Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie suktukai (bigudukai) plaukams geriausi

aga ash ir niekaip neishgaunu paslapties kaip ishgauti bangas, o ne garbanas, kad plaukai butu tokie banguoti didelem bangom.Mano kirpeja kiek yra sakius, tai tais limpanciais neishgausi tokiu dalyku, nes jie skirti pakelti plauka nuo shaknu.O sekmes recepto tai neatradau iki shiol tai schmoll.gif ir vaikshtau tiesiaplauke
Atsakyti
Hm, sakai tie lipnus tam netinka.. g.gif o tai idomu jeigu siaip kokie paprasti stambus suktukai, jie padarytu dideles bangas ar irgi ne..??
Atsakyti
Man tai labai patinka garbanos. Mano plaukai yra ilgi ir tiesus. Žinau, kad nesveika miegoti su susuktais plaukais, bet nors kartą per mėnesį manau galima. Turiu suktukus su lipučkem. Tik dar nei karto nemiegojau. Reikės pabandyti.
Anksčiau plaukus susukdavau su žniplėmis, bet bigudukai manau gėriau negu karštos žniplės.
Atsakyti
As radau savo miestuke suktukus kur nelimpa prie plauku, nes daug kam is mano pazystamu isimant tokius suktukus istysdavo visa garbana ir nebelikdavo vaizdo. doh.gif Tai tokius plastmasinius nusipirkau kur is dvieju daliu susideda: ant vienos plauka uzvynioji o kita dali dedi ant virsaus, kad prilaikytu plauka.
O kas del suktuku dydzio tai tie suktukai "pepilotes" yra grynai garbanoms, o jei nori bangu tai reikia didelio skersmens suktukus pirkti, nes kuo didesnis suktukas, tuo ta garbana tokia didesne, o kuo didesne garbana tuo maziau susisukusi ir panaseja i banga... Kur buna skersmuo ten kokie trys, keturi ir daugiau cm tai jau labiau bangos gaunasi nei garbanos..... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
[user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kriszte @ 2007 12 17, 18:46)

Čiotkai, bigsmile.gif ačiūūūū 4u.gif
Atsakyti
Man dideli suktukai daug labiau patinka nei tos barangos sulenkiamos. Sruogos gaunasi dailesnes. As turiu gal kokiu 4 rusiu bigudukus, ir geriausi yra lygus plastmasiniai. Turiu as ju komplekta, ivairiu dydziu, o ant virsaus uzsideda toks metalinis segtukas, kuris laiko, kad neisirtu. Su lipdukais, jie yra neblogi, bet kai as juos is plauku islupu, tai plaukai pasistoja kaip nuo elektros soko, kazkaip nelabai man jie. Del patogumo, tai medziaginiai sulenkiami yra patogiausi, bet man ju rezultatas tai toks siaip sau...
Atsakyti
QUOTE(Gerta @ 2006 04 27, 15:17)
Gal turite nuomuonių apie elektrinius bigudukus. Kažkada naudojausi, bet laikui bėgant susidevėjo  verysad.gif ...  Dabar mačiau parduotuvėje, na akivaizdu, kad su visokiais patobulinimais, paviršius padengtas aksomu, įkaista per pora minučių, dar visokie jonai, monai ir t.t  thumbup.gif , kiti buvo medžiaginiai matyt irgi su besilankstancia vielute, kad butu galima fiksuoti plaukus, jie irgi šildomi elektra, įkaista tipo per 1 min ar panašiai. Lyg ir patiko bet va taip ir 100% nesiryžtu pirkti, et gal mamyčių dienai padovanos doh.gif

aš turiu elektrinius suktukus. laidą nuo dėžutes įkiši į rozetę 20 minučių prieš sukimą, įkaista, susuki plaukus, palaikai 20 minučių ir išimi. labai patogu, galima prieš darbą pasidaryt, neužima daug laiko. pirkau parduotuvėje "Prekės kirpėjams" Kaune. Gal 114 Lt mokėjau. Dėžutėje 20 vnt. trijų storumų
Atsakyti
o kur pirkti didelius bigudukus, bet nelimpancius, o su metaliniu segtuku, kuris laiko kad neisirtu? droge, eurokos ziurinejau, tai tik limpantys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 12 19, 08:57)
o kur pirkti didelius bigudukus, bet nelimpancius, o su metaliniu segtuku, kuris laiko kad neisirtu? droge, eurokos ziurinejau, tai tik limpantys  g.gif

As gyvenu uzsienyje, tai cia ju pilna visuose prekybos centruose. As kazkodel manau, kad kiekviena Maxima ju turetu tureti... g.gif tikrai keista. Gal pabandyk susirasti kokia specializuota parduotuve kirpejoms.
Atsakyti
arteja kaip sakant tokia svarbi proga biggrin.gif tai va, noreciau pati pasibanguoti plaukus, niu kiek esu vis bandzius ir visaip...rezultatu likau vis tiek ne itin patenkinta...man paskui tos bangos ne itin ilgai laikosi...gal sakau zinot kokias neblogas priemones, kuriomis reiktu pries sukant papurkst, patept ar dar kaip?
oi, kaip buciau dekinga uz koki patarima blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
o as naudoju parafininius. aisku nakti su jais nelabai pamiegosi. bet uztenka net 20 minuciu kad susigarbanotu plaukai ir patogu nereikia plauku slapinti tongue.gif
Atsakyti