Įkraunama...
Įkraunama...

Raganės

veidax, nepaprasti žiedai thumbup.gif

QUOTE(Linetax @ 2012 06 28, 09:54)
Ambro, aš raganes tręšiu kaip ir rožes: mėšlo  bei dilgėlių raugas +vanduo + kalio salietra ( kibirui vandens šaukštas kalio salietros, 1 litras raugo) Gal kas pakomentuos, mažu negerai tręšiu g.gif

Ačiū aciuks.gif Kas kiek ir kada laiko laistot?

QUOTE(punta @ 2012 06 28, 10:49)
o kur parduodamos sitos gelytes ir kada

Medelynuose smile.gif Kiek žiūrėjau, dauguma turi, tik reikia žiūrėt jų būklę. Na ir kaina skiriasi. Nuo 15 Lt... biggrin.gif Kadangi būna auginama lauke vazone, tai galima persodint bet kada.
Atsakyti
Man labai gražu kada raganės vyniojasi ant medžių arba obeliskais. Sodo obeliską galima pasirinkti visokio stiliaus bei medžiagų priderinant jį prie namo architektūros, aplinkos želdinių stilistikos. Yra ir lengvai sumeistraujamų medinių obleiskų ir gražių kaldintų kalvio ax.gif . O raganėms labai patogu jais augti, ir žiemą jie gražiai atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(veidax @ 2012 06 28, 01:06)
4u.gif
zydim, tik per lietu net pasidziaugti nelabai iseina  ax.gif

Mmmm... kokie nuostabus ziedai ir kokia gausybe wub.gif wub.gif wub.gif Keliu metu jusu raganes? koks pirmosios vardas, gal andromeda ax.gif
Atsakyti
Maniškė raganėlė kol kas meturi pastovios atramos ax.gif Pasodinau tarp susikryžiavusių elektros stulpų, pravedžiau lipimui vielas. Galvoju apie tvorelę smile.gif

user posted image
Atsakyti
veidax, nuostabūs žiedai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 06 28, 10:06)
veidax, nepaprasti žiedai  thumbup.gif
Ačiū  aciuks.gif Kas kiek ir kada laiko laistot?

Medelynuose smile.gif Kiek žiūrėjau, dauguma turi, tik reikia žiūrėt jų būklę. Na ir kaina skiriasi. Nuo 15 Lt... biggrin.gif Kadangi būna auginama lauke vazone, tai galima persodint bet kada.

o i ka reiktu atkreipti demesi
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 06 20, 19:01)
Pražydo mano šiemet pirkta raganikė bigsmile.gif
user posted image

man labai patinka tokia raganiu spalva wub.gif

veidax , super thumbup.gif
matosi gelytes gauna pakankamai organiniu trasu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 28 birželio 2012 - 14:50
Kuklios mano naujokės raganaitės, sodintos rudenį, bet džiugu, kad gyvos ir jau po kelis žiedelius rodo.

Antrametė Julia Correvon - pernai vieną stiebelį turėjo, o šiemet jau daugiau žiedų džiugina thumbup.gif

user posted image

user posted image

Warszawaska Nike

user posted image
Atsakyti
4u.gif aciu visoms uz pagyras mano gelytems.

QUOTE(bytte @ 2012 06 28, 10:38)
Man labai gražu kada raganės vyniojasi ant medžių arba obeliskais.  <...>

Sita ideja yra palikta ateiciai vidury gelynu blush2.gif Man taip pat labai grazu. O cia vieta prie namo sienos, bet ten nuo pamato sudetos trinkeles gal apie pusmetri ir reikia arba sienele istrizai statyt ir atremti, o gal kazka lenkto statyt, bet nesugalvoju is ko... Visad galvojau kazka is azuriniu mediniu tvoreliu, bet niekur neteko matyti tinkamu. Siemet tvarko namo isore ir jei pabaigs, tai kitamet jau noretus jas graziai sutvarkyt.

QUOTE(vava717 @ 2012 06 28, 10:43)
Mmmm... kokie nuostabus ziedai  ir kokia gausybe wub.gif   wub.gif   wub.gif Keliu metu jusu raganes? koks pirmosios vardas, gal andromeda   ax.gif

Sviesioji tikrai ne andromeda, nes jos kuokeliai tamsus. Jai ketvirti metai, bet per ta laika ji du kartus keite vieta, tai nera tokia didele kokia galetu buti. Kai ja pirkau dar nesirasydavau pavadinimu, bet paga foto palyginimus tai panasiausia butu i nelly moser. Labai grazi ji ir ziedai didziuliai, bet nuo saules jos ziedai isbalsta ir netenka grozio, todel geriausia butu sodinti, kad negautu tiesiogines pietines saulutes.

O trasu tai mano raganes gauna labai mazai blush2.gif Praktiskai tik tiek kiek mano mama tresia savo 6 phalaenopsius, t.y. vandenuka su orhideju trasom, kuriose mirko gelytes, po to atnesa ir uzlieja ant raganiu rolleyes.gif Pries keturis metus kai jas sioje vietoje susodinom, tai po saknim sudejom po gera kibira labai gerai perpuvusio meslo blush2.gif va tiek tik...
Papildyta:
QUOTE(mumrikas @ 2012 06 28, 23:03)
Kuklios mano naujokės raganaitės, <...>

Grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veidax: 28 birželio 2012 - 23:21
QUOTE(bytte @ 2012 06 28, 11:38)
Man labai gražu kada raganės vyniojasi ant medžių arba obeliskais.

Šauni idėja,prašom ir kitos daugiau idėjųsmile.gif

Pas mane raganė buvo reikalinga paslėpti elektros stulpą,tai uždėjom viela aplink jį,pasodintom raganę,sėkmingai lipa ji į viršų.Rudenį dar į ta tinklą akmenukų primėtysim,dabar vis einu ir renku,nes jų reik nemažai doh.gif Na bet kaip sakau vėliau bus gražu smile.gif
Atsakyti
Jai prie namo... Tai tada vientisos nesirinkčiau. Vieną tvorelę iki sienos, o antrą kabinčiau jau ant sienos, tokiu principu:
user posted image
Apačioje rinkčiausi kažką ale prancūziško balkono turėklą atsižvelgiant aišku į namo stilistiką. Galim pas kalvius pasidairyt jai piniginė leidžia:
user posted image
dar būna grotos langams tam tinkamos rolleyes.gif . Tiek ant sienos, tiek iki sienos...
Jai medines tai dairyčiausi kur visokias pergoles siūlo. Dažnai gi pergolės būna su ažūrinėm sienelėm vijokliams: user posted image... gali manau ir vyras sumeistrauti, jai mėgsta tokius darbus.
Galima iki sienos ir pusinį obeliską pastatyti blush2.gif ... pavyzdžiui iš abiejų lango pusių po tokį pusinį obeliską, atrodytų kaip gėlių kolonos.
Atsakyti
QUOTE(veidax @ 2012 06 29, 00:25)
Sviesioji tikrai ne andromeda, nes jos kuokeliai tamsus. Jai ketvirti metai, bet per ta laika ji du kartus keite vieta, tai nera tokia didele kokia galetu buti.  Kai ja pirkau dar nesirasydavau pavadinimu, bet paga foto palyginimus tai panasiausia butu i nelly moser.  Labai grazi ji ir ziedai didziuliai, bet nuo  saules jos ziedai isbalsta ir netenka grozio, todel geriausia butu sodinti, kad negautu tiesiogines pietines saulutes.

Maniškiai tikriausiai taip buvo g.gif ... žiedai su lig piešimo lapais, bet visai ne kaip atrodė... dabar vienas prasiskleidė apačioje ir gražiai nusispalvinęs. Aš ją po tokiu medžiu žemu skėtiška laja pasodinus turiu, tai tie baltieji žiedai buvo užkopę ant viršaus skėčio...
Vat taip būna kai mano anyta gerų kėslų vedina perka gėles... ji išvis nustebo kad balta pražydo, manė kad bus kokia tamsi. Klausiu kodėl tikėjotės tamsios, jai ant vazonėlio paveikslėlis buvo su šviesiais žiedais... o ji sako tai kad tokios belikusios buvo doh.gif
Prieš sodinimą klausiu kur pavadinimas... o ji... kam tas pavadinimas, bili kad graži būtų verysad.gif . Dabar nori išmest, nes negraži unsure.gif . Pas mus sodyboje sunku rast vietą be tiesioginių saulės spindulių g.gif , o ir augumo ji man kiek per didelio, bet nekyla man rankos taip augalus išmetinėt, ką nors mąstysiu.
Atsakyti