Dar iki šiol prisimenu kai dešrą - šlapiankę į popierių vyniodavo... Paršiukas Čiukas kramtoma guma mmmm kokia skani būdavo
O mokykloj tais laikais buvo draudžiama rašyt kaire ranka, tai taip per prievartą tapau dešiniaranke
Kažkokią nostaliją truptuką jaučiu tiems laikams
O mokykloj tais laikais buvo draudžiama rašyt kaire ranka, tai taip per prievartą tapau dešiniaranke
Kažkokią nostaliją truptuką jaučiu tiems laikams
QUOTE(Siracusa @ 2006 04 29, 19:25)
Pas mus irgi iki 5 klasės neleido su tušinuku rašyt - bet aš nesiskundžiu, man atrodo raštas gražesnis
QUOTE(Drusia @ 2006 04 30, 00:22)
Dar iki šiol prisimenu kai dešrą - šlapiankę į popierių vyniodavo... Paršiukas Čiukas kramtoma guma mmmm kokia skani būdavo
Dar būdavo tokia kramtoškę "Šaltanosis" ar kažkaip panašiai, į žalią popieriuką įvyniota
Mano klasiokei pirmoje klasėje movė mokytoja kumštinę pirštinę, kad nerašytų kaire ranka
Perskaičiau temą ir viską prisiminiau, ką buvau primiršusi..
aš irgi turėjau "gietras", dryžuotą maikę iki kelių, pūkuotą kuodą į plaukus, kramčiau "Paršiuką čiuką", gėriau pieną iš kūgio fotmos pakelių, rinkau "Chabel" lipdukus su barbėm...
Turėjau barbę
tiesa "netikrą", nes mano barbės kojos nesilankstė per kelius, ir jos šypsenoj dantų nesimatė
Turėjau barbę
QUOTE(Edera @ 2006 04 30, 13:01)
Turėjau barbę
tiesa "netikrą", nes mano barbės kojos nesilankstė per kelius, ir jos šypsenoj dantų nesimatė 
tai kad tikros barbes nelabai iperkamos buvo..
QUOTE(Siracusa @ 2006 04 30, 15:48)
taip, bet buvo klasiokių, kurios jas turėjo
gal kada savo būsimai dukrytei parodysiu
as barbe gavau per 12 gimce, irgi netikra, ale laabai saugojau, veliau mazoji sese nukirpo plaukus, issukinejo "netikras" rankas
ale baisiai nepykau, jau ne leles galvoj tada buvo
O aš tokią barbę turėjau
Ir dar dabar prisiminiau, kazkokią kramtomą gumą
Nu jooo... man apie Barbes buvo tik pasvajot
Ir dar prisiminiau giros bačkas, prie kurių nemažos eilės būdavo