Įkraunama...
Įkraunama...

Raganės

Sveiki,

kadangi nelabai turiu galimybės kišti raganę į žemę (sunki žemė su pušų šaknim), norėčiau pasiteirauti ar tiktų lauko vazonas ir kokio dydžio jis turėtų būti, kad jame raganė jaustųsi gerai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 07 10, 23:51)
Štai jau pražydo ir mano raganės, bet vis dar galvoju, gal nukakti į maximą apžiūrėti, mažu susigundysiu dar kokią įsigyti  smile.gif

Pirmoji labai traukia akį smile.gif Atsargiai! o tai susirgsit raganių manija biggrin.gif
Atsakyti
o maximinės raganės ar atlaiko lietuviškas žiemas, nenušąla? Norėčiau nusipirkti ir aš, bet nesinori pinigų išmest be reikalo
Atsakyti
mano mylimuke raganele biggrin.gif My Webpage

My Webpage
My Webpage
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(w.i.o. @ 2012 07 12, 16:00)
mano mylimuke raganele  biggrin.gif

Gražūs žiedai thumbup.gif
Atsakyti
Mano President jau žydi! thumbup.gif

user posted image

user posted image

Ir Piilu jaučiu greit parodys savo rausvus žiedelius smile.gif

user posted image
Atsakyti
Aš irgi jau galiu pasigirti pirmaisiais raganės žiedais,pirkta raganė šiemet:)
user posted image

Ir du klausimėliai:
* Ar jūs formuojat kažkaip raganes,ar leidžiat pačioms?Maniškė formuojasi link pavėsio,o man norėtųsi labiau į gatvės pusę,o ten saulė rolleyes.gif
**O gal kuri vėliau atrastų parduoti baltų ir bordinių žiedų raganes?Labai norėčiau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvilgsnė: 16 liepos 2012 - 06:01
QUOTE(žvilgsnė @ 2012 07 16, 06:59)
Aš irgi jau galiu pasigirti pirmaisiais raganės žiedais,pirkta raganė šiemet:)

Ir du klausimėliai:
* Ar jūs formuojat kažkaip raganes,ar leidžiat pačioms?Maniškė formuojasi link pavėsio,o man norėtųsi labiau į gatvės pusę,o ten saulė rolleyes.gif
**O gal kuri vėliau atrastų parduoti baltų ir bordinių žiedų raganes?Labai norėčiau:)

Nemažai žiedų sukrovė thumbup.gif

Aš irgi tik pirmi metai jas auginu, jau 3 turiu smile.gif Kol kas tik pritvirtinau prie elektros stulpų vielas, paleidau lipt pačioms. Vėliau galvoju ką nors sumąstyt su vieline tvorele g.gif
Atsakyti
Raganė, kuri pradėjusi žydėt žydės iki lapkričio, iki tikrųjų šalčių (iš senelio atsivežiau kerelį raganės, kurią pamenu nuo savo vaikystės) thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 07 17, 23:02)
Nemažai žiedų sukrovė  thumbup.gif
Aš irgi tik pirmi metai jas auginu, jau 3 turiu smile.gif Kol kas tik pritvirtinau prie elektros stulpų vielas, paleidau lipt pačioms. Vėliau galvoju ką nors sumąstyt su vieline tvorele g.gif

Na aš visad nesitikiu,kad perakant pirmus metus žydės,pardavėja sakė,kad žydės,nu man taip džiugu kiekvienas žiedas, tik vat jos formavimasis nepatinka rolleyes.gif

QUOTE(mumrikas @ 2012 07 18, 01:32)
Raganė, kuri pradėjusi žydėt žydės iki lapkričio, iki tikrųjų šalčių (iš senelio atsivežiau kerelį raganės, kurią pamenu nuo savo vaikystės)  thumbup.gif

nuostabioji wub.gif o spalva wub.gif o žiedų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2012 07 18, 08:00)
Na aš visad nesitikiu,kad perakant pirmus metus žydės,pardavėja sakė,kad žydės,nu man taip džiugu kiekvienas žiedas, tik vat jos formavimasis nepatinka rolleyes.gif
nuostabioji wub.gif o spalva wub.gif o žiedų wub.gif

dėkui wub.gif bevardė ji, paprastutė, bet ir dėl sentimentų, ir dėl gausių nuolatinių žiedų ji mano mylimiausia wub.gif

pasidalinkit kitos raganių augintojos patirtimi kokių veislių raganės dar žydi visą vasarą - kažkaip prapuolė meilė vieną kartą žydinčioms - gražu tai gražu tuo metu, bet po to tiesiog žalias vijoklis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2012 07 11, 14:26)
Sveiki,

kadangi nelabai turiu galimybės kišti raganę į žemę (sunki žemė su pušų šaknim), norėčiau pasiteirauti ar tiktų lauko vazonas ir kokio dydžio jis turėtų būti, kad jame raganė jaustųsi gerai? 4u.gif

mane irgi domintu atsakymas i si klausima... ax.gif
Atsakyti