kaip tik prisiminiau parsiuko Ciuko kramtoma guma, atsimenu, nuo popieriuko raudonus krastus nuplesi, sukramtai kartu su guma, o guma raudona, ryski pasidaro....

prisimenu
* muziką
* talonus
* deficitą
* pimąsias tv laidas
labai neblogi laikai buvo
* muziką
* talonus
* deficitą
* pimąsias tv laidas
labai neblogi laikai buvo

rageliai po 14 kapeikų (niam niam) užsigeriant kefyru iš stiklinio butelio

O aš labai pasiilgau plombyrinių ledų vafliniuose indeliuose, būdavo po 0.19kap.,popieriukai tokie su raudonais bumbuliukais

....
idomi tema... as atsimenu musu mieste buvusi UNIVERMAGA, su diiiiidziuliais didziuliais ir greiciausiai niekada nevalytais langais, nebuvo gi tokios mados

as atsimenu kai pasirode tuo metu egzotiniai vaisiai bananai ir kaip brangiai jie kainavo
taip pat ananasai... kazkada su vyru ziurejom mano vaikystes nuotraukas ir albume is kazkur atsirado fotosesija su ananasu
ir ant galvos ir ant keliu
tai jis ir dabar is manes juokasi, kad ananasas buvo mano geriausias ir vienintelis draugas.

taip pat ananasai... kazkada su vyru ziurejom mano vaikystes nuotraukas ir albume is kazkur atsirado fotosesija su ananasu

Ooi, kokie laikai buvo
Aš dar pakankamai maža buvau. Bet turėjau 'elektrik' spalvos aptiaškes, Lambada sijoną, kepurę- gobtuvą.. ;D Klijavau lipdukus į "Barbie" albumą. Abu su tėčiu rinkom
Jis man vis naujų atnešdavo, abu klijavom, ieškojom, kur mainytis
O po to išsiuntem ir laimėjau barbiną- Keną. Nenusakomai daug laimės buvo
O atsimenat tokį šviečiamąjį filmuką anglų kalba "Muzzy"? Apie tokį žalią padarą. "I am Muzzy, big Muzzy".

Muzzy su visa savo chebra, pamenu toks Covex buvo, princesė Silvia su Bobu, karalius su karaliene...

O atsimenat tokį šviečiamąjį filmuką anglų kalba "Muzzy"? Apie tokį žalią padarą. "I am Muzzy, big Muzzy".

Muzzy su visa savo chebra, pamenu toks Covex buvo, princesė Silvia su Bobu, karalius su karaliene...

QUOTE(Chippie @ 2009 01 13, 02:16)
as atsimenu kai pasirode tuo metu egzotiniai vaisiai bananai ir kaip brangiai jie kainavo
ir ant galvos ir ant keliu
tai jis ir dabar is manes juokasi, kad ananasas buvo mano geriausias ir vienintelis draugas.

QUOTE(*Rita* @ 2008 02 18, 00:23)
<...>
Galima rašyt ir rašyt... Tik laikai jau tie negrįš. Gyvenam čia ir dabar. Ir yra gerai, kaip blogai bebūtų
Gaila tik kad vaikai mūsų, jau niekad tos tų laikų dvasios nepajus, kad ir kiek į grūto parką juos vežiosim 
Galima rašyt ir rašyt... Tik laikai jau tie negrįš. Gyvenam čia ir dabar. Ir yra gerai, kaip blogai bebūtų

Aš tai labai džiaugiuosi, kad mano vaikams neteks patirti tų laikų. Brrr. Ilgiuosi tik vaikystės prabėgusios tada. Tos visos geltonos giros bačkos, Eskimo ledai, tuščios parduotuvių lentynos su mineraliniu vandeniu ir keliomis koncervų skardinėmis man sukelia linksmus prisiminimus tik todėl, kad asocijuojasi su vaikyste. Ir džiaugiuosi, kad tada buvau tik vaikas ir nesupratau kokioje santvarkoje mes gyvenome.
Пусть мои дети детство провели бы в мои времена-- питание здоровое

Мне жаль, что мои дети живут теперь и видят, то чего нас и не слыхивалось

Ko gero, turėčiau sutikt su Šiaure dėl to, kad maistas anais laikais nebuvo toks cheminis kaip dabar. Vien tik daktariška dešra kokia buvo

QUOTE(Linusikas @ 2009 01 13, 22:46)

o as ir zalius valgydavau 80-aisiais, nes tada bananais didziausias dficitas buvo, ju po viena ar du nepardavinedavo, tevai pries kaledas parnesdavi (is kazkur) deze fantos ir deze zaliu bananu, tai nokindavom naujiems metams

Papildyta:
QUOTE(Šiaurė @ 2009 01 14, 00:11)
Пусть мои дети детство провели бы в мои времена-- питание здоровое
, никаких излишеств, развращений
, квас-- здоровый, мороженое- здоровое, почитание родителей, без насилия...

as manau kad tais laikais maistas buvo daug daug prastesnis: visu pirma gaminama nepaisant jokiu elementariu higienos reikalavimu, ne karta buvom rade binto ar kitokio s... batonuose. O idomu is kokiu atlieku buvo daromos desros????
visi gere nepasterizuota piena, sakot ok labai sveika??? as taip nemanau, seneliai kaime gyveno, amzinai problemos buvo su vandeniu, geriamas vanduo is sulinio, tai kai kolukis patresdavo laukus visokia chemija, tai geriamo vandens kaip ir nelikdavo.
cernobylio debesys ties lietuvos siena irgi nesustojo, tik deja del to visiems dzin, o grybai dar ir dabar vieni is labiausiai radioktyviu europoje.
Tais laikasi niekas nekalbejo apie chemijas ir sake kad maistas sveikas, bet sake kad komunizmas ir sovietu sajunga veda i sviesu rytoju. Maistas buvo tragiskas, pacios pagalvokite, kiek zmoniiu buvo, parduotuves amzinai nieko nebudavo,
tais laikais svarbiausia budavo kiekybe, o kokybe dzin, viskas budvo skiesta ir pan, tai kur cia sveikas maistas???