QUOTE(Kikker @ 2012 05 25, 11:08)
Sveiki
Mes irgi labai seilejames,ir as turiu toki itarima kad musu vaikuciai ju nenuryja.
Man irgi idomu kaip buna po operacijos?????
Na ogoo mes pirmi operuosime po musu kiek pamenu Skaistute
Kikker, o kada jus?
Papildyta:
QUOTE(ixFLY @ 2012 05 25, 11:35)
Sveikos mamytes,
Buvom vakar pas savo seimos gydytoja. Kadangi mums sestadieni jau 4 men, pradesim suneliui duoti kosites. Tik, kad norejau paklausti jusu patarimo kaip kas gaminot ir davet pirmas kosytes. Nes mums gydytoja, zinant musu problemas sake isvirti darzoves, padaryti grietines konstinencijos i is saukstelio maitinti, jokiu budu ne is buteliuko. Bet man toks budas itartinas

jo labiau, kad pas musu gydytoja su tokiom problemom aplamai nebuvo vaikuciu...
ir kiek teko skaityti, dauguma su pienuku sumaisho, kad ta kosite butu skysta... ir kas is buteliuko, kas is saukstelio... ar klystu?
p.s. buvom praeita treciadieni pas Zalecka, nieko naujo neisgirdom, bet jei gera atmintis lyg tais sake, kad tokius vaikucius Lietuvoje jau planuoja operuoti anksciau negu 10-12men. Bet cia, jei tesiingai atsimenu
p.s. ir pas mus seiles bega

ir be perstojo kramtom savo pirstukus, kramtukas neprigyja, pirstukai "skaniau"
ixFLY, as irgi pradejau duot darzovienes mazdaug nuo 4 men su biskiu. Dariau ivaires ir skystesnes ir tirstesnes, ir su misinuku maisiau ir su sultinuku, kuriame vire darzoves, bet maniske niekaip nenorejo jo valgyt. Skysta per buteliuka turbut per sunku buvo istraukt, o tirsto su sauksteliu nenorejo valgyt(laikydavo burnoj, ko gero nemokejo nuryt). Tai as nusprendziau, kad dar per anksti ir nutraukiau ta primaitinima. Po kokiu 3 savaiciu pabandziau duoti sauksteliu pagramdyto banano ir ji puikiausiai nuryjo. Tada vel pradejau duot darzoviene is saukstelio. Aisku, kol suvalgo, visa issiterlina, bet be sito jau niekas neapseina:) dar turiu tokia gudrybe-kai pietum valgom darzoviene, visada turiu dar buteliukyje paruosus siek tiek misinuko, tai jei nenori nuryt is saukstelio, is karto kisu buteli, tai su misinuku kartu ir darzoves nuryja:) o dar duodu grudines kosytes, jas darau skystas ir puikiai geria is buteliuko. bet cia jau nuo 5 menesiu pradejau duot. Tai tokia mano patirtis. O tiesa, kodel gyd. neleido darzovienes is buteliuko? juk pienuka tai geria. Mano manymu, jei vaikuciui taip tiks ir patiks, bent jau as duociau. Juk ir zandikaulis dirba, mankstinasi. Nors, aisku, jusu atvejis, kiek kitoks, tai gal jai labiau matyt...