QUOTE(ruteleee26 @ 2012 06 26, 23:21)
Manau Anglijoje tikrai sunkiau vaistu gauti

jei jauciate IS simptomu, kreipkites i IS centra, galit pasakyt, kad lengvai kazkas patirpo ar siaip kokie negerumai atsirado vel, nes tarp paumejimu turi praeiti bent menesis, kad uzrasytu kaip antra paumejima ir tada neurologu konsiliumas skirs vaistus

o gal jums tu paumejimu visai nebus ir tu vaistu nereikes

Kaip prasidejo IS jums? kokie simptomai pasireiske?
Man pries nepilna menesi prasidejo pykinimai, tada staiga pradejo dvejintis vaizdas, nutirpo puse veido ir sono. Dabar jauciu kartas nuo karto dilgciojimus pirstuose, padegina ranku oda, silpnumas kojose, svirduliuoju, dvejinasi vaizdas tik gulint arba pakreipus galva sonu. Be to, gydytoja perzvelgus mano ligos istorija, pasake, kad cia galimai antras paumejimas, nes pries tris menesius buvo nutirpus ir skaudejo desine ranka, tada gyde kaip uzdegima. Bijau, kad po keliu menesiu vel nebutu kazko panasaus.
Kazkaip abejoju, kad paumejimu nebus, zidiniu smegenyse nemazai, o pradeti gydyma geriau kuo anksciau. Man uzteko vien to, kad laukiau daugiau nei savaite kol paguldys i ligonine, nors jauciausi labai prastai, uz MRT teko pinigelius kist ir visiems tik kist ir kist, kad kazka darytu. Pasidziauge, kad neva anksti nustate ir tuo viskas pasibaige, o man dar visas gyvenimas pries akis, ka tik mokslai pabaigti.