Įkraunama...
Įkraunama...

Raganės

QUOTE(Adeliutė @ 2015 05 02, 23:01)
Aciu uz nuomone, dar papildykit. Kaip zydejimo trukme, ar  nesiskiria?

Raganės ir vijutrės labai įvairios, kasmet išvedamos naujos veislės, jų žydėjimo laikas ir trukmė taip pat nevienoda.
Atsakyti
Pagal žydėjimo trukmę ir išvaizdą, man gal tos dideliais žiedais labiau patinka. Žiedai iš toli matyt.
user posted image
user posted image
Smulkialapės nemažas krūmas. Jei kas norit, mainom į šokoladą..Siųsti neišeis, nes jos daug šakų sumedėjusių, didelės dėžės reiks. Siuntimas brangus gausis. Apimtis gero metro.
O taip atrodo krūminė raganė:
user posted image
Atsakyti
user posted image
Pirkta ir sodinta šiemet jau su pumpurais.
Atsakyti
Sveikos, žadėjau perkelti savo raganes į kitą vietą, bet šiandien radau jau vienas lendančias, o kitas ir su žiedais g.gif . Tai jau ,manau, pavėlavau
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2015 05 03, 18:20)
Sveikos, žadėjau perkelti savo raganes į kitą vietą, bet šiandien radau jau vienas lendančias, o kitas ir su žiedais  g.gif . Tai jau ,manau, pavėlavau

nepavėlavot, kelkit
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 05 03, 10:53)
user posted image

Labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2015 05 01, 08:18)
Sveiki,
Aš taip pat su klausimu smile.gif . Kalbant apie raganių priežiūrą, daug kur randu patarimą  „galva- karštai, kojos – šaltai“. Kokie augaliukai paviršinėmis šaknimis tiktų raganėms į draugiją? Gal kažkurie ypač gražiai atrodo šalia raganių ax.gif ? Kaip apsaugote savo raganių "kojas" nuo saulės kaitros?

Pas mane rožė dalinai užstoja, o kol nieko nebuvo žievės mulčo kalnelį užpyliau ir gerai jautėsi. Nors mano raganė Viticella gaji, tai labai arti nieko nepasodinsi.
Atsakyti
O kiek maždaug į plotį paliekat raganei vietos?
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 05 03, 11:53)
user posted image

Koks grazus ziedas smile.gif As jau gailiuosi mugeje jos nenusipirkus. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. Papirkau ir as ragane is makses smile.gif o joms reikia kokios tai spec zemes sodinant? ar kitat i tokia žeme kokia yra?
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2015 05 12, 22:04)
Sveikos. Papirkau ir as ragane is makses smile.gif  o joms reikia kokios tai spec zemes sodinant? ar kitat i tokia žeme kokia yra?

Aš truputį pagerinu žemę prieš sodinant. Iškasu duobę (apie 50 cm.) ir pilu komposto, pelenų. O atstumus tarp raganių apie 50 cm. palieku.
Šiemet ir aš neatsilaikiau ir prisipirkau raganių. Turėjau gal 8, o dabar gal 12 naujų nusipirkau. Važiavau į "Sodo rožę" pirkti vienos rožės ir vienos raganės. Išjau nešina rože ir kokiomis 5 raganėmis lotuliukas.gif Pas juos kataloge ne visos raganės yra, o kai pamačiau šiltnamiuose žydinčias tai ir neatsilaikiau. Čia tos, kurios jau žydi.

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Dalele, puikūs pirkiniai. Rodos, ką čia naujo besugalvosi, spalvų gama kartojasi, bet žiedų forma, augalo išvaizda skiriasi, tad reikia. Aš pradėjau nuo dviejų vienodų, gautų su sodu, pirmais metais net spalvos nežinojau, nes apleistos ir pavėsy pasodintos buvo, kai perkėliau, suklestėjo ir sužadino apetitą lotuliukas.gif Dabar jau turiu penkias skirtingas, vietos gal dar atrasčiau ax.gif
Atsakyti