Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 05 03, 20:35)
Apie ta brangenybe pasake kaip apie kazkoki super stebuklinga vaista. Jis uzaugina vienodo dydzio, keleta foliu. Skirs sprogduka, kuris kitaip nei Ovitrelis- susprogdina visus vienu metu folius. IUI darys lygiai po 36 val po sprogduko suleidimo, nes butent tada jie sprogs.
Zinok, mes perkalbejome su vyru, kad kam be reikalo pinigus metyt LT ant IUI, jei Latvijoje IVF 6-7 tukst litu tekainuoja. Ten tikimybe manau vistiek didesne. Viena karta pabandysiu cia ta IUI ir stop.
Mums per brangu gydyti neaisku ka, neaisku nuo ko  doh.gif  Is tikruju jauciuosi kaip bandomasis triusis- kalba graziai, moka itikint ir pasirasau avantiuroms  doh.gif  biggrin.gif  Bet to rezultato kaip ner, taip ner....
Visgi stebuklu buna, bet laaaaabai retai... verysad.gif

nu labai idomu bus man kaip tavo tas iui eis tikrai idomi chema parinkta bet svarbu su rezultatu mirksiukas.gif
o dar toks klausymelis o jus siandien per vizita snekejot apie ivf?
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 03, 08:18)
as zinok ir neprasiau.. tiesiog daviau recepta ir viskas.. man atnese i maiseli sudetas 5 tabletkas.. prikau MAxima Bazes eurovaistnej.. manau ir kitur parduos.. juk tinklas tas pats.. nebent kokia mazyte gali netureti..  g.gif

Eurovaistinese pardavineja po tiek tableciu, kiek reikia.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 03, 19:36)
Oi kaip noreciau, bet jau pradedu stresuoti...

nestresuok, neuzilgo aisku bus.. 4u.gif mirksiukas.gif

geriau man pasakykit, kaip elgtis isgerus 10 tableciu Closto (per 5 dienas).. nuo kada pradeti kankinti vyra? nes Klimas bus isvykes ir niekas manes echo nepaziures.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 03, 20:39)
Tau dabar negalima nervintis  4u.gif Man zinok vien tai, kad tau buvo tas vadinamasis implantacinis patepimas jau kazkaip neleidzia abejoti, kad viskas su tavim tvarkoj  thumbup.gif

Mane irgi jis suintrigavo biggrin.gif Tik sakau, kai buvau pastojusi, tai buvo daug baltu isskyru, o dabar tokios lyg gelsvos, rusvos. Ai, jau nedaug liko. Manau sestadieni sugadinsiu testa, nes zinosiu ar savaitgali galiu pakelti taure biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 03, 20:39)
Tau dabar negalima nervintis  4u.gif Man zinok vien tai, kad tau buvo tas vadinamasis implantacinis patepimas jau kazkaip neleidzia abejoti, kad viskas su tavim tvarkoj  thumbup.gif

man ir buvo keli lasiukai ... todel sventai tikejau kad mums pavyks ... bet deje.... nu bet ramune butinai gerk dufa nes kitaip tai ... nelabai iseis mazyli islaikyti 4u.gif o kolkas laikysim kumstukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 03, 19:41)
Mane irgi jis suintrigavo  biggrin.gif  Tik sakau, kai buvau pastojusi, tai buvo daug baltu isskyru, o dabar tokios lyg gelsvos, rusvos. Ai, jau nedaug liko. Manau sestadieni sugadinsiu testa, nes zinosiu ar savaitgali galiu pakelti taure  biggrin.gif

as siandien keliu vacation4.gif Kad ir kaip baisiai nuskambetu, dziaugiuos is dalies, kad mmm atejo vien del to, kad jau antra karta vienodu normaliu ciklu smile.gif Manau, ir si nauja cikla uzaugs man folis naturaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 03, 20:40)
nestresuok, neuzilgo aisku bus..  4u.gif  mirksiukas.gif
geriau man pasakykit, kaip elgtis isgerus 10 tableciu Closto (per 5 dienas).. nuo kada pradeti kankinti vyra? nes Klimas bus isvykes ir niekas manes echo nepaziures..  doh.gif

as nueiciau pas kita giniu echo...nes taip paliko likimo valiai tai...
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 03, 20:40)
nestresuok, neuzilgo aisku bus..  4u.gif  mirksiukas.gif
geriau man pasakykit, kaip elgtis isgerus 10 tableciu Closto (per 5 dienas).. nuo kada pradeti kankinti vyra? nes Klimas bus isvykes ir niekas manes echo nepaziures..  doh.gif

O kada tau praejusi cikla O buvo? Ad tai sakyciau pries kokias 3 dienas pries O kiekviena diena, o siaip kas antra biggrin.gif Gerai man patarti kitiems, kai pati ant O net neuztaikiau, nes pries tai intensyviai ND 2 kartus per diena darem, o paskui jau pavargom. Ir kaip tycia, ta diena O buvo doh.gif biggrin.gif
Kitoj temutej skaiciau, kad jei spermiukai letesni, tai ilgiau keliauja, tai reikia is anksciau jau pradeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 03, 19:44)
as siandien keliu  vacation4.gif Kad ir kaip baisiai nuskambetu, dziaugiuos is dalies, kad mmm atejo vien del to, kad jau antra karta vienodu normaliu ciklu  smile.gif Manau, ir si nauja cikla uzaugs man folis naturaliai  smile.gif

saunuole! thumbup.gif

QUOTE(meskute102 @ 2012 05 03, 19:44)
as nueiciau pas kita giniu echo...nes taip paliko likimo valiai tai...

tai va.. gal reiktu susirasti kas paziuretu, kad ir privaciai.. bet kur cia kreiptis.. ar paprasta gine zinos ka ziuret..
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 03, 20:46)
saunuole!  thumbup.gif
tai va.. gal reiktu susirasti kas paziuretu, kad ir privaciai.. bet kur cia kreiptis.. ar paprasta gine zinos ka ziuret..

as eiciau privaciai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 03, 19:46)
saunuole!  thumbup.gif

Gal i kokia VK nubek? smile.gif Ar tau toli nuo namu? Dar kazkaip nelabai prisimenu, kur visos gyvenat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 05 03, 19:45)
O kada tau praejusi cikla O buvo? Ad tai sakyciau pries kokias 3 dienas pries O kiekviena diena, o siaip kas antra  biggrin.gif  Gerai man patarti kitiems, kai pati ant O net neuztaikiau, nes pries tai intensyviai ND 2 kartus per diena darem, o paskui jau pavargom. Ir kaip tycia, ta diena O buvo  doh.gif  biggrin.gif
Kitoj temutej skaiciau, kad jei spermiukai letesni, tai ilgiau keliauja, tai reikia is anksciau jau pradeti  mirksiukas.gif

uoj sudetingas klausimas ..O buvo 37 CD doh.gif bet tada buvau pradejus stimuliacija tik nuo 23 CD.. blush2.gif
bet dabar ziuriu kazkas panasaus gali gautis, nes dabar yra 26 CD..tai O gali buti apie 40 CD..

gal si karta per anksti stimuliacijas pradejau, jei man nesureagavo Clostas..? Gal jei ciklas ilgas reiktu stimuliacijas pradeti vliau darytis.. net nzn
Atsakyti