Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie suktukai (bigudukai) plaukams geriausi

QUOTE(Gošytė @ 2006 11 02, 21:41)
Noriu papašyt pagalbos  blush2.gif  Visur ieškojau super didelių suktukų plaukam, kad negarbanotų smulkiai, o tik pakeltų nuo šaknų plaukus, bet niekur neradau...  verysad.gif Gal kas matėt? Būčiau baisiai dėkinga  ax.gif

As irgi tokiu noriu !!! Kad pakeltu saknis ir siek tiek suteiktu forma bigsmile.gif
Atsakyti
Paieškokite parduotuvėse kirpykloms ir grožio salonams. 4u.gif
Atsakyti
Baisiai gėda, kad tokia neapsišvietus esu, bet... kur tokias parduotuves Vilniuj galima būtų rasti? flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2006 04 22, 15:23)
kadangi mano plaukai ilgi ir tiesūs, tai kartais norisi šiek tiek pasikeisti  lotuliukas.gif todėl suku plaukus, naudoju "paraloninius" suktukus, o jų viduje yra tokia vielutė, tai ji ir prilaiko, kad plaukai neišsibėgiotų
jei sumąstau miegoti su jais, tai užsirišu kokią skarelę, nes vieną kartą atsibudusi ryte ant galvos radau tik pusę suktukų  biggrin.gif

As irgi turiu tokius bigudukus ir darau taip pat kaip tu mirksiukas.gif

Dar turiu didelius, su jiais miegoti nepatogu, o ir nebandziau, bet po ju labai purus ir banguoti plaukai thumbup.gif

Pirkau Droge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gošytė @ 2006 11 04, 02:38)
Baisiai gėda, kad tokia neapsišvietus esu, bet... kur tokias parduotuves Vilniuj galima būtų rasti?  flirt.gif

Aš dažniausiai einu į parduotuvę Vilniuje šalia Mindaugo Maximos, Algirdo gatvėje.
Atsakyti
Liabai ačiū Renačiuk : bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gošytė @ 2006 11 07, 23:39)
Liabai ačiū Renačiuk  : bigsmile.gif

Jeigu dar nebuvai toj parduotuvėj, tai ir neik - aš vakar buvau, bet parduotuvės ten jau nebėra. Kur išsikėlė - neparašyta verysad.gif Labai gaila, man reikia šampūno, kurio buvo ten, o kitos tokios parduotuvės - nelabai žinau. verysad.gif Lyg Savanoriuose buvo, bet tiksliai nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Renačiukas @ 2006 11 08, 11:00)
Jeigu dar nebuvai toj parduotuvėj, tai ir neik - aš vakar buvau, bet parduotuvės ten jau nebėra. Kur išsikėlė - neparašyta  verysad.gif Labai gaila, man reikia šampūno, kurio buvo ten, o kitos tokios parduotuvės - nelabai žinau.  verysad.gif Lyg Savanoriuose buvo, bet tiksliai nežinau.

Niu va... verysad.gif O as jau apsidziaugiau doh.gif
Atsakyti
Taigi droguose, eurokosuose ir visose grožio prekių parduotuvėse biggrin.gif
Atsakyti
Nu tai tuose droguose ir eurkosuose pakankamai maži suktukai verysad.gif Man reikia tikrai DIDELIŲ suktukų, nes plaukai ilgi, o smulkiu garbanų nenoriu schmoll.gif Help!!!!! Padėkit, gal kas žino parduotuvių kirpykloms ir pan.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gošytė @ 2006 11 12, 01:41)
Nu tai tuose droguose ir eurkosuose pakankamai maži suktukai  verysad.gif Man reikia tikrai DIDELIŲ suktukų, nes plaukai ilgi, o smulkiu garbanų nenoriu  schmoll.gif  Help!!!!! Padėkit, gal kas žino parduotuvių kirpykloms ir pan.?  g.gif

Labai daug visokių suktukų plaukams mačiau parduotuvėje "Medinės šukos" Vokiečių gatvėje angel.gif Tikiuosi, rasi ten ką nors
Atsakyti
as kartais megstu subanguoti plaukus, tai darau taip :imi sruoga, sulankstai i kokias 4 dalis, prisegi segtuku prie galvos ir papurskiu laku lenkimo vietas...
bet vat tokiu budu iseina tik labai silpnos bangos, o as noreciau tokiu "gilesniu" siek tiek , tai vat galvoju reiktu nusipirkti kokiunors stambiu suktuku..
Tai toks klausimuks iskilo: kokius suktukus pirkti stambioms bangoms isgauti?
ir dar toks..gal ir kvailai pasirodys, bet neikada nenaugojau tokiu suktuku kur "lipuckos" , nezianu kaip ten jie konkreciai vadinasi, tai: nuo ju plaukais nesusivels , neprilips?? Nes as kartais neveksla ir i paprasta apvalu sepeti sugebu ikliuti, tai cia isvis baisu.. blush2.gif
Atsakyti