QUOTE(sypsena000 @ 2012 06 25, 14:06)
apie jusu mama atsakyti nieko negaliu, labai gaila, tikrai neisivaizduoju nei kaip nei ka reiketu daryti.
o as toookia beda apturejau! o dieve- galvojau numirsiu vakar. manau, kad gal salutinis poveikis capaxono? tik susileidau, praejo gal 6 sekundes ir iskarto karstis ispyle, spaude krūtinėje, pradejo dusinti, net issigandau kad nebegalesiu ikvepti. sirdis taip tuksejo, veida pradejo skaudeti, tempti, atrodo istino. paskui valanda laika saltis purte, taip drebejau, kad pasakyt nieko negalejau. bijau siandien leistis vaistus. gal nuo ju? nezinau kas cia pasidare? ka daryti..? beveik panikoj sedziu..!!!!!!!!
Sveikutes (-i) visos (-i)
Siuo klausymu, galiu papasakoti as.... tai pat leidausi copaxone, isvada - panikos priepuolis...man regis net prie pasalinio poveikio parasyta...pirma karta kaip tai ivyko buvau viena, visi simptomai kaip jus ir rasete, jau buvau puolus kviestis greitaja...

antra ir trecia karta buvo salia vyras, nepatikesit as jam sakau dustu, gelbek, negaliu, daryk ka nors...jis puola mane guldyti, kelia galva ant keliu pagalviu ir kaip as apsiraminau jis klause manes "kas tau buvo", atpasakojau pojucius, o jis man sako, kad nieko man nebuvo, nebuvau nei raudona nei kokio simptoma, kad kas su manimi vyktu.... tas jausmas, skausmas buvo mano viduje, pasiskundus neurologams - panikos priepolis, nors jokiu baimiu, jauduliu pries leidimus nejutau...