Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 119 tema

Ačiū JUMS labai 4u.gif ...šiandien pridaviau įrėmint, ilgokai teko pabuvot toj instancijos, kol rėmą išsirinkau: atrodo tas jau gerai...bet ne, gal šitas-mmmmmm schmoll.gif , šitas per daug nustumia į gylį, tas per prabangus-norisi paprastumo, ne vistik grįžtam prie pirminio varianto lotuliukas.gif . Juk taip dažniausiai ir būna: kai pamatai iš pirmo karto, tai sekančius lygini būtent su TUO-vistiek grįžti prie pradžios, nors..būna ir išimčių...pačios pamatysit apie ką aš čia slibizavoju, gal po savaitėlės cool.gif ...

Cindy
... žinok šitas lankelis pas mane nuo pradžių pradžios...kad ir apsitrynęs, kad ir praradęs pirminę estetinę išvaizdą bet jis man pačių pačiausias (mažiems darbams) super apspaudžia, super patogus rankoj laikyt...draugės(labiau bendramintės biggrin.gif ) siūlo pamėgint tą amerikonišką, nu tokį plastmasinį, susidedantį iš keturių dalių keturkampį, kainuojantį berods virš 40 lt. doh.gif ...aš tik pamačiusi, kaip jis susideda pašiurpau: gal ir patogus, bet kiek papildomo vargo norint paslinkt siuvinėjamą dalį, kai tuo tarpu norisi greitai: čia ir dabar-lankelis šast nuspraužiamas, šast-paslenkamas ir keliais pirštų judesiais prisukamas... vistik aš labiau linkusi prie senų, patikrintų, išbandytų rakandų wub.gif

Biskornai....mielos ir reikalingos smulkmenėlės , jaučiu jiems silpnybę4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 14 birželio 2012 - 22:54
QUOTE(Dvi @ 2012 06 14, 16:43)
As isardyciau, parinkciau kita atspalvi ir issiuvineciau is naujo. Niekaip nesujungsi.

darbo ten 3sav...smulkus,,,bandziau kazka,aisku skirias bet tokios ssiuvinejimo nlb isardysi...
user posted image
va toks darbelis...
ir siuvinetas ant lino po viena siuliuka..gavos vos ne aplikacija antdrabuziu...bent jau toks tvirtas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Tinginiuke*: 15 birželio 2012 - 08:49
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 06 15, 07:47)
darbo ten 3sav...smulkus,,,bandziau kazka,aisku skirias bet tokios ssiuvinejimo nlb isardysi...
va toks darbelis...
ir siuvinetas ant lino po viena siuliuka..gavos vos ne aplikacija antdrabuziu...bent jau toks tvirtas...

Nelabai supratau, kuo taip svarbūs atspalviai tokiame vaikiškame paveiksliuke? Juk jie dažniausiai ir būna ryškūs, perėjimai nesubtilūs g.gif Bent jau Jūsų įdėtame pavyzdyje niekaip neįžvelgiu, kuri čia spalva "netinkama" mirksiukas.gif

Dar kartą perskaičiau Jūsų ankstesnę žinutę. Teisingai suprantu, kad problema tame, kad drakoniuko galvai pritrūkote siūlo? Tada gal galima tiesiog pakeisti schemą ir padaryti taip, kad ant akių jis turėtų tarkim spalvotą raištį. Arba tiesiog siuvinėti taip, kad ant drakoniuko kūno atsirastų, tarkim, dėmės arba ruoželiai, ir vienas jų būtų ir aplink akis 4u.gif

O ar dabar yra kažkuri dalis išsiuvinėta tuo "netinkamu" atspalviu? Nes neįžiūriu spalvų skirtumo, gal tik Jums atrodo, kad atspalvis labai daug tamsesnis, nes tai žinote? O pašalinis stebėtojas net neatkreiptų dėmesio? 4u.gif

Ir dar vienas pasiūlymas - sakėte, kad siuvinėjote iš likučių ir pritrūkote siūlo. Tad tiesiog nusipirkite tą trūkstamą siūlą vėl, aukso kalnų juk nekainuos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 15 birželio 2012 - 10:49
QUOTE(sobieska @ 2012 06 14, 22:52)

Cindy[/b]... žinok šitas lankelis pas mane nuo pradžių pradžios...kad ir apsitrynęs, kad ir praradęs pirminę estetinę išvaizdą bet jis man pačių pačiausias (mažiems darbams) super apspaudžia, super patogus rankoj laikyt...draugės(labiau bendramintės biggrin.gif ) siūlo pamėgint tą amerikonišką, nu tokį plastmasinį, susidedantį iš keturių dalių keturkampį, kainuojantį berods virš 40 lt. doh.gif ...aš tik pamačiusi, kaip jis susideda pašiurpau: gal ir patogus, bet kiek papildomo vargo norint paslinkt siuvinėjamą dalį, kai tuo tarpu norisi greitai: čia ir dabar-lankelis šast nuspraužiamas, šast-paslenkamas ir keliais pirštų judesiais prisukamas... vistik aš labiau linkusi prie senų, patikrintų, išbandytų rakandų wub.gif

Jeigu kalbam apie tą patį, tai kasiulai.lt kai buvau, sakė tas kvadratinis 19lt ax.gif Bet aš kažkaip apvalaus noriu ir, kad patogus būtų noriu ax.gif

Kažin patikimos schemos šiame puslapyje http://vishivalshiza.ucoz.ru/load/0-6 ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 06 15, 12:47)
Jeigu kalbam apie tą patį, tai kasiulai.lt kai buvau, sakė tas kvadratinis 19lt ax.gif  Bet aš kažkaip apvalaus noriu ir, kad patogus būtų noriu ax.gif 
Kažin patikimos schemos šiame puslapyje http://vishivalshiza.ucoz.ru/load/0-6 ? g.gif

Aš kur žiūrėjau lankelius, tai jų buvo 3 dydžių tokios 4 dalių baltos plastmasės...vidutinio dydžio kaina kažkur apie 32 lt.to pačio didžiausioi virš 40 lt.
Atsakyti
Kalbate apie Q-snap rėmus. Aš naudoju tokį. Jis šiaip gana lengvas. Bet kai pripranti kad rankoje laikai tokį nemažą rėmą, paskui lankelio net nemoki paimt. biggrin.gif man patinka jis, gal darbo ir daugiau uždėt medžiagą, bet visada galima ją įtempt, jei atsilaisvina. Žinau, kad su kai kuriais lankeliais tokio dalyko nebūna. Ir medžiagoje nelieka ruožų nuo rėmelio, nes aš kiekvieną kartą pasiuvinėjus palieku darbelį rėme.
Atsakyti
QUOTE(Nileta @ 2012 06 15, 15:26)
Kalbate apie Q-snap rėmus. Aš  naudoju tokį. Jis šiaip gana lengvas. Bet kai pripranti kad rankoje laikai tokį nemažą rėmą, paskui lankelio net nemoki paimt. biggrin.gif  man patinka jis, gal darbo ir daugiau uždėt medžiagą, bet visada galima ją įtempt, jei atsilaisvina. Žinau, kad su kai kuriais lankeliais tokio dalyko nebūna. Ir medžiagoje nelieka ruožų nuo rėmelio, nes aš kiekvieną kartą pasiuvinėjus palieku darbelį rėme.

as naudoju medini lankeli,ir po islovimo,nelieka jokiu zymiu ar ruozu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 birželio 2012 - 13:58
QUOTE(Nileta @ 2012 06 15, 13:26)
Ir medžiagoje nelieka ruožų nuo rėmelio, nes aš kiekvieną kartą pasiuvinėjus palieku darbelį rėme.

Va, kas man labiausiai patiko, kai pradėjau siuvinėti ant rėmelio. Jis nors sunkesnis, gal ne toks patogus kaip lankelis, bet gali matyt visą siuvinėjamą darbą ir nereikia slinktis. O aš, beje, darbelių neskalbiu unsure.gif Labai stengiuos neištepti medžiagos, man kažkodėl atrodo, kad ji po skalbimo pabluks ir pasideformuos.
Nuvežiau įrėminti 3 siuvinius, kai parvešiu - pasirodysiu smile.gif

Medinį lankelį irgi turiu, jis man labiau patiko nei plastmasinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramedis: 15 birželio 2012 - 15:07
įpratau siuvinėt be lankelio, dabar sunku įsivaizduot kaip su juo reiktų lotuliukas.gif

man vis dar nesiuvinėjimas verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 06 15, 09:47)

Visiškai pritariu B_March išsakytiems pasiūlymams drinks_cheers.gif Galima laisvai ir taip palikti, bet visuomet paprasčiausia tiesiog nusipirkti trūkstamo siūlo, juk nepilnai du litus kainuoja...

Beje, pastebėjimas iš gyvenimo. Kad ir koks mielas ir dailus darbas būtų, bet visgi siuvinėti kūdikiui seilinuką yra visiškai nepasminga, nebent jis bus kabinamas ant sienos. Jau po pirmų trijų šaukštų tas seilinukas bus baisingai išterliotas, o po trijų valgymų ir vieno skalbimo atrodys apgailėtinai... Tiesiog gaila darbo unsure.gif

QUOTE(jurginėlis @ 2012 06 15, 16:44)
įpratau siuvinėt be lankelio, dabar sunku įsivaizduot kaip su juo reiktų lotuliukas.gif

man vis dar nesiuvinėjimas verysad.gif  verysad.gif

Pritariu pirmam punktui drinks_cheers.gif
Pritariu antram punktui drinks_cheers.gif biggrin.gif Man irgi nesiuvinėjimas doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Oho, kiek mergaitės darbeliu pridėjot, kol aš ligoninėj gulėjau bigsmile.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 06 07, 19:52)
Gal dar pamenate sias aguonas kurias neperseniausiai ikeliau ir prasiau patarimu ireminimo bei pasparto parinkimui. Norejau dar karta parodyti aguonas si karta jau iremintas.

Labai patiko rėminimas thumbup.gif

QUOTE(kla @ 2012 06 08, 15:42)
Laba, as dar su vienu darbeliu ateinu Jusu teismui...

Puikus darbelis wub.gif , aš irgi jį nusižiūrėjus.

QUOTE(Florestina @ 2012 06 10, 16:42)
Mano jūros procesas:

Oho, daug pasistūmėjai, šaunu thumbup.gif

QUOTE(cindy @ 2012 06 13, 16:58)
Turėjau labai didelį projektėlį ax.gif  Tai po biškį pasirodysiu, nes iškart labai daug bus biggrin.gif

Mielos smulkmenėlės. Koks čia projektėlis?

QUOTE(jurginėlis @ 2012 06 15, 17:44)

man vis dar nesiuvinėjimas verysad.gif  verysad.gif

Aš taip pat siuvinėju be lankelio.
Man kaip tik siuvinėjimo dienos- lgoninėj daugiau nebuvo ką veikti, o dabar namuose irgi liepė ilsėtis, tai daug siuvinėsiu. Be to turiu pabaigti siuvinėt iki liepos 7 d., tai skubu.
Atsakyti
user posted image
dar neiskalbtas ir neislygintas, ir laukia pritrukusio siulo keliems kryziukams. taip pat dar bus siuvinejamas vardas ir gimimo data busimo mano mazylio smile.gif bet norejau pasirodyt su savo darbeliu pirma karta ax.gif
Atsakyti