[quote=Apart,2012 06 05, 09:56]
[quote=baltuke,2012 06 05, 08:36]
Man SERMION'AS superinis vaistas, tik nesuprantu kodėl gydytojai jo nerekomenduoja prie IS.
Man visada jo liepia gerti , o kai nelašino hormonų tai jį lašino per lašinę. Ir kai neuritai būdavo akių gydytoja visada jį liepdavo gerti.
Nusipirkau kordicepso (Tiens) ir nežinau ar sutapimas ar ne- labai pagerėjo kojų reikalai, praėjo tas sunkumas ir vibracija, neįtikėtinai tiesiog - nu vakar tai skraidžiau

, šiandien neišsimiegojau, nes "Įvykis" per lnk baigės tik 00,40
Tik aptirpęs pilvas yra ir koja biškiuką, bet jau nuo vakar darbe su aukštakulniais sėdžiu
[/quote]
Apart lb smagu girdet, kad jau neblogai jautiesi

O kiek tas cordicepsas tiens kainuoja? nes galvoju gal ir man pabandyt, nes esu skaiciusi kelis gerus atsiliepimus ir pries tai
Papildyta:
QUOTE(simpatica @ 2012 06 04, 22:17)
Man karta dare kraujo tyrimus ar antikuniu vaistams neatsirado, bet atsakymo taip niekas ir nesake

jei skyria vaistus toliau reiskia viskas gerai. O siap tai liepia paciai padaryt bilirubina, ALT, AST ir atsinesti. Labai gerai kad turime dabar atskira kabineta, nes man tekdavo kartais valandas laukti kol 20min pastuksens, pavedzios plaktuku ir israsys nauja doze. Puse dienos visa tai uzktukdavo

o jums kokius tyrimus dare?
Na sesele daktarei primine, kad as vartoju avonexa nuo spalio, o kraujo tyrimas ne karto nedarytas, tai susigriebe padaryt

tai gal ir ziurejo tuos kepenu fermentus

bet manau dar pati nuesiu pasidarysiu, nes baisoka kad kepenims nepakenktu