Įkraunama...
Įkraunama...

Raganės

QUOTE(Stephanie @ 2012 08 19, 14:30)
Kai lauko prekyboje ziurejau i Piilu paveiksliuka- ji man ispudzio nepadare, bet dabar: NORIU. Dar labiau noreciau President, bet siais metais Vilniuje- neteko matyti smile.gif

President išsirinkau netoli Kauno Domeikavos medelyne. Daug eilių ten apėjau, sukau ratus, kol išsirinkau smile.gif Patiko President, nes žydi kelis mėnesius nenustodama bigsmile.gif
Atsakyti
na jei Vulniuje nerasiu, tai lauksim kitu metu smile.gif gal ir vietos pavasari daugiau atsiras
Atsakyti
Nežinau koks mano raganaitės vardas, bet jinai baigia mane išvest iš kantrybės. Pernai pirkau medelyne, pasodinau jau su pumpurais, bet grįžus po atostogų radau visą pajuodusiais lapais, paskui visai numirė. Šiemet atsprogo, lepinau ir mylėjau, išleido pumpurą ir vėl visa pajuodo ir nuleipo. Nesuprantu kas jai darosi? Gal persodint į kitą vietą? Ten tokia sunkoka žemė, gal per daug primirksta... g.gif O taip norėčiau, kad jinai pas mane žydėtų. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2012 08 20, 12:37)
Nežinau koks mano raganaitės vardas, bet jinai baigia mane išvest iš kantrybės. Pernai pirkau medelyne, pasodinau jau su pumpurais, bet grįžus po atostogų radau visą pajuodusiais lapais, paskui visai numirė. Šiemet atsprogo, lepinau ir mylėjau, išleido pumpurą ir vėl visa pajuodo ir nuleipo. Nesuprantu kas jai darosi? Gal persodint į kitą vietą? Ten tokia sunkoka žemė, gal per daug primirksta... g.gif O taip norėčiau, kad jinai pas mane žydėtų.  wub.gif

Ar tik nebus Jūsų raganę apstojęs raganių vytulys - tokia liga, kai vysta ir paruduoja stiebai ir lapai g.gif Ko gero tai baisiausia liga raganėms. Pažeistus stiebus reikia šalinti, purkšti fungicidais.
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2012 08 20, 13:37)
Nežinau koks mano raganaitės vardas, bet jinai baigia mane išvest iš kantrybės. Pernai pirkau medelyne, pasodinau jau su pumpurais, bet grįžus po atostogų radau visą pajuodusiais lapais, paskui visai numirė. Šiemet atsprogo, lepinau ir mylėjau, išleido pumpurą ir vėl visa pajuodo ir nuleipo. Nesuprantu kas jai darosi? Gal persodint į kitą vietą? Ten tokia sunkoka žemė, gal per daug primirksta... g.gif O taip norėčiau, kad jinai pas mane žydėtų.  wub.gif

QUOTE(Linetax @ 2012 08 20, 14:51)
Ar tik nebus Jūsų raganę apstojęs raganių vytulys - tokia liga, kai vysta ir paruduoja stiebai ir lapai g.gif Ko gero tai baisiausia liga raganėms. Pažeistus stiebus reikia šalinti, purkšti fungicidais.

Gerai pataria Linetax, apgenėkit ją. Ir siūlyčiau persodint (galėsit nukirpt ir pažeistas šaknis) kiton saulėtoj vietoj, kur ne tokia drėgna žemė, labai jau jos bijo drėgmės rolleyes.gif
Jei kitokios vietos nėr, tai prieš persodinant, duobėj 15-20 cm gylyje padarykit drenažą su žvyru. Duobę užpildyti žemių mišiniu: durpės, kompostas, smėlis, žemė 1:2:1:2. Galima sumaišyt su trąšomis, įpilt 2-3 puodelius pelenų. Kiek domėjausi, geriausias laikas persodint/sodint ansktyvą rudenį arba pavasarį.
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 08 20, 14:14)
Gerai pataria Linetax, apgenėkit ją. Ir siūlyčiau persodint

Ačiū, mergaitės, bandysiu dar gelbėt, bet jei ji toliau mane nervins, tai aš ją
gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Labai reikia pagalbos. Siandien nusprendziau persodinti ragane i geresne vieta ir netycia nulauziau jos stieba (mazgaug 2 cm nuo saknu). Kaip galvojate ar ji pavasari atzels?
Atsakyti
QUOTE(Stephanie @ 2012 08 25, 23:37)
Labai reikia pagalbos. Siandien nusprendziau persodinti ragane i geresne vieta ir netycia nulauziau jos stieba (mazgaug 2 cm nuo saknu). Kaip galvojate ar ji pavasari atzels?

Bet kokiu atveju nieko negalit padaryti, todėl belieka ramiai laukti pavasario mirksiukas.gif
Atsakyti
schmoll.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 08 12, 17:26)
Juračiuks, ar atsigavo lauke?  unsure.gif Jūsų vietoj, jei raganė serga, jau geriau nuskint visus pumpurėlius, lai visas jėgas deda į išgijimą  ax.gif

Atsigavo persodinta į lauką, bet keli lapai vis pajuoduoja. Reikia ilgiau stebėti.

Persodinau visas iš vazonų žemėn, tai ,kad sužydo thumbup.gif . Telefonu nelabai kokios ntr, bet ...
Paskutinioji , tai ta serganti
Papildyta:
QUOTE(Ambro @ 2012 08 12, 17:26)
Juračiuks, ar atsigavo lauke?  unsure.gif Jūsų vietoj, jei raganė serga, jau geriau nuskint visus pumpurėlius, lai visas jėgas deda į išgijimą  ax.gif

Atsigavo persodinta į lauką, bet keli lapai vis pajuoduoja. Reikia ilgiau stebėti.

Persodinau visas iš vazonų žemėn, tai ,kad sužydo thumbup.gif . Telefonu nelabai kokios ntr, bet ...
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 08 26, 13:16)

Persodinau visas iš vazonų žemėn, tai ,kad sužydo  thumbup.gif . Telefonu nelabai kokios ntr, bet ...

Džiaugiuos, kad atsigavo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
vau kokios grazios biggrin.gif
Atsakyti