Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 119 tema

QUOTE(zuzanele @ 2012 05 26, 21:05)
Ateinu sutrukdyti tylą smile.gif

Arbatos dėžutė rolleyes.gif

kaip greitai biggrin.gif tusciose vietose kazko truksta ,zodziu,arba kazkokiu pupeliu,jai tai kava biggrin.gif bet siaip grazu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 gegužės 2012 - 19:37
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 26, 21:05)
Arbatos dėžutė rolleyes.gif

Faina wub.gif Kaip greit išsiuvinėjai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 05 26, 21:34)
kaip greitai  biggrin.gif tusciose vietose kazko truksta ,zodziu,arba kazkokiu pupeliu,jai tai kava  biggrin.gif bet siaip grazu  ax.gif

Lengvutis, paprastutis... wub.gif Tiesa, puodelio spalvos mano rinktos, garai iš kitos schemos pritaikyti...
Man nieko nesinorėjo papildomai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 26 gegužės 2012 - 20:29
Le lin de Isabelle. Protege Carnet de Sante Lapin Garcon Belfast 32ct white linas, DMC muline
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 05 27, 03:37)
Le lin de Isabelle. Protege Carnet de Sante Lapin Garcon Belfast 32ct white linas, DMC muline

Matosi, kad kažkas gražaus, bet nepasididina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 05 27, 03:37)

mielas zuikuciukas,dar ir rozines spalvos yra lygtais ax.gif Le lin de Isabelle dar daug puikiu gyvuniuku turi thumbup.gif
Atsakyti
Įdedu nuotrauką iš naujo. Dabar turi pasididinti.
user posted image
Atsakyti
Dvi, dabar matosi thumbup.gif . Gražu, labai ta mėlyna medžiagėlė dera prie siuvinio.
Atsakyti
Dvi, labai gražu, toks vintažinis wub.gif
Atsakyti
Zuzanele ir dvi labai gražūs darbeliai 4u.gif
Iškilo klausimas, kaip trvitinai ant dėžutės darbelį? Iš kur tas apvadėlis? Pirktas ar pačios darytas?
Atsakyti
Štai kas iš mano vežimukų gavosi, šis mergaitiškas, o melsvasis laukia būsimo savininko duomenų, irgi pavirs metriku 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangele: 28 gegužės 2012 - 12:38
QUOTE(labai_laiminga @ 2012 05 27, 23:33)
Iškilo klausimas, kaip trvitinai ant dėžutės darbelį? Iš kur tas apvadėlis? Pirktas ar pačios darytas?

Klijuoju sausais klijais. Tą apvadėlis- juostelė pirkta parduotuvėj, kur prekiauja juostelėmis, sagomis, siūlais.
Atsakyti