Įkraunama...
Įkraunama...

Insanity programa

QUOTE(Softe24 @ 2014 04 02, 15:39)
Aš 4 aukšte gyvenu ir nieko smile.gif Vakar pradėjau 5 savaitę  thumbup.gif

Ir kaip rezultatai po 4 sav???? ax.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif aš jau po Insanity day 18 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Softe24 @ 2014 04 02, 14:39)
Aš 4 aukšte gyvenu ir nieko smile.gif Vakar pradėjau 5 savaitę  thumbup.gif

Ir kaip 5 savaite?sunkiau nei pirmas menesis?
Pastebi rezultatus?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ducky @ 2014 04 01, 15:10)
pažiūrėjau pora video - nu gi super, bet turbūt tokia programa labiau tinka gyvenantiems nuosavame name, nes jei bute tai kaimynai jaučiu greit policiją iškviestų  biggrin.gif  ar kas nors užsiima iš gyvenančių bute? smile.gif

Na jei vakare velai sokinesi tai gal ir butu nemalonumu:)
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2014 04 02, 18:19)
Ir kaip rezultatai po 4 sav????  ax.gif

Rezultatai tokie kad sustangrėjau labai, atsirado raumenukų ant rankų ir pilvas pagražėjo:)
Anksčiau nepadarydavau nei vieno atsispaudimo. Visada darydavau nuo kelių, nors sportuoju senei įvairų sportą, o nuo insanity padarau visus 15 bigsmile.gif kas mane labai džiugina. thumbup.gif
Yra šiek tiek minusų. Po dviejų savaičių programos labai pradėjo skaudėti čiurnas, teko daryti 3 dienų pertrauką, nes negalėdavau sokinėti. Dabar lyg ir praėjo...
Dar minusas, neliko išvis krūtinės verysad.gif ir svoris labai nukrito. Svėriau apie 54kg, dabar 51kg ūgis 170cm. Maitinuosi pagal trenerio sudarytą mitybą, bet matyt reiks dapildyt savo raciona kaloringesniu maistu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Softe24 @ 2014 04 03, 12:02)
Rezultatai tokie kad sustangrėjau labai, atsirado raumenukų ant rankų ir pilvas pagražėjo:)
Anksčiau nepadarydavau nei vieno atsispaudimo. Visada darydavau nuo kelių, nors sportuoju senei įvairų sportą, o nuo insanity padarau visus 15  bigsmile.gif  kas mane labai džiugina. thumbup.gif
Yra šiek tiek minusų. Po dviejų savaičių programos labai pradėjo skaudėti čiurnas, teko daryti 3 dienų pertrauką, nes negalėdavau sokinėti. Dabar lyg ir praėjo...
Dar minusas, neliko išvis krūtinės  verysad.gif  ir svoris labai nukrito. Svėriau apie 54kg, dabar 51kg ūgis 170cm. Maitinuosi pagal trenerio sudarytą mitybą, bet matyt reiks dapildyt savo raciona kaloringesniu maistu smile.gif

Sveikute,
gal gali imesti programa pacia, noriu pradeti sportuoti ir tik angliskai randu...
Dekui
Atsakyti
QUOTE(blunde @ 2014 04 03, 12:29)
Sveikute,
gal gali imesti programa pacia, noriu pradeti sportuoti ir tik angliskai randu...
Dekui

Tai, kad kitokios ir nėra, tik anglų kalba. Rekia siųstis programą, čia tikrai nepatalpinsiu, nes ji užima 12GB smile.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Aš vakar pradėjau 4 savaitę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blunde @ 2014 04 03, 12:29)
Sveikute,
Dekui

Jei dar reikia, programą gali parsisiųsti iš čia http://kickass.to/in...t-t7013845.html smile.gif

su Insanity aš užstrigau ties 4 savaite, nors turėčiau būti jau 5.. bet jau pastebėjau, kad sportas darosi kokybiškesnis, jau tvirčiau jaučiuosi nei pirmoje savaitėje smile.gif laukiu kada baigsiu 4 savaitę ir pradėsiu 5, nes kažkas naujo laukia bigsmile.gif
Atsakyti
O sita programa tinka toms, kas nenori mesti svorio ir mazinti apimciu? g.gif
Atsakyti
labas vakaras visoms 4u.gif na ar yra jau praejusiu visas 60 dienu? noreciau suzinoti kiek numetete svorio ir kaip pasikeite kunas? ar sunku buvo pradeti? ar pries tai kanors sportavote ar nieko? as ir noriu pradeti blush2.gif
Atsakyti
Klausimas sportuojančiom - reikia sportuot ir šeštadienį, bet išvažiuojat ir negalit, kas taip aktualu pavasarį/vasarą, kaip tada? praleidžiat tą treniruotę ar nuo jos pradedat pirmadienį?
Atsakyti
Susidubliavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avėja: 08 gegužės 2014 - 15:18