priminet kramtoskes, tai atsiminiau ta reklama sustra
pamenat, Orbit reklamavo "labas, ar nori kramtomos gumos?", tai visi mokykloj naudojo si posaki ir dar pridedavo "tik ne is burnos"
QUOTE(Upsiukas @ 2006 04 25, 10:35)
Jio iš spaudos pamenu jaunimo gretas, lietuvos pionierių, genį. Mama sau pirkdavo "Moterį".
"Jaunimo gretos"
QUOTE(Drusia @ 2006 04 29, 22:22)
O mokykloj tais laikais buvo draudžiama rašyt kaire ranka, tai taip per prievartą tapau dešiniaranke
QUOTE(micietta @ 2006 05 01, 14:41)
O tai čia kelintais metais taip? Nes aš irgi kairiarankė, ir man atrodo, 90-aisiais jau niekas nebekreipdavo į tai dėmesio. Na bet gal nuo mokyklos priklausė, hm...
QUOTE(Drusia @ 2006 04 30, 23:12)
ir as tokia turejau...bet ja nuo seniau dar...o paskui ir barbe, bet ir kazkokia kitokia..
Ar pamenat : http://www.youtube.c...h?v=hIFqpEEmYPY
QUOTE(Siracusa @ 2006 04 30, 23:30)
priminet kramtoskes, tai atsiminiau ta reklama sustra
pamenat, Orbit reklamavo "labas, ar nori kramtomos gumos?", tai visi mokykloj naudojo si posaki ir dar pridedavo "tik ne is burnos" 
Ne Orbit, o Whrygley spearmint gum (ar kaip ten ji vadinos) taip reklamavo.
Aš dar ryškiai pamenu, kaip mus iš pamokų paleisdavo, kai rodė serialą "Turtuoliai irgi verkia". O į parduotuvę tuo metu net nebandyk eit, visos pardavėjos nosis į "Šilelius" sukišusios žiūrėdavo serialą. Kažkoks košmaras
Ir pas mus iki 5 klasės griežtai tik su parkeriu galima buvo rašyti. Užtat po šiai dienai man jais labiausiai patinka rašyt.
QUOTE(micietta @ 2006 05 01, 21:41)
Ne, cia ne tik 90-ieji, dar nuo anskciau visus desniaraniais "perdarydavo".
QUOTE(Upsiukas @ 2006 05 02, 09:17)
Ne Orbit, o Whrygley spearmint gum (ar kaip ten ji vadinos) taip reklamavo.
QUOTE(Merguzele @ 2006 05 02, 03:28)
Oi gerulis, jau visai pamiršus buvau
o iš tų permainų laikų man labiausiai įstrigę kioskeliai - ant kiekvieno kampo po kelis, tokie pirmieji supermarketai
oi gera temą užvedėt
tiek visko prisiminiau
o atsimenat kai iš kramtomųjų gumų popieriukų žaidimai buvo žaidžiami:du sudedi ir turi mušti su delnu:jei apsiverčia sau pasiimi,jei ne draugo patampa.Atsimenu,kaip norėjau lėlės-kūdikio, bet neturėjau...man vaikystėje patikdavo valgyti pudingo miltelius ir kisielių sausą, būdavo tokie kvadratiniai į raudoną popierių įvynioti...o visi žaidimai:alibaba zacem sluga arba slėpynės ir tie pabarškenimai "tuki tuki ir vardas".atsimenu tetis is juros buvo pirmoj klasej gražią maža kuprinytę parvežęs,tai ne ,aš su ja nėjau į mokyklą,atseit gėda eiti,nes visi žiūri
,tai išprašiau tos didelės kvadratinės su žirafom,ot tada buvau patenkinta
.
o atsimenat kai iš kramtomųjų gumų popieriukų žaidimai buvo žaidžiami:du sudedi ir turi mušti su delnu:jei apsiverčia sau pasiimi,jei ne draugo patampa.Atsimenu,kaip norėjau lėlės-kūdikio, bet neturėjau...man vaikystėje patikdavo valgyti pudingo miltelius ir kisielių sausą, būdavo tokie kvadratiniai į raudoną popierių įvynioti...o visi žaidimai:alibaba zacem sluga arba slėpynės ir tie pabarškenimai "tuki tuki ir vardas".atsimenu tetis is juros buvo pirmoj klasej gražią maža kuprinytę parvežęs,tai ne ,aš su ja nėjau į mokyklą,atseit gėda eiti,nes visi žiūri
QUOTE(Valkirija @ 2006 05 03, 19:34)
o iš tų permainų laikų man labiausiai įstrigę kioskeliai - ant kiekvieno kampo po kelis, tokie pirmieji supermarketai
tie kioskeliai treileriais vadinosi