Barbiu neturejau....taciau su kaimynkom mes "rengdavom" popierines leles.Paisydavom ne tik rubus,bet ir namus kur leles gyveno

.
Mano pirmas bananas buvo dar neprinokes

.Apsivele tarp dantu,teko tik viska von mesti.Ilga laika i juos ziureti negalejau.
O didziausia tragedija buvo,kad as nesugebedavau mano grifkos pastatyti.Ir veldavau,ir is mamos (paslapcia) laku purksdavau,bet plaukai nestovedavo ir viskas

.Batus su sagtim veliau su platforma turejau,kojines pati spalvotas iki keliu nusimezgiau,miniakas irgi buvo.Bet va plaukai visa vaizda gadindavo

.
Kai atsirado aptiaskes,o veliau ir tos kur per pada su juostele spalvotos kelnes, mama negalejo man ju nupirkti.Kad manes labai neliudinti,ji menesi man jas mezge.Juodai baltas ir ne siaip drizuotas,o su skirtingais rastais....Jos netik madingos buvo,bet ir siltos

.Dar dabar spintoj kazkur metosi.
Veliau apsirengimo ir muzikos stilius pasikeite ir prasidejo maikiu nesiojimas ant golfu+pakabukas su kryzium ar kaukole.Kuo tamsiau apsirengus tuo geriau,o plauku sklastymas butinai turejo buti per viduri.Kaip dabar nuotraukas paziuriu ojojoj