Grashkyte,bandžiau su tais bigudukais
Gražiai Susibangavo Plaukai
Bet kažkodėl sunkokai tas plastmasiukas užsispaudžia
kai plaikus pasitrumpinau, tai plaukus suku su plastmasiniais suktukais, ant kuriu kokie kabliukai smulkus, zinote, kur linmpa prie visko
QUOTE(Paloma:) @ 2008 04 17, 22:33)
Luisana
Be galo Daili
Nerealiai Graži
Jos Plaukai ir Grožis Dievulio Dovana,tokių žnyplės nepadarys
bet mačiau kelias Foto iš užkulisių,ten Ji su stambiais bigudukais 
Bet zinok man kyla toks itarimas kad pas ja priauginti..nemanai?
o kur dar be eurokos, be drogu..nebrangiai yra pirkt suktuku? noreciau plastmasiniu kokiu 3.5 -4cm skersmens,,
as tai putom patepu
QUOTE(Mayte @ 2008 04 18, 18:22)
Bet zinok man kyla toks itarimas kad pas ja priauginti..nemanai?
nes pvz palyginus RW ir jos dabartines fotkes tai plaukai labai skiriasi...tada tokie ''skysti'' ir ploni buvo palyginus su dabartine kupeta
nors dbr gerokai graziau jai taip
Na matai praėjo 5 metai nuo RW
Gal Kosmadoje būtų pigesnių suktukų
QUOTE(Paloma:) @ 2008 04 18, 19:12)
Na matai praėjo 5 metai nuo RW
Aišku negaliu garantuoti,kad nepriauginti,bet nesvarbu,Ji nerealiai Graži
Ir CUP'e yra tokia prof. kosmetikos parduotuvė ,pirmame aukšte ,prie Vaistinės,pamiršau pavadinimą
ten yra nebrangių suktukų 
Kad grazi tai cia faktas
Kad as ne vilniete
linutiaaa, na gavosi gerai? kaip atrodo plaukai virsugalvyje?
man tai kiek bandau sukti tai virsugalvyje plaukai labai negraziai atrodo... Sukrite tokie, priploti
Papildyta:
imeskit kas nors paraloniniu su vielute foto
Papildyta:
o nesunku juos is plauku iskrapstyt?
man tai kiek bandau sukti tai virsugalvyje plaukai labai negraziai atrodo... Sukrite tokie, priploti
Papildyta:
imeskit kas nors paraloniniu su vielute foto
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 18, 17:35)
kai plaikus pasitrumpinau, tai plaukus suku su plastmasiniais suktukais, ant kuriu kokie kabliukai smulkus, zinote, kur linmpa prie visko
o nesunku juos is plauku iskrapstyt?
QUOTE(Kelsey @ 2008 04 20, 16:13)
linutiaaa, na gavosi gerai? kaip atrodo plaukai virsugalvyje?
zinok dar nebandziau visa galva susisukti, neprisiruosiu dar vis.... o tie limpantys, tai man tikras siaubas, viena karta galvojau, kad reiks plaukus nukirpti
QUOTE(Paloma:) @ 2008 04 18, 16:13)
Grashkyte,bandžiau su tais bigudukais
Gražiai Susibangavo Plaukai
Bet kažkodėl sunkokai tas plastmasiukas užsispaudžia 
Super, kad gavosi ir patiko
nu reiks eit i droga pirkti tu spiraliu
niekaip neprisiruosiu
Mano patirtis:
smulkus su lipdukais suvelia plaukus ir labai smulkia susuka kur prikibe o kur pabege tai tiesus - rezultatas neigiams.
stambus bigudukai su lipdukais geriau nei smulkus bet ir nelabai patenkinta.
samulkus zali porolononiai su limpancia juostele per viduriuka is avono/orifleimo smulkiai susuka ir lengvia issisuka. Reikia persiuti pati biguduka kad neisleistu sruogu. Priimtiniausias variantas.
smulkus su lipdukais suvelia plaukus ir labai smulkia susuka kur prikibe o kur pabege tai tiesus - rezultatas neigiams.
stambus bigudukai su lipdukais geriau nei smulkus bet ir nelabai patenkinta.
samulkus zali porolononiai su limpancia juostele per viduriuka is avono/orifleimo smulkiai susuka ir lengvia issisuka. Reikia persiuti pati biguduka kad neisleistu sruogu. Priimtiniausias variantas.