Įkraunama...
Įkraunama...

Tiem, kas išgyveno..... 90-uosius

QUOTE(Hestija @ 2006 04 21, 13:12)
O kai atsirado "Impuls"  wub.gif  wub.gif  wub.gif Viena iš visos klasės galėjau sau leisti toookį kvapą...  tongue.gif

wub.gif man ypač raudonam flakonėlyje kvapas patikdavo biggrin.gif

QUOTE(Siracusa @ 2006 04 22, 01:09)
ta zaidima, kur vilkas kiausus gaudo, galit pazaisti va  cia  bigsmile.gif senus laikus prisiminsit  mirksiukas.gif

thumbup.gif einu pažiūrėsiu kiek surinksiu smile.gif
Papildyta:
Ties 203 pasibaigia kiaušai kažkodėl biggrin.gif
Atsakyti
Ties 203 pasibaigia kiaušai kažkodėl biggrin.gif
Atsakyti
Nu ziuriu taip gerai prisimenat ta zaidima, kad surenkat kol kiausai baigiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš pamenu, kai nuvažiavę į Lenkiją, mes su broliu kaip išprotėję traukinių stotyje rinkome skarnines nuo limonado...dieve dieve, tada galvojo, kad visas kiemas išgrius iš pavydo, pamatę kiek mes gero turim, o dabar kaip pagalvoju... doh.gif
Jei neturėjai "Mavin" džinsų ir "Reebok" kedų bei "gucci" ar "Chanel" maikės, tai buvai atsilikęs nuo mados...o dar buvo madoj kasetiniai pjėreriai, tokia gigantiški palyginus su dabartiniais...
Dar labai gerai pamenu tokius stačiakampius čipsus, kuriuos parduodavo dėžutėse arba sverdavo, nu nerealiai skanūs, primena kažkuom dabartinius pringles.
Dar pamenu, kai mamos išprašiau kerzinių batų, visa mokykla iš jų žvengė, gavnachodais vadino, po metų visi su tokiais vaikščiojo.
Arba kai nosį prasidūriau,vos išprašiau kosmetikos salone prie "vaikų pasaulio", kad pradurtų. Eidavau miestu, o gatėje visi atsisukdavo, pardavėjos prašydavo paliesti, , tokia reikšminga jaučiausi.... lotuliukas.gif
Tiesa dar prisiminiau žurnalus "Popcorn" ir karus tarp "depešistų" ir "metalistų", vėliau atsirado urlaganai doh.gif
Ir visi eidavo į diskoteką sporto rūmuose "Disko šou".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upsiukas: 22 balandžio 2006 - 22:50
QUOTE(Upsiukas @ 2006 04 22, 21:34)
:
Tiesa dar prisiminiau žurnalus "Popcorn" ir karus tarp "depešistų" ir "metalistų", vėliau atsirado urlaganai doh.gif

depesistai, metalistai, reperiai, urlaganai ir forsai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar ėjom iš proto dėl "Ace of bace" - lyg taip vadinosi ta populiarioji grupė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 04 23, 21:30)
Dar ėjom iš proto dėl "Ace of bace" - lyg taip vadinosi ta populiarioji grupė?  g.gif

Mano vyras dar dabar kasetes su jų dainom saugo wub.gif o i man patinka paklausyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 04 23, 19:30)
Dar ėjom iš proto dėl "Ace of bace" - lyg taip vadinosi ta populiarioji grupė?  g.gif

kai kurios dainos visai nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
O laikrastis 'Neliudek'!!! lotuliukas.gif Man labai patikdavo!
Atsakyti
atsimenu mergos nešiodavo guminius batelius biggrin.gif -mada tokia buvo, dar pamenu atsirado tokios tirpios sintetinės lenkiškos arbatos bigsmile.gif ir tirpi grietinėlė į kavą.....
Atsakyti
Mano vaikystes zurnalas buvo "Genys" ax.gif ar kas nors vaikystei skaitydavo ji? biggrin.gif
Atsakyti
Prisimenu Geni thumbup.gif Jo paskutiniame puslapyje budavo Parsiuko Ciuko nuotykiai, ar ne?

Dar buvo zvaigzdute, bet jos neskaitydavau.

O teta Beta ar prisimenat per Vaikuciams? Arba rusiska vaikuciams, kaip ta dainele buvo....Spiat ustalyje igrushi knyzki spiat.... wub.gif
Atsakyti