aciu visoms uz pagyras mano gelytems.
QUOTE(bytte @ 2012 06 28, 10:38)
Man labai gražu kada raganės vyniojasi ant medžių arba obeliskais. <...>
Sita ideja yra palikta ateiciai vidury gelynu

Man taip pat labai grazu. O cia vieta prie namo sienos, bet ten nuo pamato sudetos trinkeles gal apie pusmetri ir reikia arba sienele istrizai statyt ir atremti, o gal kazka lenkto statyt, bet nesugalvoju is ko... Visad galvojau kazka is azuriniu mediniu tvoreliu, bet niekur neteko matyti tinkamu. Siemet tvarko namo isore ir jei pabaigs, tai kitamet jau noretus jas graziai sutvarkyt.
QUOTE(vava717 @ 2012 06 28, 10:43)
Sviesioji tikrai ne andromeda, nes jos kuokeliai tamsus. Jai ketvirti metai, bet per ta laika ji du kartus keite vieta, tai nera tokia didele kokia galetu buti. Kai ja pirkau dar nesirasydavau pavadinimu, bet paga foto palyginimus tai panasiausia butu i nelly moser. Labai grazi ji ir ziedai didziuliai, bet nuo saules jos ziedai isbalsta ir netenka grozio, todel geriausia butu sodinti, kad negautu tiesiogines pietines saulutes.
O trasu tai mano raganes gauna labai mazai

Praktiskai tik tiek kiek mano mama tresia savo 6 phalaenopsius, t.y. vandenuka su orhideju trasom, kuriose mirko gelytes, po to atnesa ir uzlieja ant raganiu

Pries keturis metus kai jas sioje vietoje susodinom, tai po saknim sudejom po gera kibira labai gerai perpuvusio meslo

va tiek tik...
Papildyta:
QUOTE(mumrikas @ 2012 06 28, 23:03)
Kuklios mano naujokės raganaitės, <...>
Grazu