Įkraunama...
Įkraunama...

Raganės

QUOTE(Ambro @ 2012 06 14, 10:07)
Aišku, pati neauginu raganių, bet kiek domėjausi, tai reik nupjaut iš rudens, o kokį ilgį palikt priklauso nuo rūšies rolleyes.gif
Vis dar ieškau kelių raganių  4u.gif

Tai neradote tenais kur Jums siuliau? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2012 06 14, 21:43)
Tai neradote tenais kur Jums siuliau? g.gif  unsure.gif

Nebuvau dar, nes MB grįždavo vėlai, nebuvo kas paveža.... ax.gif
Praeitą šeštadienį buvau tik netoli Ermitažo, tai tik kelios nupiepusios po 20 Lt buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 06 15, 11:04)
Nebuvau  dar, nes MB grįždavo vėlai, nebuvo kas paveža.... ax.gif
Praeitą šeštadienį buvau tik netoli Ermitažo, tai tik kelios nupiepusios po 20 Lt buvo  rolleyes.gif

"sodorozeje" tai kai pirko dideliais ziedais zydinti balta 15lt smile.gif
Atsakyti
Pagaliau pirma pilnavidurė pražydo - Veronica's Choice thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Pagaliau ir aš raganę įsigijau bigsmile.gif Nors ir vieną, bet norimą - "President" smile.gif

Bus štai tokia:

user posted image
Atsakyti
Sveikos raganių mylėtojos smile.gif

Turiu aš klausimuką ax.gif
Norėčiau vakare persodinti raganę savo, nedidukė- antrametė- bet žydi šiuo metu ir labai gražiai wub.gif Ar nepakenksiu jai? Nu sakau jei kasčiau taip labai plačiai su daug žemių gerai priliečiau, gal nieko būtų- kaip manot jūs ? g.gif

O jau žiedelių grožis wub.gif
Labai norėčiau tos violetinės ir šviešios ir tamsios smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrunyte: 16 birželio 2012 - 18:56
QUOTE(Ambro @ 2012 06 16, 17:09)
Pagaliau ir aš raganę įsigijau  bigsmile.gif Nors ir vieną, bet norimą - "President" smile.gif

Bus štai tokia:

user posted image

O jau žiedai - ir spalva ir gausa thumbup.gif
Atsakyti
warszawska nike ax.gif
user posted image]
Atsakyti
QUOTE(0-0_lina @ 2012 06 16, 21:27)

Kokia ryški spalva! bigsmile.gif thumbup.gif Bandėt daugint atlankomis? smile.gif Ar genit?

Raganę žadu statyt prie elektros stulpo, sudaryto iš 2 dalių. Kažin, reikalinga papildoma atrama? Galvojam kokį tinklą ištempt tarp abiejų stulpų, kad gražiau pasiskleistų vijoklis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0-0_lina @ 2012 06 16, 20:27)
warszawska nike  ax.gif

tikrai labai jau graži raganė. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 06 17, 12:16)
[color=darkviolet]Kokia ryški spalva! bigsmile.gif  thumbup.gif Bandėt daugint atlankomis? smile.gif Ar genit?

Geniu, rudenį perpus viską nukerpu. Tikrai nereikli ir labai augi raganė, man ji labai patinka, nes ir žiedai labai dideli.
Bet padauginti... doh.gif Jau treti metai nesiseka, jokiais būdais. schmoll.gif
Nors vilties neprarandu. Kiti kažkaip pasidaugina raganes.
Atsakyti
QUOTE(0-0_lina @ 2012 06 17, 14:34)
Geniu, rudenį perpus viską nukerpu. Tikrai nereikli ir labai augi raganė, man ji labai patinka, nes ir žiedai labai dideli.
Bet padauginti... doh.gif  Jau treti metai nesiseka, jokiais būdais. schmoll.gif
Nors vilties neprarandu. Kiti kažkaip pasidaugina raganes.

Žydi pas jus 1x ar 2x per vasarą?

Sakiau, kai savąją pasodinsiu, paauginsiu ir kitais metais bandysiu atlankomis pradėt daugint. Ji ganėtai aukšta pas mane ~ 1,5 m ilgio keli stiebeliai smile.gif Pradžiai norėtųsi, kad prigytų ir sustiprintų šakneles smile.gif Pirkau spec. augimo stimuliatorių prigijimui Humiverd ax.gif

user posted image
Atsakyti