie vaisiai prarado gerą nuomonę doh.gif Ir pirmieji bananai nelabai sužavėjo schmoll.gif
Atsakyti
Barbiu neturejau....taciau su kaimynkom mes "rengdavom" popierines leles.Paisydavom ne tik rubus,bet ir namus kur leles gyveno smile.gif .
Mano pirmas bananas buvo dar neprinokes unsure.gif .Apsivele tarp dantu,teko tik viska von mesti.Ilga laika i juos ziureti negalejau.
O didziausia tragedija buvo,kad as nesugebedavau mano grifkos pastatyti.Ir veldavau,ir is mamos (paslapcia) laku purksdavau,bet plaukai nestovedavo ir viskas doh.gif .Batus su sagtim veliau su platforma turejau,kojines pati spalvotas iki keliu nusimezgiau,miniakas irgi buvo.Bet va plaukai visa vaizda gadindavo lotuliukas.gif .
Kai atsirado aptiaskes,o veliau ir tos kur per pada su juostele spalvotos kelnes, mama negalejo man ju nupirkti.Kad manes labai neliudinti,ji menesi man jas mezge.Juodai baltas ir ne siaip drizuotas,o su skirtingais rastais....Jos netik madingos buvo,bet ir siltos smile.gif .Dar dabar spintoj kazkur metosi.
Veliau apsirengimo ir muzikos stilius pasikeite ir prasidejo maikiu nesiojimas ant golfu+pakabukas su kryzium ar kaukole.Kuo tamsiau apsirengus tuo geriau,o plauku sklastymas butinai turejo buti per viduri.Kaip dabar nuotraukas paziuriu ojojoj blink.gif
Atsakyti
viki81, nu prisizvengiau is to Tavo banano, apsivelusio aplink dantis lotuliukas.gif
del grifkos, tai dar madinga buvo privelt ir lankeli uzsidet, tada grazi banga gaudavosi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 06 04, 09:10)
viki81, nu prisizvengiau is to Tavo banano, apsivelusio aplink dantis lotuliukas.gif
del grifkos, tai dar madinga buvo privelt ir lankeli uzsidet, tada grazi banga gaudavosi hihihi.gif

oi del lankelio tai as daug nervu turejau..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mano klasioke ji nesiodavo beveik ant pakausio uzsidejus, oi kaip man niezedavo nagus ji i vieta pastatyti doh.gif Toks laaaaaaaaabai storas, platus buvo ir ryskiai salotinis.... kaip uzhipnotizuota stebedavau ji per matiekos pamokas.... O viena karta nesusivaldziau ir pastumiau ji i vieta blush2.gif Klasioke buvo laaabai isizeidus blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti