kokia faina tema

skaitau ir prisimenu, kaip miela...
aš tai dar atsimenu tokią kramtomą gumą, kurios viduj buvo kažkokia želė, mes ją vadindavom "paduškėlė".
atsimenu bandeles "ragelius", buvo labai skanu valgyti su kefyru
ledai "Pinguin"...vaje, koks įvykis būdavo... per draugės gimtadienį jos dėdė net iš šiaulių vežė (kažkur apie 300 km), tai valgėm jau tik vaflį, bet pats laukimo procesas buvo smagus
o paskui aš ant tos draugės labai supykau, nes... kaimynas iš Vokietijos parvežė bananų, aš vaikščiojau, taip pasigardžiuodama jį valgiau, ji paprašė paragauti. nugi kaip nepasidalinsi? daviau, o ji nukando PUSE

banano... kaip aš pykau
man vien tas bananų kvapas mielas būdavo. ir kai pasklido gandas,kad į mūsų miestą atvežė bananų, maldavau vyresnės pusseserės, kad nuvažiuotumėm, bet ji nevažiavo, nes nemėgo bananų

(bet jai tada nepasisekė, kadangi deginomės kieme, tai ją paukščiukas apdirbo

)
o mokykloj šokinėdavot per gumą?? petruakų džiaugsmas

bet paskui bernai įsigudrino mums bešokinėjant jas sukarpyti
mokykloj neleisdavo rištis gumyčių, tik kaspinus, o mano plaukai buvo tokie pūkeliai, kaspinai išslysdavo, tai būdavau susitaršius
ausis buvau prasivėrus jau nuo 3 metų, niekur niekas nesikabinėdavo, bet mokykloj pradėjo, tai tėvai rašydavo raštelius, kad atseit dėl regėjimo man reikia
ir pagaliau Barbės.Svarbiausia, kad būtų ne bet kokia, o "Mattel" firmos, tada atseit tikra buvo. visi jau turėjo, o aš vis dar ne

bet tėvai pataupė pinigų ir nupirko, bet ji buvo neilgais plaukais, o tik iki pečių, tai liūdna buvo,kad kasų pinti negalėjau... bet vis tiek siuvau drabužėlius, ir net pati padariau sofą

sukaliau iš medžio, pridėjau porolono (kad Barbei minkščiau būtų

) ir aptraukiau gobelenu. Paskui nupirkau Barbei vyrą.
turiu ir Barbę, ir jos vyrą, ir sofą, ir rūbelius. Sakiau, jei turėsiu dukrą, būtinai parodysiu
timpas turėjau ryškiai žalias blizgančias, bet beveik jų nenešiojau, nes jaučiausi kaip balta varna tarp turinčiųjų juodas. Paskui mama nupirko man raudonas medžiagines su klounais. Tai turėjau tokį komplektuką eiti į šokius - tos raudonos timpos, megztas rožinis megztukas, baltos kojinės su mikimauzais ir kažkokie smėlio spalvos bateliai. Tie bateliai dar per dideli buvo, bet užtat su mažu kulniuku kuris kaukšėjo

tai prigrūsdavau vatos, kad būtų tinkami, ir per vienus šokius šokdama vieną batą nuspyriau
oj, kaip smagu viską prisiminti. super. nuotaika net pakilo