raganių yra įvairių. Gal kiek atsparesnės tos slidžiais lapukais, kur baltai žydi, jei neklystu, stačiosios raganės. Toks baltas debesis būtų, ir kirpti nereikia. raganėms po kojom galima daug ką sodinti, kad šaknys būtų paviršinės. Joms patinka galva karštai, o kojos vėsiai.
Aš irgi norėjau apsodinti raganėmis tinklo tvorą.
Bet kaip žinoti, ar nebus visi žiedai kaimynų pusėje?

QUOTE(ata @ 2015 03 24, 16:27)
Aš irgi norėjau apsodinti raganėmis tinklo tvorą.

Turbūt į saulę bus nukreipti žiedai

QUOTE(kackac @ 2015 03 24, 07:08)
Mintis
Kažkur skaičiau, kad sraigės dar vengia prieskoninių augalų - šalavijo, raudonėlio. Kaži, kaip raganės reaguotų į tokią draugiją, jei patvorio apačią apsodint 

Sako serenciai atbaido kenkėjus, galima bandyt juos sodint prie raganes.
Mano ragane siemet bus neisivaizduojamo dydzio. Nekarpiau rudeni tai dabar is senu saku jau pazastukuose auga naujos sakos. Nukarpiau tik virsune nors ir ten jau ugliukai buvo.
QUOTE(murmur @ 2015 03 24, 18:33)
Sako serenciai atbaido kenkėjus, galima bandyt juos sodint prie raganes.
Mano ragane siemet bus neisivaizduojamo dydzio. Nekarpiau rudeni tai dabar is senu saku jau pazastukuose auga naujos sakos. Nukarpiau tik virsune nors ir ten jau ugliukai buvo.
man atrodo, ne naujos sakos lenda, o tiesiog lapukai ir ziedai bus... sakos is apacios augs
QUOTE(DarkSecrets @ 2015 03 24, 19:09)
man atrodo, ne naujos sakos lenda, o tiesiog lapukai ir ziedai bus... sakos is apacios augs
Ten tikrai ne lapukai, ugliai druti. Pernai irgi taip buvo tik tuomet mazesne ji buvo. Ir tai kaimynai klausinejo kiek raganiu susodinta kad taip isbujojo. Idomu kas siemet bus. Matyt tiko vieta jai.
QUOTE(siri @ 2014 02 10, 23:52)
Labas vakaras, mergaites pasakykit prasau kaip yra is tikruju
Ar raganes gali augti matant tik vakarine saule? Nes skirtingos info randu, o gal tai nuo veisles priklauso? O gal ji man nezydes? Atsiprasau, jei apie tai jau buvo kalbeta. Aciu 

Gali puikiai augti,ypač veislės ,kurių žiedai margi,kaip pvz. "Nelly Moser","dr. Ruppel","Mrs.N.Thompson","SOUVENIR DU CAPITAINE THUILLEAUX','BARBARA JACKMAN","FIREWORKS",
nes saulėje žiedai išblanksta.

Tangutinė raganė ta geltona - pasisėjau iš sėklų,kiek daigęlių krūvoj auginti ?vienas tai kol kas kūdai labai atrodo

QUOTE(*MONAMI* @ 2015 04 16, 11:40)
Tangutinė raganė ta geltona - pasisėjau iš sėklų,kiek daigęlių krūvoj auginti ?vienas tai kol kas kūdai labai atrodo 

Vieną. Pas mane pernai iš sėklų irgi buvo sudygę. Jau po pirmų metų turiu po 1.5m pora šakų iš vieno tokio pačio kūdo daigelio, kuris bijojau iš viso pradings po persodinimo.
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 04 16, 11:40)

As tokius 3 i viena kruva sukisau su 10cm atstumu. Tai labai greit ji issaugo ir issiplete. Siais metais nukirpau palikdama 40 cm.
QUOTE(Dvi @ 2015 04 16, 14:06)
Vieną. Pas mane pernai iš sėklų irgi buvo sudygę. Jau po pirmų metų turiu po 1.5m pora šakų iš vieno tokio pačio kūdo daigelio, kuris bijojau iš viso pradings po persodinimo.

QUOTE(Confetele @ 2015 04 16, 14:24)
As tokius 3 i viena kruva sukisau su 10cm atstumu. Tai labai greit ji issaugo ir issiplete. Siais metais nukirpau palikdama 40 cm.

tai reiks skelbt dalybas,nes sudygo neblogai

QUOTE(*MONAMI* @ 2015 04 16, 17:10)
Jos tirai labai stipriai bujoja.