Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 119 tema

Sobieska,
tikrai labai labai gražu, net kvapą užuodžiu, vaikystėj pas močiutę po langais visas gėlynas vien bijūnai buvo, ryte guliu lovoj, langas atviras ir tas svaiginantis kvapas wub.gif
ačiū, kad nukėlėi į prisiminimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2012 05 28, 20:22)
sveikos merginos 4u.gif
Dekliukas mobiliajam. Schemute is galvos.

Labai dėkliukas patiko, šaunuolė, jau ne pirmą kartą schemą sukuri thumbup.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 05 29, 15:31)
Va...bijūnai rolleyes.gif ...

Nuostabūs ir ne kitaip, labai rėminimas vykęs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 05 29, 14:38)
Sobieska,
tikrai labai labai gražu, net kvapą užuodžiu...

Aš tai džiaugiuosi, turėdama išsaugotą galimybę jausti šį kvapą ir dabar...dievinu bijūnus, jurginus...niekada šių gėlių neišsižadėsiu...tik va, astrai, tikrai vaikystėj labiau kvepėjo, ypač tie, kuriuos nešiau mokytojams kiekvienų metų rugsėjo pirmąją wub.gif

elzeda...kažkaip antras rėmelio padėjimas ant manojo pusfabrikačio prilipo, neteko kankintis renkantis.

Jau turiu ir kadagį įsirėminusi, bet laukiu tinkamos fotosesijos...gražuolis jis wub.gif ...

A*Č*I*U*K*A*S 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 29 gegužės 2012 - 14:01
Sobieska- žiauriai gražu wub.gif (žiauriai- tai čia žinok dvi reikšmės:1. labai labai ir 2. nervuoji, kad tokius grožius čia po akim kaišioji, kai kitom nėr laiko siuvinėt biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 05 29, 15:38)
... nėr laiko siuvinėt  biggrin.gif )

...patikėk, viskam savas laikas VISKAM thumbup.gif ...aš nespjaunu, nes tikrai žinau- kažkada galėsiu pritaikyt atvirkštinį variantą po tavo postu ir dar...oi kaip TAI kenkia grožiui, to pasekoje atsiranda papildomos išlaidos botulinui, heloronui...jau geriau turiningom atostogoms suinvestuot biggrin.gif ...ačiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
och,bijunai,bijunai....o ko vertas vien tik pateikimas... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sobieska - nagi labai labai jau gražu! wub.gif Ir tokia spalvų kompozicija puiki!..

Tik jei galėčiau prikibti prie nuotraukos, pasiūlyčiau sufokusuoti į siuvinį, o ne į kavinuką (ar ką ten fokusas dabar pasigavęs), na nebent čia toks sumanymas ir buvo. Arba kitas variantas - fotografuoti iš toliau ir prisitraukti, tada fokuso skirtumai ne taip išryškėja.

Beje, pritariu tau visom keturiom dėl sumažintų nuotraukų spaudinėjimo ir didinimosi, pasiskaitant visas ten kvailas reklamas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 29 gegužės 2012 - 20:52
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 05 29, 22:49)

Beje, pritariu tau visom keturiom dėl sumažintų nuotraukų spaudinėjimo ir didinimosi, pasiskaitant visas ten kvailas reklamas  drinks_cheers.gif

kai reikia schemas siustis,niekas nesiskundzia mirksiukas.gif o kai kur netgi geriau,kai nuotraukos per visa psl. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 29 gegužės 2012 - 21:05
QUOTE(sobieska @ 2012 05 29, 14:43)
...patikėk, viskam savas laikas VISKAM thumbup.gif ...aš nespjaunu, nes tikrai žinau- kažkada galėsiu pritaikyt atvirkštinį variantą po tavo postu ir dar...oi kaip TAI kenkia grožiui, to pasekoje atsiranda papildomos išlaidos botulinui, heloronui...jau geriau turiningom atostogoms suinvestuot biggrin.gif ...ačiukas mirksiukas.gif

Matai, kai turi 3 vaikus (vieną ypač netinkamo amžiaus ką nors apsiskleist ne vietoj), diiidelį daržą, kapitalinį remontą ir dar 5 sesijinius tinginius studentus su savo rašliavom, tai patikėk- siuvinėjimui tikrai laiko nebelieka, nes jei nori išlikt ne aklas, tai jau taupai akeles senatvei, o ne mėgaujiesi hobiais. Neisiskundžiu- toks mano gyvenimo būdas- yra laikas dirbti ir laikas užsiimti mėgiamais dalykais.
O jei į temą- man nuotraukų didinimas taip pat nepatogus.
Atsakyti
Mergos- nesipykim ką mirksiukas.gif , aš pavyzdžiui su savo darbais niekada kai kurių neperspjausiu, bet man visai to ir nesinori ax.gif - man smagu pasisemti idėjų, papavydėt kai kurioms išmonės, kitoms greičio, kitoms plačių užmojų. Ir nors ne kažką čia teparodau, bet vis tiek stebiu kitas.
Atsakyti
na smagiai cia tema issirutuliojo biggrin.gif
as niekada negiriu Sobieskos, nes jai ir taip pagyru uztenka mirksiukas.gif , o pateikimas...kaip kada... del skonio nesigincysim...labiau vertinu pati siuvineta darba, grazu arba ne...
o ir naujokes po tokiu idetu darbu itariu nebenori nei rodytis (as taip manau)...bet uztex visoms cia vietos...ir nereikia kitu peikti ir izeidineti, visos kazka veikiam , kazkuom uzsiimam...gal ne tiek visos ivaldziusios-tobulai (ale)...

Na Uodegytei visad kazkas uzkliuna, bet cia gal zmogus megstantis taisykles, gal net perdetas pedantizmas g.gif , bet siaip visada is jos pagalbos sulauksi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 05 26, 20:05)
Arbatos dėžutė

Labai daili ir neperkrauta 4u.gif

QUOTE(Dvi @ 2012 05 27, 02:37)
Le lin de Isabelle. Protege Carnet de Sante Lapin Garcon Belfast 32ct white linas, DMC muline

Kruopstus darbas, kaip visada thumbup.gif

QUOTE(Padangele @ 2012 05 28, 13:37)
Štai kas iš mano vežimukų gavosi,

Lengvutis, grazutis wub.gif

QUOTE(Višniukė @ 2012 05 28, 19:22)
Pakutiniai mano darbeliukai

Dekliukas suzavejo. wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 05 29, 14:31)
Va...bijūnai rolleyes.gif

Net kvepia biggrin.gif
Atsakyti