Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie suktukai (bigudukai) plaukams geriausi

Grashkyte,bandžiau su tais bigudukais smile.gif Gražiai Susibangavo Plaukai wub.gif Bet kažkodėl sunkokai tas plastmasiukas užsispaudžia unsure.gif
Atsakyti
kai plaikus pasitrumpinau, tai plaukus suku su plastmasiniais suktukais, ant kuriu kokie kabliukai smulkus, zinote, kur linmpa prie visko
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2008 04 17, 22:33)
Luisana  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif Be galo Daili  wub.gif  wub.gif Nerealiai Graži  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif Jos Plaukai ir Grožis Dievulio Dovana,tokių žnyplės nepadarys  biggrin.gif bet mačiau kelias Foto iš užkulisių,ten Ji su stambiais bigudukais  4u.gif

Bet zinok man kyla toks itarimas kad pas ja priauginti..nemanai? unsure.gif g.gif nes pvz palyginus RW ir jos dabartines fotkes tai plaukai labai skiriasi...tada tokie ''skysti'' ir ploni buvo palyginus su dabartine kupeta ax.gif nors dbr gerokai graziau jai taip 4u.gif
o kur dar be eurokos, be drogu..nebrangiai yra pirkt suktuku? noreciau plastmasiniu kokiu 3.5 -4cm skersmens,,
Atsakyti
O kokias plauku priemones naudojant pries sukant plaukus? Zele,plauku putas ar dar ka? Gal yra spec priemoniu,del kuriu plaukai graziau susigarbanoja?
Atsakyti
as tai putom patepu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 04 18, 18:22)
Bet zinok man kyla toks itarimas kad pas ja priauginti..nemanai?  unsure.gif  g.gif  nes pvz palyginus RW ir jos dabartines fotkes tai plaukai labai skiriasi...tada tokie ''skysti'' ir ploni buvo palyginus su dabartine kupeta ax.gif  nors dbr gerokai graziau jai taip 4u.gif

Na matai praėjo 5 metai nuo RW 4u.gif Aišku negaliu garantuoti,kad nepriauginti,bet nesvarbu,Ji nerealiai Graži wub.gif

Gal Kosmadoje būtų pigesnių suktukų unsure.gif Ir CUP'e yra tokia prof. kosmetikos parduotuvė ,pirmame aukšte ,prie Vaistinės,pamiršau pavadinimą blush2.gif ten yra nebrangių suktukų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paloma:): 18 balandžio 2008 - 18:15
QUOTE(Paloma:) @ 2008 04 18, 19:12)
Na matai praėjo 5 metai nuo RW  4u.gif Aišku negaliu garantuoti,kad nepriauginti,bet nesvarbu,Ji nerealiai Graži  wub.gif

Gal Kosmadoje būtų pigesnių suktukų  unsure.gif Ir CUP'e yra tokia prof. kosmetikos parduotuvė ,pirmame aukšte ,prie Vaistinės,pamiršau pavadinimą  blush2.gif ten yra nebrangių suktukų  4u.gif

Kad grazi tai cia faktaswub.gif
Kad as ne vilniete smile.gif o kosmaoj ziurejau tai ir nieko gero...na reisk toliau ieskot..gal i kokia kirpyklos parduotuve uzsuksiu.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mayte: 18 balandžio 2008 - 18:46
linutiaaa, na gavosi gerai? kaip atrodo plaukai virsugalvyje?
man tai kiek bandau sukti tai virsugalvyje plaukai labai negraziai atrodo... Sukrite tokie, priploti biggrin.gif
Papildyta:
imeskit kas nors paraloniniu su vielute foto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 18, 17:35)
kai plaikus pasitrumpinau, tai plaukus suku su plastmasiniais suktukais, ant kuriu kokie kabliukai smulkus, zinote, kur linmpa prie visko

o nesunku juos is plauku iskrapstyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 04 20, 16:13)
linutiaaa, na gavosi gerai? kaip atrodo plaukai virsugalvyje?
man tai kiek bandau sukti tai virsugalvyje plaukai labai negraziai atrodo... Sukrite tokie, priploti biggrin.gif

zinok dar nebandziau visa galva susisukti, neprisiruosiu dar vis.... o tie limpantys, tai man tikras siaubas, viena karta galvojau, kad reiks plaukus nukirpti blink.gif jie man taip isipainiojo..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2008 04 18, 16:13)
Grashkyte,bandžiau su tais bigudukais  smile.gif Gražiai Susibangavo Plaukai  wub.gif Bet kažkodėl sunkokai tas plastmasiukas užsispaudžia  unsure.gif

Super, kad gavosi ir patiko thumbup.gif jo tas plastmasiukas sunkokai uzsispaugzia, bet as pati galiuka plauku suslapinu, tai plastmasiukas geriau slysta bigsmile.gif isigudrinau lotuliukas.gif
Atsakyti
nu reiks eit i droga pirkti tu spiraliu biggrin.gif niekaip neprisiruosiu smile.gif
Atsakyti
Mano patirtis:
smulkus su lipdukais suvelia plaukus ir labai smulkia susuka kur prikibe o kur pabege tai tiesus - rezultatas neigiams.
stambus bigudukai su lipdukais geriau nei smulkus bet ir nelabai patenkinta.
samulkus zali porolononiai su limpancia juostele per viduriuka is avono/orifleimo smulkiai susuka ir lengvia issisuka. Reikia persiuti pati biguduka kad neisleistu sruogu. Priimtiniausias variantas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irma77: 01 gegužės 2008 - 13:51