Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Ramune! @ 2012 05 03, 20:41)
Mane irgi jis suintrigavo  biggrin.gif  Tik sakau, kai buvau pastojusi, tai buvo daug baltu isskyru, o dabar tokios lyg gelsvos, rusvos. Ai, jau nedaug liko. Manau sestadieni sugadinsiu testa, nes zinosiu ar savaitgali galiu pakelti taure  biggrin.gif

Ramune, o tau duphą paskyrė šį kartą gydytoja ar pati?

Papildyta:
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 03, 21:10)
jauciuosi kaip?  krutine lb skauda biggrin.gif jautri tai ne tas zodis biggrin.gif prisiliesti negaliu smile.gif
Papildyta:

ne, sake, kad nereikia, nes idealus PRG smile.gif nes matai 50 jau buna tinkamas kiekis nestumui palaikyti smile.gif

Tai jau tikrai, kad toks prg skaičius rodo įvykusią pilnavertę O. Viskas bus gerai 4u.gif
Kažkaip jaučiu, kad šį kartą pasipils ne vienas žirniukas mums čia temutėje 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 03, 20:20)
taigi superiniai pozymiai.. jau sveikinam  thumbup.gif  jauciu, tikrai bus viskas ok  mirksiukas.gif

oj zinok as to nepriskiriu nestuke.gif pozymiams, nes tai gali buti ir nuo ovitrelio visgi OV buvo pries pora dienu smile.gif as kazkaip neiskau daugiau jokiu pozymiu savyje, o ir kaip minejau jau mane stimuliacija veikia kazkaip raminanciai biggrin.gif biggrin.gif
snd dar kaip tik prisiminiau savo giniaus zodzius kai jis rase siuntima pas Klima: sako kai as issiunciu moteris pas ji, tai jos pas mane grizta po 6men - 1metu ir jau su pilvais smile.gif tai sako ir tu po tiek laiko grisi smile.gif
tai kadangi as jau pas Klima 7men kai lankausi, bet tik po 5men pradejom stimuliacijas, tai man kaip ir trys men dar lieka iki metu biggrin.gif bet as kadangi sau sakiau, kad tik 2 stimuliacijas darysiu ir bus STOP tai vadinasi laiko nebeturiu biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pusniuke @ 2012 05 03, 20:26)
Ramune, o tau duphą paskyrė šį kartą gydytoja ar pati?

Papildyta:
Tai jau tikrai, kad toks prg skaičius rodo įvykusią pilnavertę O. Viskas bus gerai 4u.gif
Kažkaip jaučiu, kad šį kartą pasipils ne vienas žirniukas mums čia temutėje 4u.gif  wub.gif

pusniuke pas mane buvo net dvi ovuliacijos biggrin.gif biggrin.gif tik tarp ju koks 4 dienu skirtumas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 05 03, 20:05)
na juk kiekvienai skirtingai ir vaistuku dozes kitos ... nelyginkit saves su kitomis juk ir giniai klausia kiek gait sau leisti... viska aptarsit su savo gine nenusimink 4u.gif

Na taip, bet nesinori, kad kazko nedadarytumem ir rezultato nebutu... Bet niekas irgi negarantuoja, kad nusipirkus bangiausius vaistus irgi pavyks... Kol kas galvoju dar be IUI apsieiti smile.gif Bet kol kas ir stimuliaciju nereikia biggrin.gif Tai dabar kol kas tyrimus darysiuos, kokius tik sugalvosiu pati ar gine skirs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pusniuke @ 2012 05 03, 20:17)
Mano ginė turi kitokią nuomonę: pas mane kažkada prg buvo 30 nmol ir ji sakė, kad ciklas antiovuliacinis arba O buvo nepilnavertė. Nesuprasi čia doh.gif

Papildyta:
Greit bėk valerijonų ar gudobelės įkalt biggrin.gif kad mažiau streso būtų smile.gif

O ką ginė tau sakė apie tokius prg skaičius? ar kalbėjai su ja?

Pusniuke, na kaip idomiai cia su tuo prg...
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 03, 21:29)

pusniuke pas mane buvo net dvi ovuliacijos biggrin.gif biggrin.gif tik tarp ju koks 4 dienu skirtumas biggrin.gif biggrin.gif

thumbup.gif lauksim to pasėkmių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 05 03, 20:33)
thumbup.gif lauksim to pasėkmių wub.gif

laukit smile.gif o as savyje nieko neiskosiu nei jokio pozymiuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 03, 21:33)

Aš jau kažkada sakiau, kad kartais nelabai pasitikiu tuo, ką man sako gydytoja. Kažkaip kartais kelia abejonių jos žodžiai ir nesuprasi. Kartais atrodo, kad ji pati nori, jog mums ilgiau nepasisektų ir ilgiau pas ją vaikščiotume, o kartais nors prie žaizdos dėk.
Dėl prg, pas mane buvo 13 nmol, tai ji pasakė, kad ir 30 nmol ciklas būtų laikomas antiovuliaciniu.
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 05 03, 20:33)

kaip jau ir sakiau, mano PRG praeita cikla buvo 38,2 nmol/l Klimas sake, kad ovuliacija ivyko tikrai..
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 05 03, 20:36)
kaip jau ir sakiau, mano PRG praeita cikla buvo 38,2 nmol/l Klimas sake, kad ovuliacija ivyko tikrai..

Tada ramu man kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 05 03, 21:36)
laukit smile.gif o as savyje nieko neiskosiu nei jokio pozymiuko biggrin.gif

O aš dabar nėštumą atpažinčiau iškart iš to, jei pradėčiau vėl du kartus per naktį į wc eiti. Tai buvo pats tikriausias man požymis, kad nėštumas kabinasi. Vos prasidėjus mmm, jau kitą naktį į wc nereikėjo keltis smile.gif
Atsakyti
na cia trbt kiek gydytoju tiek ir nuomoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pusniuke @ 2012 05 03, 20:36)
Aš jau kažkada sakiau, kad kartais nelabai pasitikiu tuo, ką man sako gydytoja. Kažkaip kartais kelia abejonių jos žodžiai ir nesuprasi. Kartais atrodo, kad ji pati nori, jog mums ilgiau nepasisektų ir ilgiau pas ją vaikščiotume, o kartais nors prie žaizdos dėk.
Dėl prg, pas mane buvo 13 nmol, tai ji pasakė, kad ir 30 nmol ciklas būtų laikomas antiovuliaciniu.

O tu negalvoji gines keisti?
Atsakyti
tai as irgi snd keliausi 2k nakti i WC ir siaip diena lb daznai ejau ir isskyru lb daug. tiesiog viskas slapia, negaliu buti be ikloto, bet as neskaitau kad tai jau nestumas biggrin.gif nenoriu isisvajoti ko nera biggrin.gif
Atsakyti