Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 119 tema

o tai kaip jus tada siuvinejat ,jai be lankelio ax.gif be nieko,ar rema koki naudojat visgi.

lauramedi nezinau ar butina,bet skalbiam visos.

as tarkim neglamzius,nenusausinus.ant rankluoscio pasidedu,ir skudurelio pagalba lyginu.bet ne ant pacios medziagos.tik kai visiskai sausas,tada ant pacio darbo palyginu.taip darbas bus lygus ir grazus thumbup.gif o bijot nera ko,siuliukus kokybiskus galima plauti,ir dar su ukisku muiliuku paplovus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 birželio 2012 - 17:44
QUOTE(Uodegyte @ 2012 06 15, 17:36)
as tarkim neglamzius,nenusausinus.ant rankluoscio pasidedu,ir skudurelio pagalba lyginu.bet ne ant pacios medziagos.

O tai skalbdama irgi neglamzai? Slapiam leidi isdziuti ant ranksluosco, o su lygintuvu tik visiskai sausa? Skudurelio pagalba tai kaip?
Atsakyti
Aš visada siuvinėju be lankelio- kokio dydžio bebūtų darbas... rolleyes.gif

Skalbiu visada, neglamžau, glostydama plaunu su skalbikliu jei kur susitepė darbelis. Jei nesusitepė, tai vis tiek sudrėkinu, nes taip išlygintas darbas gaunasi lygesnis. Džiovinu patiestą ant audinio. Lyginu drėgno darbo blogą pusę. Pasidedu darbą ant kokio švaraus audinio. Niekada nelyginu gerosios. Nenoriu, kad kryželiai prisiplotų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 15 birželio 2012 - 19:33
QUOTE(Uodegyte @ 2012 06 15, 18:36)
o tai kaip jus tada siuvinejat ,jai be lankelio  ax.gif be nieko,ar rema koki naudojat visgi.

Be nieko - imi audinį į rankas ir siuvinėji. Dabar net nesuprantu, kaip kažkada su lankeliu ar Q-snap'u siuvinėdavau, taigi dvigubas darbas. Bandžiau ir su pastatomu rėmu siuvinėti, kai viena ranka viršuje, kita apačioje, bet man nebuvo patogu - nugara pavargo, o ir darbas man vis vien lėtesnis gaudavosi, nei be jokių ten rėmų.
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 06 15, 21:57)
Be nieko - imi audinį į rankas ir siuvinėji. Dabar net nesuprantu, kaip kažkada su lankeliu ar Q-snap'u siuvinėdavau, taigi dvigubas darbas. Bandžiau ir su pastatomu rėmu siuvinėti, kai viena ranka viršuje, kita apačioje, bet man nebuvo patogu - nugara pavargo, o ir darbas man vis vien lėtesnis gaudavosi, nei be jokių ten rėmų.

paskutini darba kai uzbaiginejau,ir paskutinius kryziukus siuvinejau be lankelio.buvo tikras kosmaras,nelygumas kryziuku,ir siaip nepatiko laisvumas audinio.

lauramedi tiesiog vonioje patiesiu ,ir ranka glostydama plaunu,poto su dusu nuskalauju.tinka ir kriaukleje ax.gif lyginu slapia,eina rankluostis ,poto darbas,ir ant virsaus medvilne (cia mano toks lyginimo audinukas).nes kai sausas ,sunkiau issilygina .po slapaus buna toks kaip gerai isgarintas,ir lygus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 15 birželio 2012 - 20:06
QUOTE(pakstaite @ 2012 06 15, 16:31)
pasirodyt su savo darbeliu pirma karta  ax.gif

pas mane sitas irgi jau laukia eileje thumbup.gif labai grazus!ar sunku buvo siuvineti?
as irgi siuvineju be lankelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 06 15, 19:44)
pas mane sitas irgi jau laukia eileje  thumbup.gif  labai grazus!ar sunku buvo siuvineti?
as irgi siuvineju be lankelio  ax.gif

Aciu blush2.gif siuvineti buvo labai lengva, tiesiog kaifavau tiesa pasakius, bet turbut del to kad savo busimam mazyliui siuvinejau ax.gif tik siektiek sunervino, kad vienos spalvos siulo pritruko keliems kryziukams, nors teoriskai galeciau ir su kitu issiuvinet, kadangi kito numerio atspalvis galima sakyt nesiskiria, bet vistiek noriu uzbaigtumo, tai uzsisakiau siulu kitam paveikslui ir ta siuliuka prikabinau smile.gif tik kad veluoja tie mano siulai, o jau taip norisi toliau siuvineti..

P.S. As irgi siuvineju be lankelio smile.gif
Atsakyti
As rasydama kad be lankelio siuvineju, turejau galvoje, kad dabar tik rema naudoju (dabar dar prisitaisysiu kojytes, visai busiu patenkinta). O visai be nieko, tai man kaip Uodegytei, karta pabaiginejau kelis kryziukus, tai schmoll.gif Nepatogu ir negrazu gavosi. O tai jums tada kryziukai vienodi gaunasi? Juk medziaga neitempta g.gif Bet turbut kai siuvinet nori, tai visaip prisitaikai biggrin.gif
Pas mane eileje - juoda neriniuota kate.
Papildyta:
Nu aciu uz patarimus del skalbimo, sekanti karta pabandysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramedis: 16 birželio 2012 - 07:01
QUOTE(pakstaite @ 2012 06 15, 19:31)
dar neiskalbtas ir neislygintas, ir laukia pritrukusio siulo keliems kryziukams. taip pat dar bus siuvinejamas vardas ir gimimo data busimo mano mazylio  smile.gif bet norejau pasirodyt su savo darbeliu pirma karta  ax.gif

Puikus debiutas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 06 16, 07:09)
Puikus debiutas  wub.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
Aš kažkada siuvinėjau su lankeliu,o dabar nenaudoju nei lankelio,nei rėmo ir man patogu. Kryžiukai gaunasi lygūs net ir HAED siuvinėjant smile.gif nebeįsivaizduoju,kaip reiketų siuvinėti su lankeliu,nepatogu..
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2012 06 15, 20:57)

drinks_cheers.gif Absoliuciai nieko nenaudoju, nei remo, nei lankelio. Butent del to, kad su lankeliu dvigubas darbas ax.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 06 15, 21:03)
lauramedi tiesiog vonioje patiesiu ,ir ranka glostydama plaunu,poto su dusu nuskalauju.tinka ir kriaukleje  ax.gif  lyginu slapia,eina rankluostis ,poto darbas,ir ant virsaus medvilne (cia mano toks lyginimo audinukas).nes kai sausas ,sunkiau issilygina .po slapaus buna toks kaip gerai isgarintas,ir lygus.

As ir lyginu slapia, tik nusausinu tarp dvieju ranksluosciu. Tada tiesiu ant sauso ranksluoscio isvirkscia puse i virsu, dedu gabala dvigubos marles ir lyginu tempdama. Kai buna darbas sausas, dar palyginu geraja puse. biggrin.gif
O del skalbimo, tai net virinus esu kazkada apykakle. Nieko nepasidare thumbup.gif Ir ant siulu raso, kad galima skalbti 95 laipsniu temp.
Atsakyti