Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 119 tema

QUOTE(sobieska @ 2012 05 10, 20:38)
Man tai būtų gaila atsisveikinti su savo siuviniais...yra geras rusiškas posakis biggrin.gif negražus, bet labai taiklus: darbo da..., o paimt ni...

Tai reiks pilnai pagal tą formulę skaičiuot, tai nieks ir nepirks lotuliukas.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 05 10, 21:53)
Pristatau kelis mėnesius siuvinėtą bobulę su šaukštu  biggrin.gif Tai buvo SAL'as pagal Pascal Monguerou piešinį.

Labai graži gaspadinė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 05 10, 23:53)
Pristatau kelis mėnesius siuvinėtą bobulę su šaukštu  biggrin.gif Tai buvo SAL'as pagal Pascal Monguerou piešinį. Siuvinėjosi labai smagiai, išskyrus BS  doh.gif
Siuvinėta ant Zweigart Belfast lino, DMC siūlai. Rėminsiu, tik nežinau, kada.

pagaliau baigei,vis paziurinedavau ja pas tave,grazi tokia,spalvos grazios.o cia pirkai schema is jos ?

QUOTE(elzeda @ 2012 05 11, 07:49)

O čia tai grožis  wub.gif Žinai, turiu iš mamytės paveldėtą tokią seną knygą "Šeimininkės vadovas". Vis paskaitom su vyru, pasijuokiam (pavyzdžiui, kad žmona turi laukti vyro grįžtančio iš darbo susirišus plaukus kaspinu, pasirišus švarią prijuostę, išrikiavus prie durų švariai aprengtus vaikus ir t.t.  lotuliukas.gif ).Tai kaip jai tiktų toks kaip Tavo viršelis  wub.gif

aciu,taip tikrai.man ji visada tokia idomi buvo,prancuziska seimininke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 11 gegužės 2012 - 09:13
QUOTE(sobieska @ 2012 05 10, 20:38)
Man tai būtų gaila atsisveikinti su savo siuviniais...yra geras rusiškas posakis biggrin.gif negražus, bet labai taiklus:

Visiškai sutinku biggrin.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 05 10, 21:53)
Pristatau kelis mėnesius siuvinėtą bobulę su šaukštu  biggrin.gif Tai buvo SAL'as pagal Pascal Monguerou piešinį. Siuvinėjosi labai smagiai, išskyrus BS  doh.gif

Jau kokia Bobulėėėė wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif

Uodegyte, schema nėra pirkta. Ją gavo visos, kurios dalyvavo žaidime. Ją padarė viena forumo dalyvių pagal piešinį, beje, siuvinėti buvo tikras malonumas, nes schema padaryta puikiai. Bet toliau ji nebus platinama, žaidimo dalyvės taip pat įsipareigoja ją pasilaikyti tik sau.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 05 10, 20:53)
Pristatau kelis mėnesius siuvinėtą bobulę su šaukštu

labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 05 11, 12:20)
Ačiū, merginos  4u.gif

Uodegyte, schema nėra pirkta. Ją gavo visos, kurios dalyvavo žaidime. Ją padarė viena forumo dalyvių pagal piešinį, beje, siuvinėti buvo tikras malonumas, nes schema padaryta puikiai. Bet toliau ji nebus platinama, žaidimo dalyvės taip pat įsipareigoja ją pasilaikyti tik sau.

butu malonu tokiame zaidime sudalyvauti ax.gif dabar siuvinesiu is osinkos vienos kurta schema '' mergaite su su sirdelemis stiklainyje'' ,taipat is paveikslelio daryta.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 05 10, 22:53)
Pristatau kelis mėnesius siuvinėtą bobulę su šaukštu 

Jetau,jetau kokia graži...noriu tokios bobulencės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 05 11, 11:20)
toliau ji nebus platinama, žaidimo dalyvės taip pat įsipareigoja ją pasilaikyti tik sau.

Darbas labai mielas. Originalus jo pavadinimas Mezgimo Feja (tik neiasku kodel su saukstu lotuliukas.gif ) Schema jau seniai kazkur dumpe yra, buvau anakart radusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 11 gegužės 2012 - 14:54
ojėėėėj kokia Pumpurėlio bobulytė faina wub.gif Norėčiau ir aš tokios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 05 11, 17:21)
ojėėėėj kokia Pumpurėlio bobulytė faina wub.gif  Norėčiau ir aš tokios ax.gif

ir man ji patiko,jai kas rastu originalu paveiksleli,paprasyciau gal merginos padarys ax.gif o siaip nebutinai kad kazkuri is zaidimo dalyviu ''patalpino'' ,gal dar kazkam krito i aki,schema padare,o dabar platina g.gif

pagal Pascal Monguerou piesini stai toki turiu ax.gif man tai jis nelb,tai kas nori, rasykit.rodos neocraft dizainas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 11 gegužės 2012 - 15:36
Turiu as ta moteriske su sauktu ax.gif padaryta pagal paveiksleli vienos rusaites, jei ka rasykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 05 11, 17:35)

pagal Pascal Monguerou piesini stai toki turiu  ax.gif man tai jis nelb,tai kas nori, rasykit.rodos neocraft dizainas.

Yra tikrai labai gražių piešinių jo, ir visai norėtųsi išsiuvinėt... tik kad tos fėjos/moterytės ten pusnuogės vos ne visos ax.gif biggrin.gif
Atsakyti