Įkraunama...
Įkraunama...

Kokie suktukai (bigudukai) plaukams geriausi

Sveikutes bigsmile.gif
As tai suku ant tokiu biguduku
user posted image
Jokiu priemoniu fiksavimui ne naudiju tik vandeni bigsmile.gif
Plaukus reukia sukt nuo saknies pagal spirale, o galiuka uzfuksiut plasmasiuku ax.gif
Laikau apie 2val kol plaukai isdziuvo, isemus bigudukus vaizdas toks lotuliukas.gif
user posted image
O tada pirstais susukuoju thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(graShkyte @ 2008 03 28, 10:17)
Sveikutes  bigsmile.gif
As tai suku ant tokiu biguduku
user posted image
Jokiu priemoniu fiksavimui ne naudiju tik vandeni  bigsmile.gif
Plaukus reukia sukt nuo saknies pagal spirale, o galiuka uzfuksiut plasmasiuku   ax.gif
Laikau apie 2val kol plaukai isdziuvo, isemus bigudukus vaizdas toks  lotuliukas.gif
user posted image
O tada pirstais susukuoju  thumbup.gif
user posted image

GraShkyte, kaip gražiai atrodo plaukiukai bigsmile.gif pasaka wub.gif kur tokių bigudy rasti būtų galima ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėjuke: 28 kovo 2008 - 10:46
QUOTE(vėjuke @ 2008 03 28, 11:41)
GraShkyte, kaip gražiai atrodo plaukiukai  bigsmile.gif pasaka  wub.gif kur tokių bigudy rasti būtų galima ? g.gif

Aciu blush2.gif
As pirkau droge 10vnt pakuotei ir kaina rodos 14lt
Atsakyti
QUOTE(graShkyte @ 2008 03 28, 11:51)
Aciu  blush2.gif
As pirkau droge 10vnt pakuotei ir kaina rodos 14lt

ar 10 pilnai uztenka? ax.gif
Atsakyti
Niu tikrai kaip gražu wub.gif
Aš turiu įvairių suktukų, bet neturiu kantrybės laukti lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar Tavo plaukai per 2 val. išdžiūna? Mano tai ne. Kad plaukai susisuktų, aš per naktį su bigudžiais turiu pamiegot. Taigi kieti netinka. Nebent atsisėdus miegočiau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 03 28, 12:04)
ar 10 pilnai uztenka? ax.gif

As tai nupirkau 2 pakuotes, jei skubu tai susuku ant kokiu 8-9 suktuku bigsmile.gif
Bet grazu kai ir ant 18 wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rutakuc @ 2008 03 28, 12:26)
Ar Tavo plaukai per 2 val. išdžiūna? Mano tai ne. Kad plaukai susisuktų, aš per naktį su bigudžiais turiu pamiegot. Taigi kieti netinka. Nebent atsisėdus miegočiau. lotuliukas.gif

Tai as suku tik sudrekintus plaukus, o ne slapius biggrin.gif
Jei slapesni, tai ilgiau laikau, reikia tiesiog paliest ar jau sausi mirksiukas.gif
O per nakti tai ir su minkstais ne miegu, plauku gaila verysad.gif
Atsakyti
graShkyte ačiū už info 4u.gif , reiks nusipirkt man tuos "bigudi", labai jau gražiai atrodo bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Wasarė @ 2008 03 28, 14:26)
graShkyte ačiū už info 4u.gif , reiks nusipirkt man tuos "bigudi", labai jau gražiai atrodo bigsmile.gif .

Prasom mirksiukas.gif malonaus sukimo thumbup.gif
Atsakyti
Na jei miegoti su bigudukais tai tinka tik paraloniai taip vadinami papilotemis.Bet as naudoju elektrinius ir esu labai patenkinta.Per pora minuciu kol darausi makiaza gaunasi labai grazios garbanos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(graShkyte @ 2008 03 28, 10:17)
Jokiu priemoniu fiksavimui ne naudiju tik vandeni  bigsmile.gif
Plaukus reukia sukt nuo saknies pagal spirale, o galiuka uzfuksiut plasmasiuku  ax.gif
Laikau apie 2val kol plaukai isdziuvo, isemus bigudukus vaizdas toks  lotuliukas.gif
user posted image

wub.gif niu labai graziai wub.gif o tu ir isleidusi jokiu priemoniu fiksavimui nenaudoji? ax.gif ir kiek laiko issilaiko garbanos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2008 03 28, 10:13)
Man patys geriausi suktukai yra su sereliais. kai turejau ilgus plaukus, sukdavau su 6 cm skersmens suktukais.....labai graziios dideles garbanos gaudavos. O trumpesniems plaukams naudoju 3-4 cm skersmens suktukus. Susukdavau dar vos vos dregnus plaukus, karts nuo karto juos padziovindavau dziovintuvu, o po 1 valandos puikuodavausi graziais, banguotais, puriais plaukais  rolleyes.gif

O kaip jie mazdaug atrodo? blush2.gif ir kur kalima tokius isigyti? rolleyes.gif
Atsakyti