Įkraunama...
Įkraunama...

Tiem, kas išgyveno..... 90-uosius

ale tai lankeliai kai prisimenu - ir spalvos - ir medziaga -tokie kaip pripusti budavo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 06 05, 00:45)
ale tai lankeliai kai prisimenu - ir spalvos - ir medziaga -tokie kaip pripusti budavo hihihi.gif

Na,pratęsiant plaukų temą-tai prisiminiau pigias ir greit pasidaromas gumytes surišimui.Pas mus visada būdavo tam reikalui palikta kiaura dviračio kamera hihihi.gif Ar jūs karpydavotės tokias gumytes? bigsmile.gif
Atsakyti
blink.gif nepesdavo plauku? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2006 06 06, 05:11)
Na,pratęsiant plaukų temą-tai prisiminiau pigias ir greit pasidaromas gumytes surišimui.Pas mus visada būdavo tam reikalui palikta kiaura dviračio kamera hihihi.gif  Ar jūs karpydavotės tokias gumytes? bigsmile.gif

Mes gumytes karpydavom ne iš dviračio padangos, o iš hmmm......... prezervatyvų (nepanaudotų, savaime aišku). Kadangi, kaip rašiau pradžioj, po vieno renginio pas mane jų visa krūva atsirado, tai ir pindavom afrikietiškas kasytes iš jų, nes pagal paskirtį nelabai dar buvo reikalo juos naudoti... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Merguzele @ 2006 06 06, 17:03)
Mes gumytes karpydavom ne iš dviračio padangos, o iš hmmm......... prezervatyvų

blink.gif blink.gif blink.gif Na,tais laikais kai aš turėjau kasas,tokio daikto dar nebuvau nė mačius blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Siracusa @ 2006 06 06, 14:30)
blink.gif nepesdavo plauku? hihihi.gif

Ir pešdavo,ir raudavo,bet didvyriškai kentėjau didis.gif biggrin.gif O šiaip,tai tų dengtų gumyčių neatsimenu,kad kas būtų turėjęs schmoll.gif
Atsakyti
nu bet ir fantazija pas jus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 06 06, 17:15)
nu bet ir fantazija pas jus hihihi.gif

Niu cia tu laiku fantazija is pasirinkimo neturejimo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2006 06 06, 16:56)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Na,tais laikais kai aš turėjau kasas,tokio daikto dar nebuvau nė mačius blush2.gif
Papildyta:

Ir pešdavo,ir raudavo,bet didvyriškai kentėjau didis.gif biggrin.gif  O šiaip,tai tų dengtų gumyčių neatsimenu,kad kas būtų turėjęs schmoll.gif

Hmm, man tai karta teko nusikirpt kasyte su visa"padangine" gumute verysad.gif
Atsakyti
Ar jūs karpydavotės tokias gumytes?

Mes frotines kojines karpydavom hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 06 06, 21:21)
Mes frotines kojines karpydavom  hihihi.gif

thumbup.gif įdėja.Gaudavos puikios,nepešančios plaukų gumytės? g.gif bigsmile.gif

Bet man šis būdas netiko.Vis nešiojau namie megztas vilnones kojines.Iš jų gumyčių neiškirpsi unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Hestija, kaip tos gumytes is kojiniu, nenubrigzdavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 06 06, 22:05)
kaip tos gumytes is kojiniu, nenubrigzdavo? g.gif

Per laiką, žinoma, nubrigzdavo, bet užtat madingos buvom- juk ne kiekvienai iš Lenkijos parveždavo "tikrų". O ir nesiskirdavo jos praktiškai niekuo tongue.gif
Atsakyti
dabar turbut ir kojiniu tokiu nelabai yra lotuliukas.gif
Atsakyti