Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 119 tema

QUOTE(Meka @ 2012 05 30, 17:38)
Sveikos mergaites... seniai nesilankiau.. bet atejau pasidziaugti kad uzbaigiau savo darbeli .. kuri siuvinejau 2,2m smile.gif
liko ireminti... bet kol kas i ji ziureti nenoriu smile.gif truputi pabodes proceso metu..

Aš tai į jį žiūrėti noriu wub.gif Nuostabus wub.gif wub.gif

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 05 30, 19:08)
Na dar savaitėlė ir aš galėsiu vėl kibti prie siuvinėjimo  wub.gif

Ginsies diplomą?
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 05 30, 14:27)
Mielai atrodo smile.gif O kaip Tau ten darbą sugadino? Prašom pasipasakot, kotais nepamenu, kad būtum guodusis  g.gif

kad eiliniai bajeriai ten tam reminime, tai nelygiai medziaga patempta, tai ne tiek palikta atstumo tarkim is krastu kaip kad buvom taresi, tai dar kas nors, kiekviena karta vis ka nors pabrokydavo bet labai nesibardavau, bet kai iremino man vestuvem dovana ne per centra tai jau atviru tekstu prabilau, o dar meistras man telefonu sugeba rekti kad cia NEIMANOMA per centra padaryt, pyp, nesuprantu as tokiu pareiskimu, kaip gali buti neimanoma doh.gif o dar po stiklu drozliu kazkokiu paliko. Tai nei bek nei rek su tokiu ireminimu kai iki vestuviu pora dienu bebuvo like....
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 05 30, 21:37)
kad eiliniai bajeriai ten tam reminime, tai nelygiai medziaga patempta, tai ne tiek palikta atstumo tarkim is krastu kaip kad buvom taresi, tai dar kas nors, kiekviena karta vis ka nors pabrokydavo bet labai nesibardavau, bet kai iremino man vestuvem dovana ne per centra tai jau atviru tekstu prabilau, o dar meistras man telefonu sugeba rekti kad cia NEIMANOMA per centra padaryt,  pyp, nesuprantu as tokiu pareiskimu, kaip gali buti neimanoma  doh.gif o dar po stiklu drozliu kazkokiu paliko. Tai nei bek nei rek su tokiu ireminimu kai iki vestuviu pora dienu bebuvo like....

Tai va, dėl panašių bajerių teko vyro paprašyti, kad išmoktų rėminti. Kol kas savuoju rėmintoju dar nė karto nesiskundžiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 05 30, 21:37)
dar meistras man telefonu sugeba rekti kad cia NEIMANOMA per centra padaryt,  pyp, nesuprantu as tokiu pareiskimu, kaip gali buti neimanoma  doh.gif o dar po stiklu drozliu kazkokiu paliko. Tai nei bek nei rek su tokiu ireminimu kai iki vestuviu pora dienu bebuvo like....

pasimokink kaip ireminti ,pamatysi kai rezultatas kardinaliai pasikeis,ir pati busi patenkinta,ir galvos neskaudes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 gegužės 2012 - 20:05
QUOTE(Meka @ 2012 05 30, 16:38)
Sveikos mergaites... seniai nesilankiau.. bet atejau pasidziaugti kad uzbaigiau savo darbeli .. kuri siuvinejau 2,2m smile.gif
liko ireminti... bet kol kas i ji ziureti nenoriu smile.gif truputi pabodes proceso metu..

nerealu!!! pagarba už kantrybę notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2012 05 30, 16:38)

swoon.gif nu pasaka wub.gif prisimenu lyg procesą kažkada rodei ir jau tada alpėjom bigsmile.gif o kokio dydžio cm jis gavosi ir kiek kryžiukais? bigsmile.gif o schema kiek matau I love cross stitch firmos? vis dėlto gerai jie schemas atidirbę, aš irgi gundaus vienam darbui, bet kol kas dar baisu tokį dydį apsiimt blush2.gif
už ryžtą ir kantrybę first.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 05 30, 19:37)
kad eiliniai bajeriai ten tam reminime, tai nelygiai medziaga patempta, tai ne tiek palikta atstumo tarkim is krastu kaip kad buvom taresi, tai dar kas nors, kiekviena karta vis ka nors pabrokydavo bet labai nesibardavau, bet kai iremino man vestuvem dovana ne per centra tai jau atviru tekstu prabilau, o dar meistras man telefonu sugeba rekti kad cia NEIMANOMA per centra padaryt,  pyp, nesuprantu as tokiu pareiskimu, kaip gali buti neimanoma  doh.gif o dar po stiklu drozliu kazkokiu paliko. Tai nei bek nei rek su tokiu ireminimu kai iki vestuviu pora dienu bebuvo like....

kokie pažįstami jausmai ir įvykiai drinks_cheers.gif ,ar tik ne pas tą patį meistrelį papuolę buvom lotuliukas.gif ,man irgi paskutinį kartą kai rėmino, tai šiukšlę paliko ,ir ne bet kokią ,o metalinę doh.gif (popierinių šiukšlių jau nebeskaičiuosiu),tą tokį kaištuką kur užkiša į rėmą ,kad darbas neiškristų,pataisė aišku ,bet...matosi ,kad sukastais dantimis tą darbą pakavo paskui ,nes jau plevelė taip užsukta buvo ant to paveikslo ,kad net šiukšlyne gražiau šiukšlės guli ,nei ta plėvelė apsukta ,ir kupono sekančiam darbui nuolaidai nebeidėjo lotuliukas.gif ,nu bet ir nereikia ,kojos ten nebekelsiu ax.gif ,rėminsiu pati thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

karts nuo karto ir aš paimu adatą į rankas, tai atėjau pasirodyt su paskutiniu, bet dar neįrėmintu darbeliu ax.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(Ryziuks @ 2012 05 30, 23:14)
Sveikos, merginos  4u.gif

karts nuo karto ir aš paimu adatą į rankas, tai atėjau pasirodyt su paskutiniu, bet dar neįrėmintu darbeliu  ax.gif

matos kad linas,ar sunku buvo siuvinet ax.gif

Meka neispasakytas grozis,saunuole wub.gif isivaisduoju kaip didziuojiesi savimi ,issiuvinejusi toki giganta,visa gyvenima toki siuvineciau doh.gif jauciu kad sekantis darbas ne toooks didelis bus,ar darysi pertrauka ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 gegužės 2012 - 21:27
Čia ne linas, čia Evenweave. Šiaip medžiaga tai labai maloni siuvinėjimui, bet nuo pilkų atspalvių tai akys raibsta iki šiol biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryziuks @ 2012 05 30, 23:28)
Čia ne linas, čia Evenweave. Šiaip medžiaga tai labai maloni siuvinėjimui, bet nuo pilkų atspalvių tai akys raibsta iki šiol  biggrin.gif

nu bet prie to pacio biggrin.gif
Atsakyti
Meka pabaigei orchidėją wub.gif
Atsakyti