QUOTE(Pou @ 2012 05 06, 19:29)
Indre, buckis tau brangioji.
Mamukai, su MŪSŲ diena.
Youuuu,hoooooo, kaip grazuuuuu..

Ir as noriu tokiu atviruku, noriu noriu....
QUOTE(Scintilla @ 2012 05 06, 20:41)
Mums ši diena nepraėjo be nuotykių....mažasis būdamas pas močiutę susilaužė raktikaulį

Oho, na bet ir judriukas. Bet as sakau-visada gali but dar blogiau, gal truputi ismoks atsargesnis but po tokiu nuotykiu...

Balionelis maziukui.
QUOTE(Žvėriukė @ 2012 05 07, 16:15)
LisJa, taip su savarankiskumu labai pasistumejom...kazkaip dar po dienos stacionaro mums psichologe paminejo, kad be spalvu, skaiciu, formu gyvent galit, bet savarankiskumo reikia butinai ismokt ir ismokt tokiu dalyku, kad nekeltu problemu mums ir aplinkiniams. Tai ir dejom ir dabar dedam pagrinde visas pastangas i ta savarankiskuma...tik aisku ir spalvu nepamirstam
O siaip tai pastebiu savo vaikutyje pasikeitimu

Pradeda dominti vis daugiau dalyku...ir geles, ir medziu lapai, ir zole, ir pauksciai idomu pasidare

Kazkaip dar rudeni nei silta, nei salta jam ant tokiu dalyku buvo

O dabar ziurek ir nesiojas kokia gelyte nusiskynes....ziuri, uosto, tyrineja.

Saunuolis vyrukas. Geras patarimas del to savarankiskumo, tik mums tai gerokai dar sunku sitoje vietoje..Nors dirbam, dirbam puoduko labui...
O del geru pokyciu-tai laaabbbaai smagu gideti...

Gal is tikro taip ir yra, kad besikeisdami jie kartais ir telieka autistukais, bet tokiais, kad niekad nepasakytum to nezinodamas..
Pas mus irgi sirdyse pavasareja. Maniskis nu nezinau-buna diena, kad labai liudna, bet kartais....Siandien gal tik pora kartu parodziau ir paaiskinau principa-"paziuri i paveiksiuka, surandi toki pat daikta namuose ir man parodai". Nu ir ka-ne visais atvejais, bet kokia 70 proc suranda teisingai. Aisku tie daiktai "kaip tycia" metosi kur nors visai salia

, bet man nerealiai smagu, kad jis taip gerai suvokia, ko is jo noriu, greitai perpranta uzduotis ir taip noriai jas vykdo. Vis geriau ziuri knygutes, paveiksliukus...Aisku svetimoj aplinkoj tai irgi-nei trecdalio tiek nepademonstruotu,ka namuose sugeba...Bet siaip ir man sirdele uzdainuoja kartais paskutiniu metu..