ale tai lankeliai kai prisimenu - ir spalvos - ir medziaga -tokie kaip pripusti budavo

QUOTE(Siracusa @ 2006 06 05, 00:45)
ale tai lankeliai kai prisimenu - ir spalvos - ir medziaga -tokie kaip pripusti budavo 

Na,pratęsiant plaukų temą-tai prisiminiau pigias ir greit pasidaromas gumytes surišimui.Pas mus visada būdavo tam reikalui palikta kiaura dviračio kamera

QUOTE(Papugele @ 2006 06 06, 05:11)
Na,pratęsiant plaukų temą-tai prisiminiau pigias ir greit pasidaromas gumytes surišimui.Pas mus visada būdavo tam reikalui palikta kiaura dviračio kamera
Ar jūs karpydavotės tokias gumytes? 

Mes gumytes karpydavom ne iš dviračio padangos, o iš hmmm......... prezervatyvų (nepanaudotų, savaime aišku). Kadangi, kaip rašiau pradžioj, po vieno renginio pas mane jų visa krūva atsirado, tai ir pindavom afrikietiškas kasytes iš jų, nes pagal paskirtį nelabai dar buvo reikalo juos naudoti...

QUOTE(Merguzele @ 2006 06 06, 17:03)
Mes gumytes karpydavom ne iš dviračio padangos, o iš hmmm......... prezervatyvų

Papildyta:
QUOTE(Siracusa @ 2006 06 06, 14:30)
Ir pešdavo,ir raudavo,bet didvyriškai kentėjau

nu bet ir fantazija pas jus

QUOTE(Siracusa @ 2006 06 06, 17:15)
Niu cia tu laiku fantazija is pasirinkimo neturejimo

Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2006 06 06, 16:56)

Papildyta:
Ir pešdavo,ir raudavo,bet didvyriškai kentėjau

Hmm, man tai karta teko nusikirpt kasyte su visa"padangine" gumute

QUOTE(Hestija @ 2006 06 06, 21:21)

Bet man šis būdas netiko.Vis nešiojau namie megztas vilnones kojines.Iš jų gumyčių neiškirpsi

Hestija, kaip tos gumytes is kojiniu, nenubrigzdavo?

QUOTE(Siracusa @ 2006 06 06, 22:05)
Per laiką, žinoma, nubrigzdavo, bet užtat madingos buvom- juk ne kiekvienai iš Lenkijos parveždavo "tikrų". O ir nesiskirdavo jos praktiškai niekuo

dabar turbut ir kojiniu tokiu nelabai yra