Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 119 tema

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 05 11, 18:37)
Yra tikrai labai gražių piešinių jo, ir visai norėtųsi išsiuvinėt... tik kad tos fėjos/moterytės ten pusnuogės vos ne visos  ax.gif  biggrin.gif

viena tokia fejuke yra ,nu tokia faina ,bet su uzpakaliu pliku biggrin.gif norejau siuvinet,bet tik jai butu nepusnuoge.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 11 gegužės 2012 - 17:27
QUOTE(Laura81r @ 2012 05 09, 10:58)
o,atsiprasau,siuvinejo DMC siuliukais ar kokiais kitais?butu smalsu pamatyti ir kitoki varianta  blush2.gif
beje,aciu uz ivertinimus  wub.gif  man sitas  turbut irgi tokis labai labai.nors jau ir isiuvinetas,bet dar nepabodes.ziureciau ir ziureciau  ax.gif

Ji siuvinėjo DMC siulais, konvertavom pačios spalvas, neradau foto sutvarkytos, bet parodysiu iš proceso serijos ax.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos,
kiek daug naujų puikių darbelių thumbup.gif , bet vistik išskirčiau Sobieskos skanėstus, Uodegytės knygelę, Pumpurėlio bobulę wub.gif wub.gif
Šaunuolės, mergaitės 4u.gif

o man jokio noro neliko siuvinėt, gal kad nežinau ko noriu, o gal reikia spyrio į s...nę doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 05 11, 16:35)
ir man ji patiko,jai kas rastu originalu paveiksleli

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 05 11, 20:06)

Ech, kad taip laisvai kirščiau angliškai, kaip rusiškai, tai be problemos paprašyčiau schemutės per blogus, nors tai nėra aišku, kiek mano noras man kainuotų biggrin.gif ...bet mačiau pas anglę doh.gif ...pasikartosiu...labai miela bobulencė...mano gimtadienis liepos 1 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 05 11, 15:35)
Pascal Monguerou

Bet tikrai ten visos plikšės biggrin.gif , šiaip tokių nesibaidau, bet šios man jau per smarkiai biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas žinot ar galima skalbt darbą jei yra prisiūtų Mill Hill Magnifica karoliukų? Rašo "šie karoliukai gali pakisti nuo valymo priemonių, oksidacijos ir trinties", bet aš aišku pusę jau prisiuvau doh.gif nu, skalbiant tik švelniai išmuiluoju ir skalauju, gal nieko g.gif negi dabar nuardyt, išskalbt ir vėl iš naujo siūt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 05 12, 17:47)
Gal kas žinot ar galima skalbt darbą jei yra prisiūtų Mill Hill Magnifica karoliukų? Rašo "šie karoliukai gali pakisti nuo valymo priemonių, oksidacijos ir trinties", bet aš aišku pusę jau prisiuvau doh.gif nu, skalbiant tik švelniai išmuiluoju ir skalauju, gal nieko g.gif negi dabar nuardyt, išskalbt ir vėl iš naujo siūt doh.gif

Aš tai paisiimčiau porą karoliukų palaidų ir padaryčiau eksperimentą-išmuiliuočiau, šiek tiek patrinčiau, nuplaučiau vandeniu ir žiūrėčiau šalia kitų karoliukų padėjus ar nepakito.
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 05 12, 16:56)
Aš tai paisiimčiau porą karoliukų palaidų ir padaryčiau eksperimentą-išmuiliuočiau, šiek tiek patrinčiau, nuplaučiau vandeniu ir žiūrėčiau šalia kitų karoliukų padėjus ar nepakito.

išskalbiau kelis, nepasikeitė spalvos thumbup.gif ot, nebūtų man pačiai daėję hihihi.gif dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 05 12, 19:44)
išskalbiau kelis, nepasikeitė spalvos thumbup.gif ot, nebūtų man pačiai daėję hihihi.gif dėkui mirksiukas.gif

Nėr už ką, bile padėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 12 gegužės 2012 - 17:48
Pirma karta tokia formulyte maciau kad apsiskaiciuoti kiek vertas darbelis smile.gif tai pabandziau ivertinti savo darbuka, kur dabar siuvineju - apie 1600 plius siulai, medziaga, remelis smile.gif nu jo...
Apskritai galvoju gal kas parduodate kur nors darbukus? Nes jau maniski su dalimi mano paveikslu liepe kraustytis i ofisa doh.gif Laime turiu tris kabinetus... dali sutalpinsiu biggrin.gif:D:D
Atsakyti
formule tai keista nes viska sudejus ir man pasirode jog stebuklingas darbas gaunasi.
as pati sau darbs esu pasilikus tik du (vienas man lb daug prisiminimu ir isgyvenimu primenao kitas dukrytes metrikas) , visi kiti iskeliauja i kitus namus, pasilieku tik foto. o kaina dazniausiai buna tik simboline, nes kiek prasedziu laiko prie nemazo darbelio tai nei neskaiciuoju, man svarbu malonumas siuvinet. 4u.gif
Su vienu metrikus isvis sedau i minusa. susitarem jog 60lt bus o kai teko pritaikyt remeli tai vien uz ji suplojau 44lt. bet nieko, svarbu rezultatas geras buvo. nesu profesionale bet sitas kryziavojimas mano aistra ax.gif perziuriu savo darbus nuo paciu pirmuju ir jau matau kokia padaryta pazanga per 2metus aktyvaus siuvinejimo bigsmile.gif
Atsakyti