Ir iškilo toks gana kvailas klausimas. Mums pasakė, kad sąrašas priimtųjų bus pakabintas foje birželio 20d. 12h. O internetiniame gimnazijos puslapyje taip pat įdeda šiuos sąrašus? Kažkaip kvaila manau būtų važiuoti pasižiūrėti 20 dieną sąrašus ar esu, ar ne, o paskui 21-22 dienom vėl (jeigu priėmė) važiuot pasirašyt sutartį.
Sveiki. Gal yra būsimų 11-okų bandančių stot į Rasą? 
Ir iškilo toks gana kvailas klausimas. Mums pasakė, kad sąrašas priimtųjų bus pakabintas foje birželio 20d. 12h. O internetiniame gimnazijos puslapyje taip pat įdeda šiuos sąrašus? Kažkaip kvaila manau būtų važiuoti pasižiūrėti 20 dieną sąrašus ar esu, ar ne, o paskui 21-22 dienom vėl (jeigu priėmė) važiuot pasirašyt sutartį.
QUOTE(Gimnazistas @ 2012 06 15, 13:29)
užteks metinio 9,7 ir 50 taškų iš stojamojo testo kad patekčiau į vdu klasę?
Turėtų užtekti
QUOTE(verify @ 2012 06 20, 14:48)
Patekau i 1C ir labai kvailai gavos, nezinau, ar cia universitetine, ar ne. Gal kas zino?
D
Labas
QUOTE(Kitty Kat @ 2012 06 20, 15:29)
Jėgaaaa! Taip dziaugiuosi
QUOTE(verify @ 2012 06 20, 15:31)
Teeeip, bent jau su vienu žmogumi susipažinusi būsiu