Įkraunama...
Įkraunama...

Insanity programa

QUOTE(eeglle2 @ 2014 05 05, 22:19)
labas vakaras visoms  4u.gif  na ar yra jau praejusiu visas 60 dienu? noreciau suzinoti kiek numetete svorio ir kaip pasikeite kunas? ar sunku buvo pradeti? ar pries tai kanors sportavote ar nieko? as ir noriu pradeti  blush2.gif

dar nebaigiau programos, liko dar pora savaičių. mano tikslas buvo riebaliuko atsikratymas ir kūno sutvirtinimas, svoris nebuvo mano tikslas, nes viskas gerai su juo pas mane. tai galiu pasakyti, kad nuo liemens pamečiau apie 5 cm, ką tikrai pati pastebėjau ir kūnas tai tikrai sutvirtėjo. Sunku pradėti nebuvo, nes prieš tai jau mėnesį buvau sportavus. Žinomas krūvis čia nemažas yra, o ypač antrą mėnesį. jei niekada nesportavus esi, geriau paieškoti ko nors lengvesnio.
pirmo mėn galas jau buvo pabodę, bet šiaip ne taip baigiau, antras mėn įdomesnis, nes yra naujų pratimų kombinacijų. iš tiesų man smagu, aš dedu + thumbup.gif

QUOTE(Avėja @ 2014 05 08, 15:08)
Klausimas sportuojančiom - reikia sportuot ir šeštadienį, bet išvažiuojat ir negalit, kas taip aktualu pavasarį/vasarą, kaip tada? praleidžiat tą treniruotę ar nuo jos pradedat pirmadienį?

tada šeštadienį nesportuoji ir tos dienos treniruotę atkeli į sekmadienį. kai negali daryti treniruotę tiesiog atkeli kada gali, problemų tame nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
gaila, kad sunku ją parsisiųst. Linkomanijos neturiu, o visur kitur nete, bent jau kiek bandžiau, mano antivirusinė atranda virusą doh.gif
Atsakyti
Mes su grupe sporto salej sportuoju, jeigu yra norinciu prisijungti, maloniai prasom.
Atsakyti
Sveiki,

As nuo pirmadienio irgi pagaliau prisiverciau pradeti sportuoti pagal sia programa,nes girdejau daug geru atsiliepimu smile.gif pirmosios dienos sunkios,nes seniai sportavau,tai tikrai nespeju su jais,pailsiu ir pabaigoje jau ant zemes voliojuosi,bet pradzia tikrai patiko ir tikiuosi,kad motyvacija nedings,o ir rezultatai po kiek laiko pasimatys smile.gif didziausias tikslas sustangrinti suglebusi kuna ir nusimesti truputi lasinuku. Labai tikiuosi,kad pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandemum @ 2014 05 27, 21:29)
Mes su grupe sporto salej sportuoju, jeigu yra norinciu prisijungti, maloniai prasom.

kur vyksta?
Atsakyti
Sveikos, ar yra sportuojančių pagal šią programą? 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif Yra dar sportuojančių pagal Insanity?
Aš šiandien pradėjau, pasidariau Fit testą. Prieš pusantrų metų dariau tai ištvėriau 3 savaites ir tada rezultatai buvo labai geri, nors mitybos nelabai žiūrėjau (mažai valgiau, valgiau saldumynus, sumuštinius, užkandžius prie alaus ir vartojau alkoholį), tada tiesiog buvo atostogos man tai negalvojau perdaug apie mitybą, bet dabar sieksiu 100proc. rezultato. Susitvarkiau mitybą, po sporto geriu baltyminį kokteilį, geriu daug vandens, valgau kas 3 valandas, alkoholio nevartoju. Noriu pažiūrėti kiek aš galiu ax.gif smile.gif
Gal yra norinčių kartu pasidalinti pasiekimais? Kartu pasportuoti, pakalbėti apie mitybą sportuojant Insanity? manau ir skaitančioms būtų įdomu ką, kaip ir kiek reikia valgyti, m? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_SiMPle_ @ 2014 08 04, 21:52)
Labas merginos  4u.gif  Yra dar sportuojančių pagal Insanity?
Aš šiandien pradėjau, pasidariau Fit testą. Prieš pusantrų metų dariau tai ištvėriau 3 savaites ir tada rezultatai buvo labai geri, nors mitybos nelabai žiūrėjau (mažai valgiau, valgiau saldumynus, sumuštinius, užkandžius prie alaus ir vartojau alkoholį), tada tiesiog buvo atostogos man tai negalvojau perdaug apie mitybą, bet dabar sieksiu 100proc. rezultato. Susitvarkiau mitybą, po sporto geriu baltyminį kokteilį, geriu daug vandens, valgau kas 3 valandas, alkoholio nevartoju. Noriu pažiūrėti kiek aš galiu  ax.gif  smile.gif 
Gal yra norinčių kartu pasidalinti pasiekimais? Kartu pasportuoti, pakalbėti apie mitybą sportuojant Insanity? manau ir skaitančioms būtų įdomu ką, kaip ir kiek reikia valgyti, m? thumbup.gif

oje, taip karsta, kad as apie sporta nenoriu net pagalvot biggrin.gif bijau, kad sirdis sustos biggrin.gif
nuo rudens as vel jungsiuos cia - patiko man ji, tik antro menesio nepabaigiau blush2.gif si karta tikiuosi viskas bus kitaip ax.gif bet dar palaukim, nenoriu per tokius karscius kankintis - paatostogaukim biggrin.gif
Atsakyti
Mačiau vingio parke vyksta grupiniai užsiėmimai ax.gif
Atsakyti
sveikos, as ir susidomejau sita programele, bet nerandu kur ja parsisiusti, gal galetumet koki linka ideti, aciu
Atsakyti
Baigiau insanity. Rezultatai tikrai labai labai geri.. svorio mesti man nereikejo. Bet buvo probleminiu vietu (pvz slaunys). Nuo tu probleminiu vietu akivaizdziai nukrito cm, ir nemazai. Isryskejo pilvas, dabar tvirtas kaip akmuo, ir nei kiek neperdedu biggrin.gif svoris irgi nukrito, nors ir taip nebuvo ko mesti. Labai isryskejo koju raumenys. Padidejo istverme. Tik labai isvargino treniruotes. Antras menuo isvis ziaurinis. Reikia be galo daug valios. Paskutines savaites reikejo labai save prisiversti sportuoti. Ateityje kartosiu sia programa tai tikrai. Kolkas man poilsis nuo jos, uzsiimsiu kita sportine veikla mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš sportuoju pagal 25min variantą Shaun Focus T25. Jis skirtas neturintiems stipraus fizinio pasirengimo 4u.gif .
Atsakyti