Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 119 tema

QUOTE(Villy @ 2012 05 24, 19:44)
Seniai buvau užsukus, bet dabar ateinu pasirodyt su savo paskutiniu darbeliu.  ax.gif Pradžioj labai kažkaip nenoriai jį siuvinėjau, bet kai prisėdau tai pagaliau pribaigiau, liko tik įrėmint  bigsmile.gif Rezultatu esu patenkinta  tongue.gif

cia turbut dfea ,labai skanios smile.gif
Atsakyti
Villy, prisidedu prie pagyrimų, tikrai labai skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2012 05 24, 16:44)
Seniai buvau užsukus, bet dabar ateinu pasirodyt su savo paskutiniu darbeliu.  ax.gif

oho,tikrai,kad tikroviskos!!!net uzsimaniau!gerai,kad braskiu turiu,tai truputi alki numalsinsiu wub.gif super super super! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 05 22, 17:42)
Va...subalansuota mano sodybai smile.gif

Įdomiai apipavidalinai. Čia kabinimui ant sienos, kaip suprantu?

QUOTE(Džeinė @ 2012 05 22, 20:10)
o čia mano aguonų  laikrodukas  biggrin.gif  savaitgalio darbelis

Krupštus darbelis, šaunu smile.gif

Seniai buvau užsukus, bet dabar ateinu pasirodyt su savo paskutiniu darbeliu.  ax.gif Pradžioj labai kažkaip nenoriai jį siuvinėjau, bet kai prisėdau tai pagaliau pribaigiau, liko tik įrėmint  bigsmile.gif Rezultatu esu patenkinta  tongue.gif

Bežiūrėdama taip žemuogių užsimaniau-labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2012 05 24, 17:44)

Nu tikrai labai labai wub.gif niam niam smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Noriu paklausti - pamačiau, kad prieš siuvinėjant nusibraižote ant audinio tokius langelius kaip schemoje. Klausimas - kuo braižote: ar yra spec žymeklis kažkoks ar paprastu pieštuku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ringa: 25 gegužės 2012 - 13:16
siuvinėjasi ant specialios medžiagos arba ant kanvos, o paskui jos siūliukus reikia ištraukyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2012 05 25, 15:16)
Sveikos, merginos  4u.gif  Noriu paklausti - pamačiau, kad prieš siuvinėjant nusibraižote ant audinio tokius langelius kaip schemoje. Klausimas - kuo braižote: ar yra spec žymeklis kažkoks ar paprastu pieštuku?

jokiu budu ne piestuku schmoll.gif jis neissiplaus.

isplaunamas markeris

tik jo ilgai laikyti negalima,nes liks geltonos demes.kitos tiesiog susidaigsto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 25 gegužės 2012 - 13:29
Seniai buvau užsukus, bet dabar ateinu pasirodyt su savo paskutiniu darbeliu.  ax.gif Pradžioj labai kažkaip nenoriai jį siuvinėjau, bet kai prisėdau tai pagaliau pribaigiau, liko tik įrėmint  bigsmile.gif Rezultatu esu patenkinta

Kaip tikroviška ir skanuu user posted image

Sobieskos pyragėliai labai apetitiški, Dvi tai jau aukštasis pilotažas. Kitų darbai taip pat gražūs ir labai gražūs, atleiskit ko nepaminėjau - "ant smūgio" nepamenu nikų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 25 gegužės 2012 - 16:24
Čia yra akcija rėmams, gal kam naudinga bus.
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2012 05 25, 17:22)

Sobieskos pyragėliai

Išskirtinis ačiū...už nico atsiminimą user posted image...nuoširdžiai smile.gif
Atsakyti
Ateinu sutrukdyti tylą smile.gif

Arbatos dėžutė rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti