QUOTE(eeglle2 @ 2014 05 05, 22:19)
labas vakaras visoms
na ar yra jau praejusiu visas 60 dienu? noreciau suzinoti kiek numetete svorio ir kaip pasikeite kunas? ar sunku buvo pradeti? ar pries tai kanors sportavote ar nieko? as ir noriu pradeti 

dar nebaigiau programos, liko dar pora savaičių. mano tikslas buvo riebaliuko atsikratymas ir kūno sutvirtinimas, svoris nebuvo mano tikslas, nes viskas gerai su juo pas mane. tai galiu pasakyti, kad nuo liemens pamečiau apie 5 cm, ką tikrai pati pastebėjau ir kūnas tai tikrai sutvirtėjo. Sunku pradėti nebuvo, nes prieš tai jau mėnesį buvau sportavus. Žinomas krūvis čia nemažas yra, o ypač antrą mėnesį. jei niekada nesportavus esi, geriau paieškoti ko nors lengvesnio.
pirmo mėn galas jau buvo pabodę, bet šiaip ne taip baigiau, antras mėn įdomesnis, nes yra naujų pratimų kombinacijų. iš tiesų man smagu, aš dedu +

QUOTE(Avėja @ 2014 05 08, 15:08)
Klausimas sportuojančiom - reikia sportuot ir šeštadienį, bet išvažiuojat ir negalit, kas taip aktualu pavasarį/vasarą, kaip tada? praleidžiat tą treniruotę ar nuo jos pradedat pirmadienį?
tada šeštadienį nesportuoji ir tos dienos treniruotę atkeli į sekmadienį. kai negali daryti treniruotę tiesiog atkeli kada gali, problemų tame nėra