QUOTE(Patricia Mode @ 2012 05 08, 15:44)
Paskaičiavau AZ, KN ir Aromanatural kainas: brangiausiai išeina KN, perpus pigiau AN, bet klausimas - kaip AN kokybe, jei EA dvigubai/trigubai pigesni? Ar tos, kurios pirkote jaučiate skirtumą? AN ir aprašymai skurdesni, nevisada aišku, ar sertifikuotas ir pan. Pati linkusi pirkti iš AZ, bet gal permokėčiau?
Atkreipkite dėmesį ne tik į kainą, bet ir į kiekį - pas vienus nurodyta kaina 5 ml, o kitur - pav. 10 ml; pradžioj ne kartą esu apsigavusi
Dėl kokybės: anskčiau visus EA pirkau iš KN, paskui papildžiau iš AN, o dabar jau antri metai perku iš AZ ir HO (ir ši parduotuvė nurodyta mūsų 1-ajam lape).
Bent mano pirkti eteriniai kokybe nesiskyrė, kvapai skyrėsi, nes skirtinų tiekėjų, skirtigose šalyse pagaminta
Gal daugiau kas parašys savo nuomonę
Papildyta:
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2012 05 08, 10:31)
SCS mums tiko, o va SCI man ir sūnui dirgino odą, jam net pleiskanų atsirado, ko niekada nebūdavo. Individualu viskas, bandykit gamintis nedaug.
Mano šeimai irgi tiko SCS, o SCI nesužavėjo, daugiau sausina odą (čia apie kietas dušo plyteles), nors pridedu visokių gėrybių. Kietas šampūnas su SCS ir SCI (čia pas mus buvo įdėti receptai) visiems tinka, galvų neniežti, o skystą dariau vien tik 20% SCS, paskui kitokie standartiniai priedai, taip pat neblogas