Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie suktukai (bigudukai) plaukams geriausi

Grashkyte,nerealiai Gražu wub.gif wub.gif Turiu tokius bigudukus,dar naudoju vaškinius ir su lipdukais,bet su lipdukais man suvelia plaukus blush2.gif Arba aš nemoku jais naudotis biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(graShkyte @ 2008 03 28, 09:17)

nu super bigsmile.gif kaip is reklamos plaukai bigsmile.gif reikes ir man situs bigudukus tada pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 03 28, 18:22)
wub.gif niu labai graziai  wub.gif o tu ir isleidusi jokiu priemoniu fiksavimui nenaudoji? ax.gif  ir kiek laiko issilaiko garbanos? ax.gif

As tai jokiu priemoniu ne naudoju, tai laiko man taip stipriai garbanuota viena diena, o kira silpnai garbanuota mirksiukas.gif vat manau gal kokia priemone panauduot ilgiau laikys, bet noriu, kad plaukai butu minksti g.gif
Papildyta:
[quote=Paloma:),2008 03 29, 17:28]Grashkyte,nerealiai Gražu  wub.gif  wub.gif Turiu tokius bigudukus,dar naudoju vaškinius ir su lipdukais,bet su lipdukais man suvelia plaukus  blush2.gif Arba aš nemoku jais naudotis  biggrin.gif  blush2.gif
Aciu ,labai malonu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo graShkyte: 31 kovo 2008 - 10:15
QUOTE(svetelis @ 2008 03 27, 10:12)
cia brangoka....o gal kas matete tokius guminius kur pirkti?
user posted image

nu va duoduosi po Eurokas, drogus ir Kosmadas ir nerandu guminiu biguduku. Gla kas kokioje konkrecioje pardeje matete?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 04 01, 18:27)
nu va duoduosi po Eurokas, drogus ir Kosmadas ir nerandu guminiu biguduku. Gla kas kokioje konkrecioje pardeje matete?

as tai man rodos kosmadoje ju maciau g.gif
bet va, niekur nerandu spiraliniu, matyt panikes ispirkot biggrin.gif gal kur netycia kas kaune uzmate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelita @ 2008 03 28, 17:21)
Na jei miegoti su bigudukais tai tinka tik paraloniai taip vadinami papilotemis.Bet as naudoju elektrinius ir esu labai patenkinta.Per pora minuciu kol darausi makiaza gaunasi labai grazios garbanos wub.gif

Kokie cia elektriniai suktukai? bigsmile.gif ir as noriu greitu garbanu, nes su paprastais ner kantrybes, ir nesigauna graziai susukt. Nors pas grashkyte grazu labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 04 01, 18:27)

Tokius kaip foto tikrai maciau kazkuriam Droge Laisves alejoj.

QUOTE(linutiaaa @ 2008 04 01, 20:19)
as tai man rodos kosmadoje ju maciau g.gif
bet va, niekur nerandu spiraliniu, matyt panikes ispirkot biggrin.gif  gal kur netycia kas kaune uzmate? ax.gif

Spiraliniu siandien maciau abiejuose Droguose Laisves alejoj - ten kur prie centrinio pasto keli tik vnt buvo, o netoli soboro labai daug. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 04 08, 18:48)

Spiraliniu siandien maciau abiejuose Droguose Laisves alejoj - ten kur prie centrinio pasto keli tik vnt buvo, o netoli soboro labai daug. wink.gif

dekui dekui,jau siaip taip isigijau, tik dar neisbandziau,
dar tik idomu, ar ju buna skirtingo storumo, gal esate kas pastebeje? ax.gif
Atsakyti
as tai naudoju paraloninius kuriu viduje yra vielute, man jie thumbup.gif ir miegot gerai ir gfalbanos grazios, kazkada turejau is Oriflame tokius zalius paraloninius tai tie irgi labai geri buvo, tik va suo sugrauze sad.gif
Atsakyti
nusipirkau snd droge tokius poroloninius su vielute viduj.....tokie ''fuflo'' atrodo nu bet pabandymui tiks smile.gif nes net nzn ar man patiks plaukuciu isvaizda po to... Kaip jus su tokias garbanojat?kazkokiu priemoniu pries tepant dedat? Jais reikia slapius ar tik dregnus vos plaukus sukt? Aciu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 04 08, 22:05)
dekui dekui,jau siaip taip isigijau, tik dar neisbandziau,
dar tik idomu, ar ju buna skirtingo storumo, gal esate kas pastebeje? ax.gif

As tik po sio forumo uzmaciau ju realiai pirkt, bet storumo kito niekur nemaciau.

Bandziau idomumo delei nusipirkus paziuret kaip sukt reikes, tai man biski vargas ax.gif Uzkisu sruoga,o po to puse isslysta plauku iki kol dasunta i kuria puse sukt lotuliukas.gif
Atsakyti
Su kokiais bigudukais reiketu sukti plaukus bei kokias priemones naudoti norint isgauti stai toki efekta? smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hearta: 13 balandžio 2008 - 19:42