Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie suktukai (bigudukai) plaukams geriausi

QUOTE(linutiaaa @ 2008 01 10, 23:01)
arteja kaip sakant tokia svarbi proga biggrin.gif  tai va, noreciau pati pasibanguoti plaukus, niu kiek esu vis bandzius ir visaip...rezultatu likau vis tiek ne itin patenkinta...man paskui tos bangos ne itin ilgai laikosi...gal sakau zinot kokias neblogas priemones, kuriomis reiktu pries sukant papurkst, patept ar dar kaip?
oi, kaip buciau dekinga uz koki patarima   blush2.gif  ax.gif  4u.gif

aš susipurškiu wellaflex priemonę "24 stunden volumen"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leandra: 13 sausio 2008 - 16:09
QUOTE(Leandra @ 2008 01 13, 17:09)
aš susipurškiu wellaflex priemonę "24 stunden volumen"
user posted image

aciukas 4u.gif o koks efektas? per daug nesulipina? blush2.gif
Atsakyti
Aš iš Oriflame nusipirkau bigudžius, esu visai jais patenkinta thumbup.gif metai kaip naudoju ir miegot patogūs ax.gif
Atsakyti
o gal esat siaip kur dar uzmaciusios pirkt normaliu bigudziu (ne tu limpanciu) g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 01 15, 17:15)
o gal esat siaip kur dar uzmaciusios pirkt normaliu bigudziu (ne tu limpanciu)  g.gif

Aš pirkau Kaune Mickevičiaus g. esančioje parduotuvėje.
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2008 01 15, 13:22)
Aš pirkau Kaune Mickevičiaus g. esančioje parduotuvėje.

aciukas, reikes apsilankyti, dar nesu ten uzsukus 4u.gif
o siaip kokiy mazdaug kainu galima tiketis? ax.gif taip seniai bepirkus, nesigaudau kiek jie dabar mazdaug kainuoja... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 01 15, 17:26)
o siaip kokiy mazdaug kainu galima tiketis?  ax.gif  taip seniai bepirkus, nesigaudau kiek jie dabar mazdaug kainuoja... doh.gif  blush2.gif

Aš pirkau nelimpančius suktukus 4 cm skersmens, mokėjau 11 Lt.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 01 15, 13:26)
o siaip kokiy mazdaug kainu galima tiketis?  ax.gif  taip seniai bepirkus, nesigaudau kiek jie dabar mazdaug kainuoja... doh.gif  blush2.gif

va, daba tik susimasciau, gal galite pasakyti tiksliau kas per parduotuve mickeviciaus gatveje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 01 16, 04:21)
va, daba tik susimasciau, gal galite pasakyti tiksliau kas per parduotuve mickeviciaus gatveje?  blush2.gif

Nuo picerijos "milano" einant link Kęstučio g. yra kirpykla ir ten pat parduotuvė, kuri prekiauja prof.ir ne tik priemonėmis. Visai šalia gėrimų pasaulio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2008 01 16, 07:40)
Nuo picerijos "milano" einant link Kęstučio g. yra kirpykla ir ten pat parduotuvė, kuri prekiauja prof.ir ne tik priemonėmis. Visai šalia gėrimų pasaulio. 4u.gif

reiks ir man ten užsukti, pasižvalgyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edka @ 2008 01 19, 20:05)
reiks ir man ten užsukti, pasižvalgyt smile.gif

o as jau ten isigijau, patenkinta smile.gif ax.gif
Atsakyti
čia yra pirkti "karštų" plaukų suktukų
Atsakyti