Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 119 tema

QUOTE(sobieska @ 2012 05 10, 05:17)
Pyragiux

oi,koks pateikimas!!!!kaip skanu!!!!! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(audrajaz @ 2012 05 09, 10:16)
Labai gražios orchidėjos 4u.gif  Gražiai žiūrisi ant tokios medžiagytės thumbup.gif

aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medag @ 2012 05 10, 10:18)
sveikos 4u.gif
gal kuri is merginu siuvinejo pagal si pav? 4u.gif

Man buvo viskas gerai. Siuvinėjau 2 egz.
Atsakyti
Pavasarinis kolorijų trūkumas bigsmile.gif Pyragų užderėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2012 05 10, 12:58)
Man buvo viskas gerai. Siuvinėjau 2 egz.

aciu uz atasakyma 4u.gif
Atsakyti
Merginos turiu jums klausimą g.gif Sakykit kai įvertinti siuvinėtą darbą, na žinau, kad vos ne didžiausią paveikslo kainą sudaro įrėminimas, bet kaip įvertinti patį darbą g.gif Ruošiuosi savo darbų parodėlei ir muziejaus direktorė liepė "susigalvoti" kainas doh.gif Tai dabar suku galvą, pagal ką čia skaičiuoti, pagal sugaištą laiką, pagal sudėtingumą, o gal yra kokios nors "stavkės" g.gif blush2.gif
Atsakyti
as kazkada issisaugojau kito forumo dalyves pateikta formule:

Apskaitos formulė už darbą K=Ks*V+Lt
K - kaina
Ks – kryžiukų skaičius
V – vieno kryžiuko kaina (sako 3ct)

Lt = Ss + Vk + Kc + Kd + Sl + Dd + Pe + Sck + Scs + Se

Ss – spalvų skaičius (jeigu naudojamų spalvų skaičius (simbolių) schemoje – daugiau nei 25, tuomet už papildomas 5 spalvas +5 %)
Vk – kryželių išsidėstymas schemoje (didelis kiekis vienetinių kryželių + 15-100%)
Kc – kanvos spalva (tamsi kanva +25%)
Kd – kanvos dydis (kuo smulkesnė kanva, tuo lėtesnė ir sunkesnė darbo eiga +10-25%)
Sl - kiek laiko siuvinėta (jeigu tai skubus užsakymas +50-100%)
Dd – darbo dydis (jei siuvinėjamas didelės apimties paveikslas, o juos siuvinėti yra sunkiau, tuomet +15-25%)
Pe – papildomai elementai (BS, French knots, karoliukai, juostelės, kordingas ir t.t. +5-25%)
Sck – schemos kūrimas (kaina pagal susitarimą, nemažiau kaip 30% nuo Ks*V)
Scs - schemos sudėtingumas (dažna spalvų kaita, didelis spalvų kiekis ant 100 kryžiukų, daugiasluoksnė schema =10-25%)
Se – naudojamos medžiagos (kanva, siūlai ir t.t. )
Darbas skaičiuojamas apytiksliai 100 kryžiukų per val. Su minimaliu kiekiu vienetinių kryžiukų ir 50 - su daug vienetinių kryžiukų. Darbo diena ne ilgesnė kaip 5 val. per parą (papildomos valandos apmokestinamos papildomai, siuvinėjimas naktį +50%)

zinoma, kai kada gaunasi visiskai kosmine kaina bet bent jau orientacijai sita pavyzdeli imetu.
Atsakyti
Merginos, nepamenu kuri siuvinėjote Mirabilia petal fairy, reikia pagalbos ax.gif
Atsakyti
Aš siuvinėjau smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms, kas skanavot akimis mano skanėstus 4u.gif

Man tai būtų gaila atsisveikinti su savo siuviniais...yra geras rusiškas posakis biggrin.gif negražus, bet labai taiklus: darbo da..., o paimt ni...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 10 gegužės 2012 - 20:38
Pristatau kelis mėnesius siuvinėtą bobulę su šaukštu biggrin.gif Tai buvo SAL'as pagal Pascal Monguerou piešinį. Siuvinėjosi labai smagiai, išskyrus BS doh.gif
Siuvinėta ant Zweigart Belfast lino, DMC siūlai. Rėminsiu, tik nežinau, kada.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 10 gegužės 2012 - 21:59
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 05 10, 20:53)

nuostabu!
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 05 08, 07:51)
Dar viena skani dalis iš "serialo" smile.gif

Labai fainai Tavo skanėstai atrodo, ypač tas su kiviais wub.gif

QUOTE(*Radvileee @ 2012 05 08, 09:27)
Mano mažas darbelis

Miela smulkmenėlė smile.gif

QUOTE(Laura81r @ 2012 05 08, 22:07)
mano orchidejos  ax.gif

Orchidėjos mano silpnybė, taigi, nepatikt negali, puiku wub.gif

QUOTE(xiuke @ 2012 05 09, 15:31)
sveikos 4u.gif ...senokai kazka besirodziau, mazai ka ir siuvinejau, smulkmeneles tik...

Gražūs darbeliai, ypač irisas thumbup.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 05 09, 16:38)
Receptu knyga ,zurnalas Creation point de croix

O čia tai grožis wub.gif Žinai, turiu iš mamytės paveldėtą tokią seną knygą "Šeimininkės vadovas". Vis paskaitom su vyru, pasijuokiam (pavyzdžiui, kad žmona turi laukti vyro grįžtančio iš darbo susirišus plaukus kaspinu, pasirišus švarią prijuostę, išrikiavus prie durų švariai aprengtus vaikus ir t.t. lotuliukas.gif ).Tai kaip jai tiktų toks kaip Tavo viršelis wub.gif

QUOTE(auryta @ 2012 05 09, 19:27)
Dar visai siltas, ka tik is dirbtuviu, mano katinelis:DDD Rezultatu esu patenkinta, manau ir draugei dovana patiks:)

Gražiai parinktas rėmas thumbup.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 05 10, 23:53)
Pristatau kelis mėnesius siuvinėtą bobulę su šaukštu  biggrin.gif Tai buvo SAL'as pagal Pascal Monguerou piešinį. Siuvinėjosi labai smagiai, išskyrus BS  doh.gif
Siuvinėta ant Zweigart Belfast lino, DMC siūlai. Rėminsiu, tik nežinau, kada.

Uch, kokia moteriškė, nuostabi wub.gif

O aš jau buvau nimukę susiruošus siuvinėt, ale vėl metriką užprašė išsiuvinėt. Pastaruoju metu nieko daugiau ir nesiuvinėju doh.gif
Atsakyti